REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A fost PRINSĂ ţiganca pe care a graţiat-o Băsescu şi care a JEFUIT CONSTĂNŢENI!

A fost PRINSĂ ţiganca pe care a graţiat-o Băsescu şi care a JEFUIT CONSTĂNŢENI!

Replica API 28 februarie 2017 | 23:36 1181

Mega-dosar!

Mega-dosar!

Procurorul Teodor Niță, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a declanșat cercetările într-un mega-dosar în care era vorba despre o grupare infracţională care acţiona prin metoda „Pomană” sau „Împrietenire”, printre infractori aflându-se și Garofița Mocanu, căreia i se spune Nela, pe care preşedintele Traian Băsescu a graţiat-o în 2014. Graţierea a venit ca urmare a presiunii publice şi mediatice. Cercetările au fost finalizate, dosarul a ajuns în instanță, însă câțiva indivizi erau arestați în lipsă întrucât erau de negăsit. Acum, iată că au fost prinși.

Este vorba despre Garofița Mocanu, Speranța Mecic și Lucian Zoro Culea. Magistrații au decis, la data de 24 februarie anul curent: "Dispune confirmarea măsurii arestării preventive dispusă prin încheierea nr. 146 din 23.09.2016 pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul penal nr 6358/118/2016 faţă de inculpaţii: Mocanu Garofiţa, Culea Lucian-Zoro şi Mecic Speranţa . Dispune executarea mandatelor de arestare preventivă nr. 94/UP din 23.09.2016", potrivit minutei judecătorești. Amintim că procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, la data de 14.12.2016, au dispus trimiterea in judecata a inculpaţilor Andrei Petra, Andrei Aurelia, Mocanu Lăcrămioara, Gheorghe Florica, Mocanu Garofiţa, Mocanu Strugurel, Ştefan Cadolar, Mihai Marian, Ilie Walter-Ionuţ, Mocanu Vasilica, Gheorghe Luminiţa, Mecic Speranţa, Nuţu Ion-Daniel, Mocanu Pardalian, Culea Lucian Zorro, Ştefan Silver, Mihalache Gheorghe-Viorel, Mecic Remus, Stan Mircea-Lucian, Mecic Ghiocel, Mecic Prinţu, Ştefan Vasile, Mecic Adrian, Gheorghe Eugenia, Mustafa Liliana, Andrei Sanda, Culea Irina, Teodorescu Cristina-Victoriţa, Ştefan Argentina, Simion Garofiţa, Gheorghe Lovenţica şi Stan Elena Crenguţa, inculpaţii fiind domiciliaţi în oraşele Constanţa, Ploieşti, Câmpina şi Mizil, respectiv Călăraşi. Faţă de cei sus menţionaţi, la data de 21.09.2016, judecătorul a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile, dar şi arestarea în lipsă a inculpaţilor Mihai Marian, Mustafa Liliana, Culea Lucian-Zoro, Mecic Speranţa, Gheorghe Florica, Mocanu Garofiţa, care se sustrăgeau urmăririi penale. Precizăm că este vorba de peste 60 de fapte infracţionale, între care săvârşite şi în Constanţa, unele chiar cu violenţă. Mai exact, indivizii mai sus menționați se îmbrăcau în haine de doliu şi, sub pretextul că voiau să dea alimente de pomană, intrau în casele oamenilor şi furau.

Liliana CHIRU

Citește detalii aici:

http://www.replicaonline.ro/mega-dosar-la-constanta-indivizii-care-au-tepuit-si-batut-oamenii-chiar-in-casele-lor-sunt-tigani-cu-palate-301187/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate o gratiaza si Klaus Iohanis, in Mangalia vand ciorile alea interlope droguri si nu ii baga nimeni in seama , Buruiana Florin zis Flori de pe Alea farului nisterecidivisti proxeneti , vand droguri mi orilor la scolii la licee
6
0
Este fostul presedinte!Un om care trebuie sa aiba grija de nepoti de Udrea .
5
1
toti cei care injurati, presupun ca veti merge si la biserica !!!! in si dupa post. Cata inapoiere !!!!!!
3
8
Da, exista arest in lipsa. Citeste Noul Cod Penal...
6
2
asta-i gratiata lui base, Baaa vine ala si va sparge daca aude. ala cu o besina va sparge pe toti. Gretieloo ce facu-si fa de pusara astia mana pe tine ? E acum mergi sa incalzesti locu pentru sefu ca vine si el dupa tine !
7
2
eu sunt un tigan mai tehnic asa ca deja am facut un print screen si am trimis e-mail catre cncd, nu toti suntem infractori si cei care sunt sa fie incarcerati de urgenta, asa cum exista sute de mii de infractori romani asa exista si infractori de etnie rroma asa cum exista si infractori italieni etc! nu toti oamenii sunt la fel!
7
16
serios? cativa indivizi erau arestati in lipsa? E cum D-zeu mai functioneaza si trasnaia asta? Am auzit de judecati in lipsa, dar arestati in lipsa cred ca e un nou termen, le dati idei astora.
7
1
...cel mai intelept lucru este : LA SAPUN...
19
2
alungati cu tot cu carutele lor nenorocite care fac numai paguba in oras. Dl. primar tare mult ii iubeste de nu da o lege si pentru borati astia. tiganii au numai drepturi dar indatoriri niciodata. RUSINE PRIMARIEI CONSTANTA CARE A DISRUS CARTIERELE TOMIS NORD,SOVEJA,COICIU.
28
1
a gasit pe cine sa gratieze,dupa inima lui!
19
6
ESTI UN IDIOT NU TOTI TIG SINT HOTII
6
38
moarte tiganilor ! foc ....
34
6
I s-a dat o sansa, gratierea si ea a facut TOT ce-a invatat-o "cultura" tiganeasca, astia sunt viitorul Romaniei, intre 1 si 3 milioane de tigani cu sute de clanuri interlope, asta este neomarxismul socialismului european distructiv fata de propria populatie europeana crestina civilizata!
47
3
Dati-le foc, futule mortii lor de tigani borati
47
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218