REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

BĂTAIE de JOC la Kaufland! PRĂJITURI MUCEGĂITE, la vânzare!

BĂTAIE de JOC la Kaufland! PRĂJITURI MUCEGĂITE, la vânzare!

Replica API 20 ianuarie 2017 | 10:51 1268

Sesizare la OPC

Sesizare la OPC

Mare atenție, constănțeni! Marile supermarketuri din municipiu continuă să pună în pericol sănătatea clienților! Un caz concret s-a înregistrat miercuri, 18 ianuarie a.c., după ce un constănțean a cumpărat două prăjituri, „proaspete” după cum susțineau angajații, de la Kaufland-ul aflat pe bulevardul 1 Decembrie. În realitate, produsele erau vizibil alterate! Imediat, bărbatul a sesizat autoritățile!

Surpriză neplăcută pentru un client al supermarketului Kaufland! Constănțeanul a avut un șoc când, ajuns acasă, a descoperit că desertul achiziționat băltea în mucegai! „Odată ce am terminat cumpărăturile, am ajuns acasă împreună cu soția mea și cu fiica în vârstă de 3 ani și am început să servim din prăjitură. Am constatat că prăjitura Crizantema prezintă un gust nespecfic de alterat, iar surpriza și mai mare a fost în momentul în care am început să consumăm și din prăjitura cu nucă și caramel, atrâgându-ne atenția același gust nespecific de produs alterat. Ne-am uitat cu atenție și am observat că cele două prăjituri atât la mijloc, cât și în partea de jos prezintă un strat destul de consistent de mucegai”, a povestit acesta.

Inevitabil, au apărut stări de rău la membrii familiei. “Încă de aseară (n.r. 18 ianuarie a.c.), atât eu și soția mea, cât și fetița am suferit vărsături și dureri severe de stomac. Am rămas șocat cu atât mai mult cu cât în momentul în care mi-au fost servite aceste produse de către lucrătorul din Kaufland, întrebându-l dacă produsele sunt proaspete deoarece din ele urmează să consume și copilul meu, acesta a afirmat că sunt foarte proaspete”, a adăugat bărbatul. Constănțeanul nu a mai stat pe gânduri și imediat a alertat autoritățile. Acesta a depus în cursul zilei de 19 ianuarie a.c. o sesizare la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Kauflandul din Onesti,pentru preluarea clientilor,este favorizata o singura firma de taxi in detrimentul celorlalte companii de taxi.Pentru aceasta firma s-au delimitat patru locuri, printr-un indicator.Taxiurile de la alte companii sunt alungate.Consider ca cei care pierd sunt clientii Kauflandului deoarece nu au acces la serviciile de transport intr-un mediu concurential,fiind nevoiti sa accepte ce li se ofera.Kauflandul,ca un simbol al unei piete libere,bazata pe concurenta,ar trebui sa promoveze aceleasi principii si in Onesti.
0
0
Am patit si eu cu cascaval felii marca kaufland
1
0
Si eu am patit la fel...dupa ce am.consumat putin....am vazut produsul alterat.NU AM sesizat magazinul nici protectia consumatorului.BIne a facut domnul.
1
0
stimata doamna vi se pare normal ce s a intanplat? probabil ca da pentru ca majoritatea pensionarilor nu stiu cum e in alte tari civilizate si nu aveti cum sa comparati dar doamna draga va asigur ca asa ceva nu se accepta intr o tara civilizata su prin absurd daca se intampla e o chestie foarte rara in schimb la noi peste tot doar produse alterate vandute de oameni alterati, cu stima o zi frunoasa va doresc!
4
2
Pariu cu voi ca orice prajitura fara mucegai va avea mucegai dupa 12 ore tinuta la cald? asta daca esti si facuta de ceva timp...
4
5
Cand va hotarati sa cumparati un produs,acesta este expus si il vedeti cum arata.De ce cumparati daca produsul respectiv nu intruneste calitatile necesare?
5
5
de asta toti angajatii sunt niste tigani inculti si clientii de asemena majoritatea sunt tigani prefer carrefour oricand
5
4
Daca firma era romaneasca sa vezi panarama.... Toate japitele care lucreaza in organele de control ale statului sufocau locatia cu pricina... La aia straini nu... Ei nu fura ei nu sunt corupti ei sunt un exemplu pentru noi romanii... Ce prosti suntem!... Noi aici in tara muncim statul ne batjocoreste si talhareste iar din ce ne ramane... se duc pe produse de proasta calitate expirate alterate dar straine... prostul nu-i destul daca nu e si fudul...
12
5
Iar a venit grasa cu mancare imputita in redactie?
4
6
daca erau la reducere, le cumparau buticarii sa le vada cu pret dublu!
7
2
La kaufland din aurel vlaicu s-a angajat GEORGE DESPINA
3
5
De ce OPC si DSV nu se sesizeaza in legatura cu carnea vanduta acolo? Aproape toata carnea expusa este spalata, este uda in galantar. De ce se permite vinderea carnii vechi, stricate si spalate apoi? Ne e greata cand vedem cum curg zoaiele din ea
5
9
Sigur esti sclava furnizorului - laboratorul Crizantema. Solutie : sa nu mai cumparam produsele lor.
2
15
Dupa modul in care iti dai cu parerea , sigur esti angajata Kaufland !!!
6
13
Arata foarte rau. Sigur asa le-ati cumparat? Eu am patit sa se altereze acasa imi este greu sa cred ca abia dupa ce ati mancat jumatate de prajitura ati obsevat ca are mucegai
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367