REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

What’s Up, explică bătaia cu vecinul: „A venit să-mi spună să dau muzica mai încet“

What’s Up, explică bătaia cu vecinul: „A venit să-mi spună să dau muzica mai încet“

Replica API 13 iunie 2020 | 00:00 1380

În vara lui 2019 divorța de Simina Costea, în decembrie 2019 a fost încătușat după ce și-a bătut iubita, iar zilele trecute a fost amendat după ce și-a bătut vecinul. Este vorba despre cântărețul Whats'Up, pe numele lui din buletin Marius Ivancea. Acesta a făcut primele declarații despre altercația recentă.

What's Up

"Vecinul a venit la mine la ușă să-mi spună să dau muzica mai încet. Recunosc, de mic copil, este greu de înțeles pentru vecinii mei să asculte patru ore aceeași piesă. Eu când scriu versuri, logic că ascult aceeași piesă. Ne-am pierdut amândoi calmul și pe această cale vreau să-mi cer iertare. Vecinul Vali nu e doar un vecin, îmi e și prieten, e soțul fostei mele impresare. Îmi pare rău pentru incident. Doi copii bătrâni, inconștienți. Ori o să mă mut în câmp, ori o să ascult muzică mai încet. Mi-am izolat casa pentru că mă știu pe mine. Am nevoie de un loc unde să nu mă audă nimeni. Am vrut să vând casa și am desfăcut antifonul. O să-l pun înapoi”, a declarat artistul la Antena Stars. What’s Up a afirmat că în ultima vreme a ajuns să-și piardă cumpătul foarte des: „De un an de zile mă frământă multe gânduri și sunt ușor iritabil… E momentul să zic (…) Am niște frustări în viața personală pe care nu vreau să le discut la televizor… Din cauza greutăților îmi pierd cumpătul mult mai repede”.

What’s Up a fost amendat cu 1.000 de lei

Potrivit unui comunicat emis de către Poliția Ilfov, un echipaj de Poliție a intervenit în Pantelimon, Ilfov, pentru a aplana un conflict. Artistul a devenit recalcitrant atunci când un vecin a apărut la ușa sa pentru a-i solicita să reducă volumul muzicii care se auzea din locuința vedetei. Deranjat de îndrăzneala vecinului, Marius și-a făcut dreptate utilizând forța. „La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, se arată în comunicat. Artistul a fost amendat cu 1.000 de lei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba mirlane,asculta inncasti pina.ti crapamcapul ala sec.De ce stresezi lumea cu muzica ta mirleneasca?daca ala iti punea muzica simfonica erai ca draculmprajit de aghiasma,nu? vrei sa torturezi un tigan,pune.l sa stea in lijiste,fara muzica de cacao.e terminat,neam de tigani ma mare decit romanii,galagiosi,nu o sa vezi in toata lumea!exceptind poate africa.
2
0
Asta n-a auzit de casti?
2
0
Daca nu era articolul cu pricina,nu stiam ca exista un cantacaci numit What's the fuck Up. Cum ascxult doar muzica,nu incercari ragaite ale unor amatori poate buni de cantari la chefuri acasa,chiar nu stiam ca romanii totusi platesc cumva si asigura traiul smecherilor astora . Pai atunci zugravii pot fi numiti pictori iar aia de scriu cu cacat in WC-uri publice,poeti nationali.
4
0
Putin cam cretin acest individ. Prin astfel de faze se face remarcat?
5
0
daca si asta e cintaret ne mai miram ca ne pune Bill Gates cipuri sa ne urmareasca la buda si sa ne fure retetele de zacusca .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212