REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

100 de români, moldoveni şi bulgari, scoşi de Consiliul Judeţean Constanţa din nămeţii de la vama cu Bulgaria. VIDEO!

100 de români, moldoveni şi bulgari, scoşi de Consiliul Judeţean Constanţa din nămeţii de la vama cu Bulgaria. VIDEO!

Replica API 9 ianuarie 2017 | 00:14 663

Circa 100 de români, moldoveni şi bulgari au fost scoşi din nămeţi, din vamă de la Negru Vodă, unde rămăseseră blocaţi - unii dintre ei - încă de vineri dimineaţă. Toate persoanele încercau să intre în România, însă au fost oprite la vama bulgărească pentru că drumul mai departe era blocat de zăpadă.

Consiliul Judeţean Constanţa a intervenit, reuşind după mai multe ore să deszăpezească porţiunea afectată, inclusiv parcarea din partea bulgară, aşa încât maşinile să poată ieşi în coloană şi să îşi continue drumul. Într-una dintre maşini, un microbuz, se aflau cetăţeni moldoveni care au petrecut Crăciunul pe stil vechi... pe drumuri. Şoferul microbuzului a declarat că e fericit că a fost scos din nămeţi şi că poate pleca mai departe, spre Republica Moldova. Acesta a precizat că a încercat să găsească şi o altă rută, însă nu s-a putut, aşa că a aşteptat până când cineva s-a gândit să îi scoată din impas. N-a fost să fie vreun utilaj bulgăresc, ci utilaje ale Direcţiei Judeţene de Drumuri (instituţie subordonată CJC) - 3 lame, o wollă, un buldoexcavator şi o freză, la care s-au adăugat şi o freză de la Direcţia de Drumuri Naţionale şi două utilaje venite în sprijinul judeţului Constanţa de la Neamţ.

Un alt şofer (român), care a stat blocat în vamă de vineri, a declarat că vine din Bulgaria şi se îndreaptă spre Polonia, fiind în cursă.

De precizat că la întreaga acţiune au participat şi preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, cât şi vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tutuianu super om!
0
1
Veniti la Poarta Alba sa vd.utilajele lu Delcote la zapada care costa 6 miliarde la bugetu loca.
0
0
Felicitari cjc pt profesionalismul de care a dat dovada! Felicitari domnului Horia Tutuianu! Un minus pt primaria Constanta care nici macar nu raspunde la telefon pt nevoile catatenilor! Inca o data respect pt d-nul Tutuianu!
1
3
Asa implicare rar mai vezi, suntem mandri de un asa presedinte! Sunt convins ca usor usor se vor remedia toate problemele! Bafta in continuare!!!
1
4
Inca odata a-ti demonstrat ca va pasa de cetatenii Judetului Constanta! Felicitari, domnule Presedinte!
2
4
RESPECT dnl-e Horia.De micutul Palaz nu pot spune nim ii facator de nimic in genere acum vad cred sa isi revenit la normalitate.Mentorul da da mentorul dinsului sa ne mai scuteasca.Posibil nimeni sa nu ii simta facerile da da de nimic.
2
1
Spit-ul de pe atelierelor s-a mutat pe Sulmona !
2
0
IN SATUL TATARU COM COMANA DE 5 ZILE NU ESTE CURENT,APA SI NICI PROVIZII. SUTE DE GOSPODARII SUFERA NIMENI NU INTERVINE
3
1
si cacatul asta de PAlaz e si bine imbracat ptr dezapezire sau e doar de reclama , mars de-aici javra PMP-piste pupincurista , ai dezapezit tu , te-ai dus pana acolo sa iesi in poza
5
1
demisia prefectului constanta pentru cite drumuri nationale si judetene infundate
2
3
dati bani la firmele care ani trecuti au facut dezepezire !!!!!!!acum are contract firma primarului din 23 AUGUST MUGUREL MITRANA firma YSE care sta cu utilajele la DULCESTI si nu face nimic san toameni care au ajuns la disperare ENEL nu face nimic decat sa aplice dobanzi la facturi nu tine cont ca posta nu lucreaza si nu ajung facturile rusine in 2017 sa nu se poata face o dezepezire!!!!!!!!!ce sa mai zicem de scoli si spitale de scoli profesionale sa invete toti drogati o meserie ne am dat jos pantaloni prea repede in fata UE pe gratis
1
2
Fara cacatul de cl palaz nu se poate nimic ?
10
1
Tot ii da afara. Niste incompetenti.
3
0
Bravo Claudiu
1
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218