REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

APUCĂTURI de şofer de Audi A6 cu numere de BULGARIA: a distrus uşa de la DUBĂ, a AMENINŢAT POLIŢIŞTII şi a vrut să se automutileze

APUCĂTURI de şofer de Audi A6 cu numere de BULGARIA: a distrus uşa de la DUBĂ, a AMENINŢAT POLIŢIŞTII şi a vrut să se automutileze

Replica API 17 februarie 2017 | 00:23 428

"NU mai apuci Crăciunul! Aflu eu unde stai!"

"NU mai apuci Crăciunul! Aflu eu unde stai!"

A forțat ușa de la dubă în încercarea de a fugi, a amenințat polițiștii cu moartea, a încercat să se automutileze, a făcut circ la spital, și asta după ce mai fusese prins o dată băut la volan. "Nu mai apuci Crăciunul! Eu am mai făcut pușcărie, sunt tăiat la mâini! O să aflu unde stai" - striga individul către oamenii legii. În cele din urmă a fost condamnat definitiv, înspre finele anului 2016, dar iată că este la un pas de fi, din nou, liber. De precizat este că el a condus un Audi A6, cu numere de Bulgaria.

Cristian Cojocaru a fost condamnat la 2 ani şi 7 luni închisoare, decizia rămânând definitivă pe 9.09.2016. Însă, la acea dată, magistrații au decis deducerea din pedeapsa aplicată durata reţinerii şi a arestării preventive de la 14.12.2015 la zi, adică aproape 8 luni de zile. Astfel, din start a mai rămas un an și 11 luni. În continuare, potrivit Art. 100 din Noul Cod Penal, "liberarea condiţionată în cazul închisorii poate fi dispusă dacă acel condamnat a executat cel puţin două treimi din durata pedepsei, în cazul închisorii care nu depăşeşte 10 ani, sau cel puţin trei pătrimi din durata pedepsei".

Asta înseamnă că mai are de ispășit mai puțin de un an. Însă, ceea ce a făcut este de-a dreptul desprins din filme! Amintim că acesta, la data de 12.12.2015, în jurul orei 01.13, a condus autoturismul marca Audi A6, cu numărul de înmatriculare CC-1439-AM, pe strada Dispensarului din municipiul Constanţa, având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat la orele 01,13 şi o alcoolemie peste limita legală şi anume 1,00 g/l alcool pur în sânge la prima probă şi de 0,85 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

Totodată, la data de 14.12.2015, în jurul orei 01.10, inculpatul a condus acelaşi autoturism marca Audi A6 pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, deşi avea dreptul de a conduce suspendat din data de 12.12.2015, iar cu ocazia depistării în trafic a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest şi ulterior, după ce a fost condus la spital, a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În perioada de timp de la depistarea sa şi ulterior, în timpul cercetărilor penale din ziua de 14.12.2015, în mod repetat şi nemijlocit inculpatul i-a ameninţat cu acte de violenţă pe lucrătorii de poliţie care l-au depistat, atât împotriva lor, cât şi a membrilor familiilor lor.

După ce a distrus ușa dubei a vrut să se automutileze. S-a potolit la Palazu!

Mai exct, în momentul în care autoturismul a fost tras pe dreapta, pe bulevardul I.C. Brătianu, la volamul autoturismului se afla inculpatul Cristian Cojocaru, care era însoțit de martora A.G., care se afla în partea dreaptă a autoturismului. Agentul de poliție Claudiu Laurențiu T. i-a solicitat inculpatului să se legitimeze, acesta refuzând. Ulterior a devenit recalcitrant și a început să aducă amenințări la adresa agentului de poliție căruia i-a spus că nu va apuca Crăciunul, precizându-i că va afla unde stă.

Polițistul i-a solicitat din nou inculpatului să se legitimeze, acesta a refuzat, motiv pentru care a fost încătușat și introdus în autospeciala de poliție. Cum Cojocaru a devenit agitat și a continuat să aducă amenințări, s-a solicitat prezentarea la fața locului a unui echipaj de la Secția 4 Poliție. În prezența oamenilor legii, individul a refuzat să se fie testat cu etilotestul motiv pentru care s-a decis conducerea inculpatului la Spitalul Județean Constanța în vederea prelevării de probe biologice. Până să fie condus la unitatea spitalicească, el s-a manifestat violent: a forțat ușa autospecialei de poliție, a reușit să o deschidă și a împins-o cu piciorul în scopul de a coborî.

Identitatea inculpatului a fost stabilită pe baza unui contract de amenat aflat în interiorul autoturismului condus de inculpat. În drum spre spital, el a adresat în continuare amenințări la adresa agentului de poliție căruia i-a spus că a făcut o mare greșeală că „s-a luat de el”, motiv pentru care îl va prinde și îl va bate, inculpatul afirmând că nu are frică, că a făcut pușcărie și că are tăieturi la mâini. La spital, a refuzat să i se preleveze mostre biologice, spunând că este încătușat și că nu el era la volan.

După ce a fost condus la Poliție, a încercat să se automutileze și a amenințat că va face distrugeri dacă va fi descătușat. A fost condus și la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde și-a schimbat comportamentul și a încetat să se mai comporte agresiv sau amenințător. Nu a recunoscut faptele săvârșite în data de 14.12.2015, pe care le-a descris în varianta lui personală. Varianta inculpatului potrivit căreia nu ar fi condus autoturismul marca Audi A6 cu nr. de înmatriculare CC-1439-AM pe un drum public și anume pe bulevardul I. C. Brătianu din Municipiul Constanța, ar fi refuzat să se supună prelevării de probe biologice și că agentul de poliție ar fi avut o atitudine nepotrivită la adresa lui.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
phai cine cumpara masini din BG? ...numai sarantocii si scursurile societatii.....adica tiganii borati
3
0
Nu pampalaule, nu masina cu numere de Bg este problema ci soferii care de obicei conduc aceste masini!
2
1
Cei care au masini cu numere de Bg sunt pericol public ,nu tin cont de nimic ,niste cretini
5
0
de ce mi ati sters comentariul vad ca nu sint singurul care a spus ca trebuie impuscat
2
0
De parca ciorile cu numere de Romania nu incalca legile...cum zice cineva ma jos, masina de Bulgaria e de vina. Ce gandire cretina aveti.
3
2
Ati vazut vreun om cu scaun la cap sa-si inmatriculeze masina in Bulgaria? Indivizii cu masini de Bulgaria sunt predestinati pentru incalcarea legilor
9
0
Nu stiu ce sa intampla cu indivizii cu numere de Bulgaria ,parca ii injecteza cu ceva Cu mici exceptii conduc ca descreratii nu respecta nici o regula de circulatie,sfideaza pe toata lumea in trafic si mai au si niste tinichele de ne omoara cu poluarea Platesc taxe la bulgari si polueaza la noi
8
0
Cioara borata cu cazan cu numere de Bulgaria
6
0
Impuscati-l dracului pe cretinul acesta!!!
8
0
daca esti prins baut peste limita legala la volan,sa ii retina si autoturismul pe toata durata cercetarii si suspendari permisului.ca astia tot recidiveaza
4
1
Ce mai cauta in libertate gunoiul asta nociv ??Poate ne gaseste si pe noi cei care postam si ne face un belis pe furis . Sarmana zdreanta , daca eram politist si dadeai de mine pt mult timp ti_ai fi pus intrebarea daca totusi nu erai in statele unite . Ai vazut regimul gunoaielor infractinale de acolo ...glontul .
9
0
Asta trebuia incatusat , bagat in duba cu catusele la spate si plimbat sportiv prin oras apoi dus la Palazu unde sa-i faca injectia . Nu sa stai sa te rogi de el.
9
0
Nu injurati politia... Judecatorii treb fututi in gura !!! Si in plus intr-o tara de curve si hoti ...
8
1
A inmatriculat masina in Bulgaria si urla ca nu este asfalt pe unde circula in Romania,,,daaaa impozit unde platesti ghioala.
8
0
nici fratii mei de la ACOPERISUL MEU PERFECT nu te scapa
3
1
De ce nu ii dati si fata??? De ce se acopera asemenea scursuri?
9
0
Acesti infractori sunt protejati de politisti. Succes dragi politisti, va veni vremea sa dati socoteala.
10
2
Dupa ce jegurile de acest gen si-au dat seama ca nu mai pot face ce vor nici in UE s-au intors in tara, crezandu-se smardoi. Pana o vor mierli in accidente!
8
1
Bine ca o sa umble liber iar pe strazi. Data viitoare injunghie politistul care il opreste.
11
1
bai,bai,care sunteti zdrente,de ce nu spuneti clar ca omu' nu are absolut nici o vina!De vina e masina,ca are nr.de Bg!
10
3
Constanta e plina de salbatici ne omoram intre noi vai ce rau am ajuns
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614