REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Zoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme in aer liber si mega petreceri. Video

Zoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme in aer liber si mega petreceri. Video

Replica API 1 iulie 2022 | 21:48 6271

Zoom Beach este una dintre plajele de top din Faleză Nord! Administratorul Ioan Piciu a pornit, în urmă cu 10 ani, de jos și de la nimic, iar astăzi locația parcă te trimite cu gândul într-o zonă exotică, departe de forfota urbei. Prețurile sunt mai mult decât acceptabile, iar asta pentru că, pentru administratorul plaje îl interesează mai mult dezvoltarea și calitatea serviciilor pe care le oferă, și mai apoi profitul. O mare parte din câștig este investit în locație, astfel încât, de la an la an, să-și surprindă clienții. În acest sezon estival, Ioan Piciu a adus cinematograful pe plajă, dar și oferă clienților și posibilitatea de a-și rezerva șezlongul cu doar trei click-uri, direct de pe telefon.

Despre aceste surprzie, dar și despre evenimentele cu care ne va încânta în această vară Zoom Beach am vorbit direct cu administratorul plaje, Ioan Piciu. În debutul interviului, acesta ne-a povestit cum a început sezonul, după doi ani de restricții.

A început bine sezonul. Noi am deschis încă din aprilie, partea de petreceri de seară a început foarte bine, partea de zi… turiștii încă se lasă așteptați. Doar ce s-au terminat examenele, îi așteptăm cu drag. E a doua zi de vară, practic, numai că lumea nu se uită pe termometre când vine la plajă, ci pe calendar”, a spus, pentru Replica, Ioan Piciu.

Una dintre noutățile cu care Zoom Beach vine anul acesta este oferă rezervarea șezlongului direct de pe telefon, cu doar trei click-uri.

Săptămâna trecută am dat drumul la aplicație. Oamenii, cu trei click uri, pot rezolva șezlongul cu numai trei click-uri. Rezervarea nu implică alte costuri pentru client, pentru noi e cost suplimentar, pentru că intervin costurile logistice care nu țin de no”,a spus Ioan Piciu.

Cine vine cu bicicleta la Zoom Beach, primește șezlong gratuit

Administratorul plajei încurajează și sportul, așa că a dezvoltat câteva activități benefice pentru cei care îi calcă pragul. ”Încurajăm practicarea sportului în aer liber. De cinci ani avem campania ”Vara pe bicicletă” de luni până vineri, orice client care vine cu bicicleta la plajă primește șezlong gratuit . Încurajăm mersul pe bicicletă. Crește de la an la an numărul celor care aleg această variantă de a veni la plajă”, a spus Ioan Piciu.

Yoga pe plajă și kitesurfing

Dacă sunteți pasionați de sporturile pe apă, la Zoom Beach găsiți, de exemplu, kitesurfing, un sport dedicat celor cărora le plac adrenalina și senzațiile tari. Înainte de asta, puteți începe dimineața cu yoga sau cu câteva greutăți aflate îns ala de forță de pe plajă. ”Când a venit pandemia, sălile de forță s-au închis, niște prieteni au venit cu ideea să facem sala de forță pe plajă. Am făcut un umbrar, și-au adus aparatele și, gratuit, lumea a putut să facă sală pe plajă. Pentru marketing a fost extraordinar , așa că am decis să rămânem sala pe plajă. De asemenea, avem partea de sporturi nautice fără motor, kitesurfing, îl avem de 7 ani. Anul trecut am organizat cel mai mare concurs cu 80 de participanți, cu premii. Lucrăm de la an la an să dezvoltăm acest sport, să afle cat mai multă lume”, a mai precizat Ioan Piciu. ”Odată cu pandemia, câteva fete ne-au propus dimineți cu yoga, lumea era foarte stresată, avem și dans, sunt mămici care vin și fac mișcare în aer liber, lăsându-și copiii la locul de joacă”, a mai completat administratorul Zoom Beach.

Și, dacă nu aveți timp să mergeți la cinema, pentru că vreți să simțiți briza mării, ei bine aflați că le puteți face pe amândouă în același timp. ”Cinema în aer liber... Biletele s-au vândut într-o zi, a trebuit să suplimentăm numărul de locuri. Ideea a venit celor de la Consiliul Județean, pentru că cinematograful de la Theodor Burada se închisese, în pandemie, și ne-au propus să facem cinema pe plajă. În pandemie am avut în fiecare săptămână filme și am continuat colaborarea, chiar dacă s-au deschis sălile, pentru că lumea apreciază.”

3 Sud Est și Monica Anghel ne întorc în timp, la Festivalul de la Mamaia

Și asta nu e tot. Nume sonore ale muzicii rmânești vor urca pe scena de la Zoom Beach. ”Organizăm concerte și evenimente. Am avut un concert simfonic, cu 100 de artiști pe scenă, au fost Cici de la Sistem și Doru Todoruț, am avut 1300 de oameni. pE 24 iulie îi avem pe 3 Sud Est și Monica Anghel, vrem să facem remember Festivalul de la Mamaia. Sperăm să iasă cât mai bine. Vor cânta șlagăre din anii 1990-2000. Vom încerca ca experiența trăită de clienți să fie cât mai retro, să-i întoarcă în timp

Pe 14 august, le avem pe surorile Oșoianu și Lupii lui Calancea, în cadrul unui festival cu muzică autohtonă românească. Încercăm să facem evenimente, să acoperim o gamă largă din comunitate”,a anunțat administratorul plajei.

Întrebat dacă este secretul succesului, mai ales în vreme de criză, Ioan Piciu a declarat: ”Nu e vreun secret. În primul rând e munca și seriozitate, rezultatele vin ulterior. Dacă vrei să investești azi 1 leu, iar mâine să scoți 3 lei, nu funcționează. Am pus dezvoltarea pe primul loc, nu profitul. Profitul va veni ulterior. Calitatea locației e importantă…investim o bună parte din profit pentru că vrem să mai stăm ani de acum aici. Munca și seriozitatea e succesul

Cât despre forța de muncă... ”Stăm ok cu forța de muncă aici, pe plajă, pentru că e un cadru relaxant de muncă, chiar dacă de vineri până duminică e un volum de muncă extraordinar. Vin copiii cunoscuților să muncească aici. În cazul barmanilor, ospătarilor… salariul face diferențe. Restul…lucrăm cu oameni care vor să muncească în vacanță, ne trimit prietenii copiii să muncească. În oraș, e o problemă fantastică, n-am întâlnit în 12 ani probleme ca-n anul asta. Nu găsim oameni, suntem șocați de ce se întâmplă. Nu stau, seriozitate nu mai este, sunt slabi pregătiți, am zis să aducem oameni din Est. Asta ține de managementul fiecărei locații. Suntem în război și cu concurența. Am avut situații în care o cunoștință și a deschis locația, ne-a luat patru angajați dintr-o dată. La disperare, omul nu mai ține cont de mamă și de tată. După cinci luni, aproape au închis. Nu ne bucurăm dar nu poți să iei munca omului după ani de zile”, a conchis Ioan Piciu.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920