REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vor răsări panseluțe în gropile de pe străzile din Coiciu! Video

Vor răsări panseluțe în gropile de pe străzile din Coiciu! Video

Replica API 18 martie 2022 | 14:24 1384

Constanța, orașul gropițelor, dar nu în obraji. Șoferii se plâng de craterele răsărite în mijlocul străzii, printre care sunt nevoiți să facă slalom. Constănțenii au de gând să planteze panseluțe în locul găurilor din asfalt, după cum au precizat pentru Replica, fiind vorba de cartierul Coiciu.

Străzile din Constanța arată ca după bombardament. Gropi adânci au apărut de nicăieri în mijlocul străzilor. Craterele reprezintă un adevărat pericol pentru șoferi, care reușesc cu greu să le ocolească.

La intersecția străzilor Frunzelor cu Semănătorului din Constanța, șoferii sunt nevoiți să facă slalom printre gropile răsărite mai simbolic decât ghioceii. Constănțenii nu s-au arătat nepăsători, așa că au venit cu idei inovative. Aceștia au anunțat că au de gând să planteze panseluțe în locul cu pricina, pentru a ironiza întreaga situație.

La intersecția străzilor Frunzelor cu Semănătorului din Constanța sunt câteva gropi imense, mici dar adânci. Acea intersecție a fost asfaltată în ultima perioadă de aproximativ 3 ori în decurs de 2 ani. În zilele următoare am să plantez câteva panseluțe”, a declarat un constănțean pentru Replica de Constanța.

Gropi ca niște izvoare subterane

În intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Răscoalei, situația este mai specială. Având în vedere că, în gropile de pe mijlocul străzii s-a strâns apă, acestea arată acum ca niște adevărate izvoare subterane. Trecătorii se opresc pentru a analiza fenomenul și mai aruncă din când în când câte o pietricică în apa colectată.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il doare la rima pe vergilius
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102