REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Zelenski ar putea fi forțat de NATO să semneze un tratat de pace cu Rusia

Zelenski ar putea fi forțat de NATO să semneze un tratat de pace cu Rusia

Virgil STOIAN 1 ianuarie 2023 | 19:59 2321

Totul din cauza livrărilor de arme, informează canalul de televiziune CNN. "NATO ar putea să-şi piardă răbdarea din cauza livrărilor de arme şi să înceapă să caute oportunitaţi economice în detrimentul securităţii pe termen lung, insistând asupra unei păci nefavorabile pentru Kiev" - a declarat jurnalistul Nick Paton Walsh, scrie Rador, citând gazeta.ru.

În acelaşi timp, el a subliniat că este prematur să se vorbească despre înfrângerea Rusiei în operaţiunea specială din Ucraina, deoarece se observă diferite succese, care pot fi în avantajul Moscovei. Anterior, ofiţerul de informaţii american pensionat, Scott Ritter, a declarat că Statele Unite ale Americii pariază pe comandantul şef al Forţelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, care este văzut drept următorul preşedinte al Ucrainei.

Potrivit afirmaţiilor acestuia, figura lui Volodimir Zelenski a fost deja scoasă din calcule, iar Zalujnîi este cel care va încheia un tratat de pace cu Rusia. Informaţiile despre schimbarea lui Zelenski cu Zalujnîi au apărut, în mod activ, încă din vară. Generalul apare în mass-media la fel de des ca preşedintele, iar publicaţiile occidentale aproape că îl numesc un geniu militar.

Jens Stoltenberg cere noi livrări de arme pentru Ucraina

"Poate părea un paradox, dar sprijinul militar pentru Ucraina este cea mai scurtă cale către pace", a declarat politicianul norvegian într-un interviu de sfârşit de an acordat dpa.

Preşedintele rus Vladimir Putin trebuie convins că nu-şi va atinge obiectivul de a prelua controlul asupra Ucrainei, a apreciat el. Stoltenberg a continuat spunând că, apoi, ar putea exista 'o soluţie de pace negociată, care să asigure că Ucraina se impune drept un stat democratic şi independent'.

În opinia sa, atacurile recente ale ucrainenilor asupra unor ţinte militare din Rusia sunt perfect legitime.

"Fiecare ţară are dreptul să se apere - la fel şi Ucraina', a declarat Stoltenberg, adăugând că atacurile ucrainene trebuie privite în context. Care context include atacuri ruse masive asupra infrastructurii civile, menite să-i priveze pe ucraineni de apă, căldură şi electricitate în plină iarnă, a explicat el. În privinţa oportunităţii de a furniza Ucrainei rachete cu rază medie de acţiune, Stoltenberg a declarat că există "un dialog în desfăşurare între aliaţi şi Ucraina cu privire la anumite tipuri de sisteme" de rachete.

Stoltenberg a menţionat totodată că aliaţii NATO au furnizat Ucrainei în trecut sisteme de arme cu rază lungă de acţiune. De exemplu, lansatoarele de rachete HIMARS, artilerie cu rază lungă de acţiune şi drone, a declarat Stoltenberg, conform dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spre satisfactia si incurajati de unii se vor razboii si distruge , iar altii si ei vor suferii , asta se vrea, gladiatorii moderni !
0
2
America este pe cale sa piarda razboiul din ucraina , asta-i adevarul , asta-i batalia reala de acolo...rusia se bate cu cotropitorul american , sau nato...cum vreti sa-i spuneti. Nu-si permiteau un confilct direct, ''si-au dat intanlire'' in ucraina....
0
3
Au venit toti pustanii AURolaci si SOSocisti sa-si dea cu pararea. Pai daca noua romanilor nu ne mai place in Tandarei si ne mutam cu totii in alte zone, in capitala, de exemplu. Ii lasam pe T.I.G.A.N.II din Tandarei sa cumpere toate proprietatile si sa-si faca ei "palate" d-alea oribile. Ba, dar daca absolut niciun roman nu va mai vrea sa locuiasca in Slobozia, ba ca sunt "manelele prea tare prin vecini", ba ca urla pirandele ca le bat t.i.g.a.n.ii. Ba ca pute a balega de cal tot judetul. Si uite asa, obtin "MAJORITATE" t.i.g.a.n.i.i in toata Slobozia, ba chiar vorbesc limba lor tiganeasca in toata SLOBOZIA. Ce facem in situatia asta, d0bitocule? Ii anexeaza INDIA/Turcia sau Pakistan pe "refugiatii astia" care au pus stapanire pe intreaga Slobozia si au capatat "MAJORITATE" cum spui tu? Ba, sunteti atat de pr0sti, ca pana si eu raman fara cuvinte si de obicei va iau in puIa pe toti, care comentati aiurea. Muriti, ba, tradatorilor!!! Faceti un bine planetei! Muriti!
14
0
Ba, dar pr0st esti, asta care ai postat primul! Esti un tradator infect, un rusofil j***s! Cum sa cedeze, ba, teritorii "ca rusii sunt majoritari". Ba, tu chiar esti pr0st! Hahhahahaha! Pai ce au facut, ba, ungurii in Covasna in ultimii ani? I-au marginalizat, izolat si alungat pe romani pana au capatat "MAJORITATE", au castigat apoi alegerile si au inceput sa sa "unelateasca" si mai rau lucrurile impotriva "minoritarilor romani" din Covasna. Si acum ce propui, ba, asta care te-ai semnat ca pr0stul satului "NEDUMERIRE"? Vrei sa le acordam AUTONOMIE b0zg0rilor din Covasna si sa-i anexeze putinistul Viktor Orban? Tu chiar nu realizezi cat esti pr0st, ba? Nu va mai cacati pe voi, ca nu va crede nimeni din Romania. Degeabai incercati sa aruncati cu noroi in ucraineni. Rusia este UNICUL SI VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI! PUNCT. Iar Ucraina pentru ca este cel mai mare dusman al Rusiei din prezent, atunci "DUSMANUL DUSMANULUI NOSTRU DEVINE PRIETENUL NOSTRU". Simplu. Atata timp cat ucraineii ii tine pe orcii rusi de Moldova (Basarabia romaneasca) atunci ucrainenii sunt fratii nostri. Nu va mai cacati pe voi cu propaganda rusa ca nu tine la noi in Romania. Va pacaliti intre voi in AUR, SOS si PSD-ul lu' Ciolacu-Dragnea. Romanii nu vor fi niciodata pro-rusi. Cine va trada poporul roman si "se va da cu rusii" va sfarsi "IN TEPUSELE DIN GARD". Metaforic, bineinteles! Dar veti vedea ca poporul roman nu va ramane nepasator pentru tradatoare si circul putinist pe care il face AUR sau SOS in prezent. Veti plati cu totii pentru fiecare INSULTA adusa stramosilor nostri romani TALHARITI, TORTURATI, VIOLATI SI UCISI de catre satanistii rusi in cele 12 invazii rusesti pe pamantul romanesc! UCRAINA VA CASTIGA RAZBOIUL ASTA. MARK MY WORDS! Sa nu aveti impresia ca noi investim degeaba in ajutorul Ucrainei. Cand Rusia va trece "linia rosie", NATO se va opri in Moscova, cum s-a intampalt cu Hitler. Nu va mai cacati pe voi. ca nu sovieticii i-au invis pe nazisti. Documentati-va despre faptul ca o buna parte dintre soldatii sovietici care au intrat in Romania, dupa ce am intors armele in 23 august 1944, conduceau TANCURI AMERICANE pe care le-au inchiriat americanii. Fara ajutorul americanilor si britanicilor, azi s-ar fi vorbit IN GERMANA in toata Rusia. Rusii stiu asta prea bine, ca fara americani nu ar mai fi existat RUSIA in prezent. Dar profita de situatie si vor sa refaca URSS, la fel cum profita si de "slabiciunea" Ucrainei ca este stat neutru si suveran. Oricum, Rusia va sfarsi urat. Fie se va destrama, fie mergem cu intreaga alianta NATO peste ei pan in Siberia, fie murim toti in razboi nuclear. Rusia nu are cum mama dracului sa mai castige razboiul asta. Daca va uitati in gura lu' Sosoaca sau a lui Simion, sincer mi-e foarte mila de voi, pr0stilor! Hahahaha! Deja se simte miros (ca un deja vu) de orci rusi arsi in tancurile din Crimea sau mai ales, MELITOPOL. HAHAHHA! Hahahaha! Ha ha ha! Hahaahahaha!
13
5
are dreptate. Daca asasinul putin nu este mwit destul de mult incat sa-l doara va ataca in continuare alte tari !
4
4
Toate au un preț bai zelensky.m am saturat de ucrainienii ăștia din Romania,ia-i de pe capul nostru odata
7
4
Daca se confirma aceste declaratii , pentru ce se continua toata aceasta suferinta a populatiei civile ?!? Multi l-au blamat pe Macron pentru declaratiile privind o pace incheiata la masa negocierilor , realitatea este ca Ucraina o sa cedeze intr-un final o parte din teritoriul actual in care sunt majoritari rusii catre Federatia Rusa .
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515