REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ziua Armatei, sărbătorită la Constanța

Ziua Armatei, sărbătorită la Constanța

Andreea VREJOIU 26 octombrie 2022 | 00:00 1080

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu cei doi vicepreşedinți, Stelian Gima şi Petre Enciu, au participat în cursul zilei de marți, 25 octombrie a.c., la ceremonialul militar și religios prilejuit de Ziua Armatei Române. În cadrul ceremonialului, desfășurat la Monumentul “Victoriei” din Parcul Arheologic Constanţa, conducerea Consiliului Județean Constanța a adus un omagiu memoriei eroilor căzuți în luptele pentru apărarea patriei.


"În această zi solemnă, aducem un omagiu şi ne exprimăm recunoştinţa faţă de eroii căzuţi pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei. Totodată, ne îndreptăm gândurile către militarii noştri, oriunde s-ar afla ei, în misiuni în țară sau în cele ale alianțelor internaționale. Armata României este o instituţie demnă de trecutul și de eroii săi, un reper moral, un instrument de stabilitate, siguranţă şi echilibru naţional.

Militarii noștri ne fac cinste şi dovedesc, în misiunile lor, că spiritul de sacrificiu, disciplina și camaraderia sunt valori și trăsături de caracter definitorii ale poporului român. În contextul actual, avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta pe militarii noştri, oferindu-le tot respectul și sprijinul nostru. La mulţi ani, Armatei Române!” – Mihai Lupu, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce ascunde armata PESEDISTA, ADEVARUL despre ASASINATUL DE LA cogealac , in care 8 militari romani au fost UCISI prin ordinele CRIMINALE date de catre AGENTII KGB din conducerea armatei ? ? ?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212