REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vladimir Drăghia, trimis în judecată la Constanța, după ce a fost prins beat la volan

Vladimir Drăghia, trimis în judecată la Constanța, după ce a fost prins beat la volan

Replica API 11 august 2018 | 01:51 408

Vladimir Drăghia, câștigătorul Exalton, a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 8 august a.c., potrivit Termene.ro, citat de Cancan. Vedeta este judecată după ce, în urmă cu doi ani, a fost surprinsă la volanul mașinii, în stațiunea Mamaia, după ce a consumat alcool. Ba mai mult, la acea dată, Drăghia a devenit și recalcitrant la vederea oamenilor legii și a jurnaliștilor.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanţa, alături de reprezentanţii Antidrog au efectuat o razie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 august 2016, în municipiul Constanţa, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere nefericite şi sancţionării şoferilor care se abat de la reguli. În staţiunea Mamaia, printre cei traşi pe dreapta de oamenii legii s-a aflat şi actorul Vladimir Drăghia, cunoscut prin intermediul participării sale la mai multe emisiuni tv, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, el a devenit recalcitrant.

„În urmă cu doi ani și ceva am urcat băut la volan, la mare. M-a prins poliția, am și dosar penal. De atunci nu mai conduc. Dacă mă întrebai atunci, cred că ziceam cu jumătate de gură că îmi pare rău. Acum, că am un copil, mă gândesc serios. Îmi dau seama că dacă ar merge unul pe stradă cu mașina, băut, aș avea o problema destul de mare cu asta. Îmi dau seama că am greșit. Practic, plătesc și acum, pentru că eu nu conduc. Și probabil că nu voi conduce câțiva ani de-acum încolo”, a povestit Vladimir Drăghia, la un moment dat.

F.B.

Citește și: Vladimir Drăghia de la Burlacul, PRINS BĂUT LA VOLAN în Mamaia!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorba lui banciu ...un NIMENI ..cei mai vinovati sunteti voi presa l-ati facut vedeta, orice cufurit de doi bani in Romania de cacat e vedeta ..acum cineva din presa sau tv sa purceada a merge sa faca puscarie in locul ..vedetei ..ce mizerie si jeguri de oameni ..
2
0
Cred ca era cracant, nu abut, luase ceva in c...r
2
0
E de acum doi ani, oameni buni!!!
5
2
Daca a luat-o pe calea alcoolului si a drogurilor, e foarte greu sa mai revina.
7
2
Model pentru copii vostri, priviti si luati aminte, acesta este viitorul ce va fi sa vina.
5
5
multumesc vladimir pentru noaptea trecuta, a fost frumos, te pup
8
0
alcoolul te-a distrus si pe tine ,pacat ca te-ai lasat prada alcoolului si MIRELEI
7
1
A consumat alcool!!!!....si ...alte substante...Mda,are creierul prajit de vise frumoase
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614