REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ZONA PENINSULARĂ a Constanței va deveni PIETONALĂ

ZONA PENINSULARĂ a Constanței va deveni PIETONALĂ

Replica API 11 februarie 2019 | 00:32 514

Până la momentul intrării în vigoare a interdicțiilor, Primăria Municipiului Constanța desfășoară o amplă campanie de informare, astfel încât, atât constănțenii cât și turiștii să cunoască prevederile noului Regulament de acces aprobat de consilierii locali.

Potrivit acestuia, zona peninsulară va fi separată în două părți:

Zone exclusiv pietonale: Faleza promenadă Cazino; Bd. Tomis (segmentul cuprins între str. Traian și str. Vasile Alecsandri, segmentul cuprins între str. Vasile Alecsandri și str. Sulmona și segmentul cuprins între str. Sulmona și Piața Ovidiu); Piața Ovidiu și str. Vasile Canarache (segmentul cuprins între str. Petru Rareș și Piața Ovidiu).

Zone ocazional carosabile: str. 9 Mai; str. Arhiepiscopiei; str. C.A.Rosetti; str. Callatis; str. Căpitan Vasile Țurcanu; str. Constantin Brâncoveanu; str. Crângului; str. Cristea Georgescu; str. Dianei; str. Dimitrie Cantemir; str. Doinei; str. Dr. Aristide Karatzali; str. Dr. Francisc Reiner; str. Ecaterina Varga (segmentul cuprins între Vasile Alecsandri și str. Callatis); str. Grigore Tocilescu; str. Horia; str. Ion Theodorescu Valahu; str. Krikor H. Zambaccian; str. Maior Gheorghe Șonțu; str. Marcus Aurelius;str. Mircea cel Bătrân (segmentul cuprins între str. Vasile Alecsandri și Piața Ovidiu); str. Nicolae Titulescu str. Orient ; str. Ovidiu; str. Petru Rareș; str. Poștei; str. Profesor Doctor Ion Cantacuzino; str. Remus Opreanu; str. Revoluției din 22 Decembrie; str. Sulmona; str. Traian ( segmentul cuprins între str.Doinei și Piața Ovidiu); str.Vasile Canarache (segmentul cuprins între str. Termele Romane și str. Petru Rareș); str. Vântului.

Situațiile în care este permisă circulația rutieră în zona peninsulară sunt următoarele: pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, pentru rezidenți, pentru instituții publice, pentru amenajări, pentru furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, pentru organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență. Trebuie menționat faptul că viteza de deplasare a vehiculelor în zona peninsulară este de maxim 30 km/h.

Intrarea și ieșirea mașinilor în/din zona peninsulară se realizează doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care vor fi amplasate indicatoare de semnalizare rutieră.

„Constănțenii vor fi informați în timp util despre modalitatea și condițiile de obținere a permiselor de acces în zona peninsulară. Menționăm ca încă nu se primesc cereri pentru eliberarea acestora”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cei care stau in zona o sa vina cu masinile pana la lupoaica sa ridice musafirii daca vor sa primeasca vizite
0
0
este atat de pietonala ca s-au spart dalele. niste grasani
2
1
Ai de poola noastra. Va acoperiti furaciunile si incompetenta . Toate chinezismele nu au rezistat si vreti sa dregeti busuiocul. Bai, trebuiau materiale si muncitori de calitate ca sa reziste ce ati pus voi in peninsula. Ati gasit voi solutia.
2
1
cra cra craaaaaaaa aleee aleee
5
1
se poate ajunge la cazino cu masina? sunt oameni batrani sau indiferent de varsta cu handicap motor care nu pot strabate distanta pe jos.
5
1
Dati va rog drumul mai repede la ridicatul masinilor parcate ilegal si faceti publice numere de telefon unde putem reclama sa le luati banii la fraieri daca tot polueaza orasul si mai sunt si nesimtiti.
5
5
Constanta e zona crepusculara,numai aici poti sa fi securist si dupa patron!Numai la Constanta te poti face medic cand tu defapt esti spion,si nici n ai acte de roman...si le ai luat prin fam cum le ai luat prin casatorie mascata.O zona care ar putea fi extraordinara daca am face abstractie de oameni
8
2
zona peninsulara mai degraba e aeriana decat pietonala la cate ciori stau acolo !!!
11
1
Sa vedeti jmecherii si ciubucuri acum cu permise de acces pe sub mana, d-abia asteapta astia din primarie asa pomana.
9
1
Fagaboul si-a gasit un singur scop in viata sa amendeze si sa interzica. Asta pentru ca uraste constantenii. La fel ca Vantura-lume si escrocul ala de Babu care impiedica orice proiect.
12
5
Cred ca motivau mai usor constanteanu sa nu mai intre cu masina in peninsula daca faceau toate locurile de parcare cu plata.
11
2
Plajele si marea ar trebui sa fie declarate si ele pietonale,sa nu mai intre toti imbecilii cu masinile pe acolo!
13
3
Mai sunt si oameni normali care locuiesc in zona. Aia o sa aiba permise si niste cineva va controla permisele. Astia care vor controla permisele vor avea lefuri . Din banii cui? Oare?
10
1
Toti pokemonii sa si foloseasca picioarele
9
4
Ce faceti cu popii? Ei se opresc la bariera sau doar prostii?
11
4
Zona peninsulara va deveni pietonala pentru ca pietonii sa vada pe indelete ruina caracteristica acestei zone!!! Sa ma pish pe cloaca voastra de zona peninsulara!
19
2
Bravo ar fi bine sa puneti si popici ca sa fie suma rotunda
15
2
Acum fix 11 ani , am vizitat : Sibiu , Cluj si Timisoara . Toate av
2
9
Asta ca sa acopere factul ca abc val a facut lucrare de mantuiala cu pavelele pe strada. Am vazut acolo capac de canalizare rupt in doua. Va dati seama ce teapa a tras
33
1
Constanta oras de mana a 3-a. Asa va si trebuie daca votati ca prostii partidele. Nu va mai plangeti, aveti ce ati votat. Pana nu vine un independent, un constantean o sa va manance cainii
46
9
Zona pietonala, si toti smecherii de la primarie o sa aiba permise, ca sa nu plateasca parcarea prin sms
48
4
De ce sa o faceti pietonala cand pietonii sunt pe cale de disparitie? Constanteanul s-a nascut in cotet masina adica, pardon!
29
12
Da l afara pe fagabou, e o nulitate a castigat alegerile doar ca au votat psd isti , altfel nici 5% nu ia. Sunt sigur ca gasiti pe cineva pe acolo o persoana tanara si care sa nu aiba legatura cu actuala cloaca din primarie
36
5
O aiureala. Probabil ca ce-a mai ramas din grupul Mazare are nevoie de Autorizatii pentru locurile praduite din Peninsula. Nu, nu de-alea pe care le elibereaza Vanturache in luni sau ani de zile. Declari zona pietonala si praduitorul nu mai are obligatia sa creeze si locuri de parcare. Sper ca viitorul primar din 2020 sa corecteze situatia si sa impuna si niste exigente special create pentru nesimtitii profitori ai glumelor facute de argatii actuali.
30
1
O sa faceti un cacat praf,dar noul primar va corecta situatia!
31
8
Pentru asta de sub mine: esti spalat pe creier cu fasole si bere primita mokka din banii nostri, ai contribuabilor care cotizam pentru voi, cei din Hemry Coanda.
44
3
Bravo Fagadau bravo PSD singurul partid care tine la popor
8
73

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108