REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ALO, Primăria Constanţa?! Oraşul este în BEZNĂ

ALO, Primăria Constanţa?! Oraşul este în BEZNĂ

Replica API 13 februarie 2017 | 23:56 411

Sesizări peste sesizări

Sesizări peste sesizări

Hibele orașului de la malul mării persistă, în ciuda sesizărilor depuse de constănțeni! Cea mai semnalată problemă, în ultima perioadă, rămâne cea referitoare la lipsa liluminatului public. Situația este cu atât mai hilară cu cât locuitorii au remarcat zone în care iluminatul funcționează pe timpul zilei, iar noaptea, când este reală nevoie, lipsește cu desăvârșire.

Constanța, orașul întunericului?! Sau orașul în care autoritățile locale nu țin seama de problemele reale cu care se confruntă locuitorii?! Putem spune și una și alta! Asta după ce în numeroase zone ale urbei, atât centrale, cât și periferice, iluminatul public continuă să pună în dificultate cetățenii.

“De pe data de 8 februarie 2017 pe străzile Dimitrie Anghel, George Sion, Costache Negruzzi, Ștefan Octavian Iosif, Spătarul Nicolae Milescu NU funcționează iluminatul public. Aștept cu nerăbdare revenirea la normalitate pentru că nu avem lumină în spatele blocului”, a precizat un constănțean. Oamenii au ajuns la disperare! “Vă bateți joc de noi?! Sunt alei în Constanța în beznă de trei săptămâni. Îți este frică să te întorci acasă de la serviciu în bezna asta! Rezolvați odată problemă căci taxe și impozite știți să ne luați!”, a conchis Corina.

Mai mult decât atât, autoritățile dau dovadă de umor negru întrucât iluminatul funcționează pe timp… de zi. “Este a treia seara consecutiv în care în cartierul Inel II, strada Eliberării, Cutezătorilor, I.L.Caragiale nu funcționează iluminatul stradal. În schimb duminica dimineața (n.r. 5 februarie a.c.), felinarele au fost aprinse până în jurul orei 10.30”, a precizat Laura. Nico zonele Tomis II și Tomis Nord nu par a fi ocolite de “întuneric”.

“ În Tomis 2, Aleea Crizantemelor, nu funcționează iluminatul stradal, odată cu lăsarea întunericului, când oamenii se întorc de la serviciu și copiii de la școală. Îl rugăm pe domnul primar să se îngrijească de buna gospodărire a orașului”, a spus Cezara. “Aceeași problem a iluminatuleste și în Tomis Nord! Blocurile 22A, 22B, 22B, Liceul Decebal, Casa de Copii, parcările sunt în beznă, teren propice pentru răufăcători”, a semnalat Daniela.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie mache
4
2
Milioane de euro la bugetul Constantei si nici macar un minim de civilizatie, asta este lumea in care ne taraste PSD, gratiaza penali care fura miliarde de euro, dar oamenii incep sa se trezeasca si PSD scade in sondaje, oricum PSD nu a fost votat decat de 45% din 39% prezenta deci doar 18% din romani l-au votat in mare parte senili, parsivi, coruputi, interlopi, tigani, egoisti si naivi, dar naivii incep acum sa e trezeasca si nu vor mai vota PSD!
6
1
va tot plangeti atat, i-a sa stati in statiuni pe malul marii si sa va mai aud atunci ce ve-ti spune, eu stau de ani buni si nu ma mai plang ca voi o seara, ganditi-va si la beneficii ....
1
3
ce pana vreti atata lumina. e lumina la noi in palazu. la machidoni sa fie bine. la romani sa fie saracie. noi machidonii conducem acum in dobrogea, ciocu mic. BABU, CUPSA, BUCOVALA, BIZINECHI, LEARCIU, FAGADAU sunt acum la putere. muriti in saracie romanilor.
2
7
si in Mangalia este aceeasi problema cu iluminatul public. iti este frica seara pe strada
1
0
Minerii nu mai scot carbune ...Le da mue la aia din piata.
0
8
ati vrut privatizare si economie de paiatza.Asta aveti ! ENEL sa traiasca BINEEEEEEEEEE !
5
4
Si cu Mihai Petre asta care.i treaba? Hbarnustul nu are nici idei nici viziune.
10
0
asa este un oras condus de machedoni-babu si fagadau
15
4
Este bezna in oras Fagadau fuge prin oras BmW -ul de jmecher si a tras ca sa umble blat prin oras, banii noaptea i sifoneaza , primaria falimenteaza .... SRI ul il vegheaza !
14
2
Este bezna si acolo unde sunt asa-zisi stalpi nou montati! ESTE BEZNA chiar nu intelege nimeni? daca nu inteleg atunci, sa aducem pe cineva care pricepe!
13
1
Parerea mea ca aceasta situatie este facuta cu buna stiinta...nema bani de la primarie...Traiasca Fagadau si sacila de 1 leu !!!!
13
2
Pe str. Ardealului este bezna din luna decembrie si n pofida tuturor sesizarilor, n avem niciun raspuns sau macar o promisiunde de remediere
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108