REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Voiculescu: Mecanismele de plată pentru personalul vaccinator trebuie să fie clare şi bine comunicate

Voiculescu: Mecanismele de plată pentru personalul vaccinator trebuie să fie clare şi bine comunicate

Replica API 13 ianuarie 2021 | 08:34 1290

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat marţi că va fi stabilit un mecanism de plată pentru personalul medical implicat în vaccinarea populaţiei.

Vlad Voiculescu

"Este absolut necesar ca regulile să fie clare şi inclusiv mecanismele de plată pentru personalul vaccinator să fie clare, să fie bine comunicate şi să fie motivante. Este şi motivul pentru care în ordonanţa de urgenţă despre care se tot vorbeşte există un mecanism de plată pentru personalul medical şi vom avea grijă aici, pentru că am auzit că în unele centre se fac deja liste pe prietenii şi e o oarecare concurenţă între cei care ar putea să vaccineze. Vom avea grijă să existe o oarecare echitate între cei dintr-un spital sau medicii de familie care vor să contribuie la asta şi, da, vor să fie şi plătiţi", a declarat Vlad Voiculescu la B1TV, scrie Agerpres.

Ministrul a subliniat că medicii de familie vor avea un rol foarte important în campania de vaccinare.

"Pe de altă parte, am stabilit un mecanism care să-i motiveze pe medicii de familie să facă ceea ce fac cel mai bine, şi anume, să-i informeze pe pacienţi, să-i contacteze şi să le vorbească despre posibilitatea de a se programa pentru vaccinare şi, sigur, să-i ajute, dacă mai au nevoie, cu orice fel de informaţie, înainte şi după vaccinare. E foarte important şi pentru acest proces va exista, de asemenea, o plată care o să funcţioneze simplu, prin casele de asigurări de sănătate", a menţionat Voiculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu ati gasit un om competent pentru aceasta functie,tot partidul vostru este format din asemenea specimene,cum ati reusit sa pacaliti electoratul cu o astfel de adunatura iar.O gasca de mincinosi,ce au promis si ce fac,au pus mana pe ciolan si acum jubileaza.
0
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
0
2
doctorii mengele se ponteaza cite 5 ore pe zi,cica,sanchi,vaccinare,ridica 500 lei pe zi si iau bani la cabinetele private.Vaccinarea o fac asistoantele ptr 50 lei pe ora.
1
5
Ai dracu nenorociti pentru norma de vaccinuri iar dati bani.Criminalilor de cand medicii care vaccineaza ,asistentele primesc bani in plus? Vaccinarea nu face parte din obligatiile lor din fisa de post? Hai ca o sa iesim si noi in stada sa cerm si noi bani in plus.O sa zburati curand toti cu PNL-ul vostru cu tot.Tot pentru nesatui, criminalii de medici aveti bani de dat.Pentru populatia cu salariu minim nu aveti bani nemernicilor.Mor oamenii ca nu au bani de mancare ,medicamente,caldura.Asta este genocid criminalilor.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614