REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Vladimir Putin a decis datele la care rușii vor cuceri Lugansk și Donețk

Vladimir Putin a decis datele la care rușii vor cuceri Lugansk și Donețk

Replica API 2 iunie 2022 | 00:05 1285

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi dat termen armatei ruse să ajungă la graniţele administrative ale regiunii Lugansk la 1 iunie şi la cele ale regiunii Doneţk până la 1 iulie, astfel încât în prima zi a lunii iulie să fie cucerit întregul bazin carbonifer Donbas, în estul Ucrainei, relatează marţi agenţia de presă Unian, citând serviciile de informaţii ucrainene, scrie Agerpres.

Planurile Kremlinului prevăd la început cucerirea întregii regiuni Lugansk, au declarat surse din serviciile secrete ucrainene pentru postul de televiziune '24-îi kanal'.

Având în vedere că situaţia este mult mai dificilă pentru invadatori în regiunea Doneţk, pentru ocuparea acesteia le-a fost alocată o perioadă mai mare de timp, până la 1 iulie, şi trupele ruse agresoare au renunţat să cucerească concomitent întreaga zonă a Donbasului (din care fac parte regiunile Lugansk şi Doneţk), susţin respectivele surse din serviciile de informaţii ucrainene.

Administraţia militară regională ucraineană din Lugansk precizase anterior că aproximativ 95% din teritoriul regiunii se află deja sub ocupaţie rusă.

La ora actuală, lupte înverşunate se dau la Severodoneţk, centrul administrativ al regiunii Lugansk din 2014 după ce separatiştii proruşi susţinuţi de Moscova au ocupat o parte din această regiune.

Şeful administraţiei militare regionale din Lugansk, Serhii Gaidai, declarase anterior că trupele ruse controlează deja "o parte" din Severodoneţk, unde se dau lupte de stradă, dar că nu există pericolul încercuirii trupelor ucrainene de aici.

După ce a renunţat la cucerirea Kievului în prima etapă a invaziei, în faţa rezistenţei acerbe a forţelor de apărare ucrainene, Kremlinul s-a concentrat pe ocuparea regiunilor Doneţk şi Lugansk în graniţele lor dinainte de 2014. La 24 februarie, Rusia a început un război împotriva Ucrainei, primul act major de agresiune împotriva unui stat independent în Europa după cel de-al Doilea Război Mondial, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La fel voiau sa rusifice Moldova, sa impuna limba rusa si au numit limba romana din Moldova drept limba moldoveneasca. Limba romaneasca pocita cu accent rusesc decatre prorusii de acolo. La fel fac in Ucraina in zonele ocupate, separatistii rusi au interzis cuvantul Ucraina in scoli, se incearca mainpularea istoriei IAR, spalare pe creier. Divide et impera. Asa au facut si in Transnistria si in Donbas si peste tot in jurul Siberiei. Rusificare si anexare. Turme de oameni manate ca oile in gura Satanei din scaunul din Kremlin Moscova.
5
0
Putin a spus in discursul sau prin care justifica masacrul, genocidul pe care il face Rusia in Ucraina, inceput in februarie 2022, a spus cu zambetul pe buzele lui sataniste ca "e o coincidenta istorica, ca data razboiului din Ucraina coincide cu data in care a inceput razboiul din Kosovo". Cand lumea civilizata a ajuta la eliminearea satanistilor socialisti contropitori din balcani, iar rusii au incercat sa demonizeze, sa imprastie propaganda si sa acopere adevarul istoric despre ce s-a intamplat acolo. Si atunci incercau tot o rusificare, prin genocid rusesc impotriva kosovarilor.
5
0
La scurt timp dupa ce Boris Nemtsov a spus adevarul despre Putin si satanistii din serviciile secrete ale Rusiei intr-un interviu, a spus si cum poate fi solutionata problema din Ucraina in 2015 in raport cu conflictul pornit de Putin in 2013, iar la cateva zile distanta a fost asasinat in strada. Rusia are nevoie de un presedinte ca Boris Nemtsov, Alexei Navalny si mai sunt multi care au supravietuit satanismului din Kremlin si KGB. Daca moare Alexei Navalny, se revolta poporul rus, va dati seama cat de puternic este el, chiar si acolo in inchisoare? De a**a are nevoie Rusia,un lider adevarat
0
0
S-ar putea ca inlocuirea lui Putin cu un alt agent KGB, dupa moartea lui p**a la sfarsitul lui 2022, sa nu prinda bine, iar poporul rus sa se revolte sa ceara alegeri democratice, s-ar pute asa candideze cineva care nu va putea fi eliminat, s-ar putea ca Kremlin sa piarda controlul populatie si sa vina un presedinte pro-european, care sa bage Rusia in NATO, o sa vanda gaze rusesti pe toata planeta, nu o sa mai fie nevoie de bani bagati excesiv in armata rusa si o sa urce Rusia in top 4 economii. Boris Nemtsov era pro-european, a vorbit despre solutionarea problemei din Ucraina in 2015.
0
0
Informati-va despre modul in care sunt crescuti acesti copii orfani de catre agentiile de spionaj KGB etc, ale Rusiei. Si Ceausescu era tot un tanar botos ca Putin, fara mama, fara t***. Si Iliescu a fost tot un orfan care a fost crescut de o familie de t****i sau rromi, cum vreti sa-i numiti. Nu este intamplator. Pe modelul te-am crescut, ti-am dat sa mananci, oameni d-astia de nimic, nimeni in drum, astia sunt de fapt agentii KGB, a**a este Putin. Daca este adevarat ca are cancer, a**a explica invazia, ca nu mai are timp. Iar cine vine dupa el, s-ar putea sa nu prinda la rusul de rans si...
0
0
Agentii KGB sunt criminali cu sange rece, fara mama, fara t***. Numele de agent KGB al lui Putin era codename ADAMOV. El a ucis si otravit multi rusi pro-democratie, p**a in 1991 si mai ales dupa. A eliminat multi opozanti p**a la alegeri, fie cu gloante sau otrava, fie cu santaj sexual, cu camere ascunse in camere de hotel si santajarea oficialilor rusi. Apoi operatiuni false de terorism pentru a justifica si incepe razboaie precum in Cecenia si Ucraina de azi. Astfel l-au pus ca presedinte, "partner in crime", de incredere al KGB. Agentii KGB sunt de obicei doar orfani, fara resentimente.
0
0
De asemenea, Dugin s-a ridicat furios de pe scaun, a inceput sa devina violent verbal si a plecat, in momentul in care un reporter l-a intrebat despre asasinarea lui Boris Nemtsov, de catre satanistii din conducerea din Kremlin. Cautati video. Filosoful rus wannabe si-a aratat adevarata fata, printr-o simpla intrebare. Ca sa intelegeti mai usor, agentiile secrete ale Rusiei au avut o operatiune de a-l crea pe Satana Putin, un tap ispasitor, ca un nou Stalin. El primeste cartoane cu ce trebuie sa spuna in discursuri. Putin e un fost copil orfan, din Georgia, crescut de o familie de agenti NKVD.
0
0
Repet sunt foarte bine informat. Am vazut agenti ale serviciilor de informatii care nu aveau nici macar habar cu ce se mananca. Cum Hitler il avea propagandist pe Joseph Goebbels, Satana Putin il are propagandist pe Alexander Dugin. Iar Nae a**a care a comentat despre Kosovo este putinist. Noi, oamenii normali vedem clar ca sagetile spre conflictul din Kosovo sunt principalele instrumente de propaganda ale trolilor putinisti pentru a justifica genocidul pe care il face Rusia in Ucraina in acest razboi. Nu exista justificare, o sa ardeti in iad si voi si ei,pentru ca va inchinati la Satana rusa
0
0
In momentul vizitei lui in Romania, Dugin a spus intr-un interviu la DIGI ca NATO trebuie distrus, Statele Unite ale Americii trebuie sa se destrame, iar noi romanii sa ne unim cu Rusia pe criterii crestine, ca suntem ortodocsi ca ei, auzi blasfemie. Exista 2 ortodoxi azi, una normala legata de Patriarhul din Constantinopol si una satanista controlata de patriarhia din Mosova. Patriarhul Kirill a fost ucigas KGB, codename Mikhailov. Inaintea lui a fost patr. Alexey, codename Drozdov. E fix satanism, antichrism, nu ortodoxie ce face Rusia. La fel mafia italiana cu preoti falsi sau mafia mexican
0
0
Si ca sa revin la Dughin, nu l-am adus intamplator in discutie, pentru ca sunt foarte bine informat! Dughin este unul care s-a ridicat intre satanistii din Rusia de azi prin teoria lui legate de conflictul din Yugoslavia si a adus in discutie invadarea Ucrainei ca moneda de schimb si ca o riposta a Rusiei in fata NATO. Satanistul de Dugin a vizitat Romania in anii trecuti, chmeat de FONDATORII partidului A U R. Sa nu uitati asta! Practic, Dughin a creat A U R, Rusia a creat. Lulea a recunoscut video ca oligarhi rusi baga bani in partidul A U R.
0
0
Daca Dumnezeu nu era de acord ca tehnologia noastra sa avanseze si sa ne permita calatoria in spatiu si pe alte planete apropiate nou, atunci Dumnezeu ar fi facut in asa fel ca rachetele SpaceX sau NASA sa explodeze si totul parea un banal accident. Deci rusii mananca rahat ca trebuie sa ramanem primitivi ca rusii, cu WC cu scanduri in forma de Z pe usa, in fundul curtii. Sa ramai primitiv nu inseamna ca esti crestin, nu inseamna ca faci Voia Domnului. Oricum ei au luat-o pe un drum gresit cu traditii sataniste si pagane, cu pupat moaste, cadavre, cu sfinti inchipuiti sau auto-intitulati.
0
0
The Chelyabinsk meteor was a small asteroid about the size of a six-story building that broke up over the city of Chelyabinsk, Russia, on Feb. 15, 2013. The blast was stronger than a nuclear explosion. Cine are ochi sa vada, vede! Dumnezeu nu a creat doar omul, doar planeta ci intreg sistemul solar care ne permite supravietuirea. Ori cei care ne-au adus aici sunt o civilizatie avansata care poate calatori cu viteza luminii in spatiu si automat pot modifica traiectoria meteoritilor etc. Prin avansarea in tehnologie ne apropiem si noi de posibilitatea schimbarii directiei meteoritilor.
0
0
Si ca o completare, Putin si patriarhul satanist al Rusiei, patriarhul Kirill, au spus ca rusii vor merge in Rai, iar noi toti care nu suntem rusi si nu ne inchinam poporului rus, vom merge in i**. Ei bine, Dumnezeu a zis asa. Sa nu fim convinsi ca vom vedea Imparatia Cerului, caci acolo exista o Judecata de Apoi, iar ce face Rusia este clar BLASFEMIE! Iar meteoritul din 2013 care a lovit Rusia e clar semn De Sus. E cel mai mare meteorit care a lovit Terra in ultima perioada. Si dinozaurii au disparut tot loviti de un meteorit sau asteroid. In 2013 Putin incepea conflictul Rusia-Ucraina. Clar!
0
0
Sa nu credeti ca Dumnezeu nu vede ce fac rusii acum. Ce face Putin acum e blasfemie. Ameninta ca distruge planeta cu nuclearele, deci distruge omul pe care Dumnezeu l-a creat dupa chipul si asemanarea Lui. Milioane de ani, miliarde de evolutie si convietuire aici, distruse de un pitic din Moscova cu operatii estetice, si botox facial e**? Putin a zis ca este salvatorul ortodoxiei, iar Dumnezeu a zis ca doar Iisus va veni sa ne salveze cand Satana ne ameninta cu disparitia, in momentul apocalipsei, adica cu razboiul nuclear. Rusi ameninta ca ne omoara daca nu ne inchinam l**. Deci antichristi!
0
0
A zis sa nu ucizi nici fizic si nici moral. Omorul din culpa e tot omor. Cand convingi pe cineva sa se sinucida, cand ii iei mancarea de la gura si moare de foame, cand ii iei apa si moare de sete, cand ii furi resursele cum au facut rusii mereu, cand ti gazele planetei doar pentru visul tau imperialist si altii mor de frig, de hipotermie, e tot crima, e tot incalcare a Cuvantului lui Dumnezeu. Cine ridica sabia de sabie va muri, iar astia sunt soldatii rusi care merg direct in iad, fara scuza. Ucrainieni s-ar putea sa fie chiar iertati, pentru ca lupta pentru a-si apara familia si aproapele.
0
0
In momentul de fata, cand biserica ortodoxa din Rusia este condusa de fariseii aia satanisti, poporul rus este blestemat si se indreapta ca o turma de oi spre portile iadului. Da, stiu prea bine ce vorbesc! Poporul rus a consumat carne de om in timpul cunoscutei "soviet famine", foametea sovietica a lui Stalin pe care o folosea ca strategie militara de ucidere a populatiei si a vecinilor pentru a-i invada mai usor. Divide et impera. Cand ucizi un om, nu ucizi doar un individ, ci miliarde de copii care urmau sa se nasca din copiii, copiilor lor, popoare intregi. Dumnezeu a zis sa nu ucizi!
0
0
Deschideti ochii, idiotilor! Nu-l mai pupati in moaste pe Satana Putin. Sunteti chiar atat de p****i si p***t informati? Nu avem nimic cu rusii, avem cu conducerea satanista a Rusiei. Dar ii acuzam poporul rus de nepasare si de sindrom Stockholm. Rusia trebuie sa intre in NATO. E singura c**e pentru PACE GLOBALA! Cand poporul rus isi va alege prin liber arbitru un presedinte din 4 in ani, fara satanisti kgb, nvkd si alte servicii sataniste cu draci, demoni, lilieci ca mascote, abia atunci poporul rus se va intoarce cu fata la Dumnezeu, abia atunci va fi un popor crestin si adevarat ortodox.
0
0
Exista o teorie care spune ca un p***t nu stie cand e p****. Si nu am cum sa te educ pe tine, care te-ai infructat din propaganda ruseasca. Satanistii rusi au creat o "realitate alternativa" cum o numesc ei, in special satanistul supream, antichristul Dughin, care este ideologul lui Satana Putin, sau daca vreti, e satana de pe umarul lui Putin, care ii sopteste in ureche "Fa asta, fa asta!" Ideolog imperialist, fascist, terorist, criminal de razboi si multe altele. A**a fiind Dughin, automat si sluga, marioneta lui care este Putin. Ivan cel Groaznic era patriarh al Rusiei, era satanist.
2
0
In Serbia a fost genocid impotriva koaovarilor.
0
0
Iosip Broz Tito era o sluga a Moscovei, un agent KGB rus satanist la fel ca Putin care ucidea tot ce misca, tot ce era in opozitie. Glont in ceafa si otrava, socialist cu alte cuvinte! Ca si cum separatistii aia din tinutul imaginar Transnistria ar incerca astazi sa preia controlul deplin al Moldovei, sa-i omoare pe toti care refuza sa vorbeasca in rusa si sa-i "denazifice" pe moldoveni si sa-i bage in proces de rusificare, ca sa vina sfantul referendum satanist de anexare de catre Rusia a intregii M*****e si Satana Putin sa semneze ploscaind gingiile, pozand in eliberatorul, aducatorul pacii.
2
0
Dar in Serbia ce a fost pentru Kosovo
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272