REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BOMBĂ! Cristinel Dragomir la „taclale” cu PNL! Ce dorințe are și ce i s-a propus!

BOMBĂ! Cristinel Dragomir la „taclale” cu PNL! Ce dorințe are și ce i s-a propus!

Replica API 17 august 2015 | 00:30 573

O adevărată bombă în politica locală explodează în aceste zile! Vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir (PSD), și-a adus aminte de prima dragoste, PNL, cu care negociază intens!

Cristinel Dragomir este cunoscut pe plan local ca unul dintre vârfurile de lance a noii echipe social-democrate, după dispariția din „peisaj” a lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. Mișcarea surprinzătoare a avut loc zilele trecute, cu prilejul vizitei la Constanța a responsabilului pe regiunea sud-est a PNL, Cezar Preda și a fostului președinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Marian Zlotea.

Dacă Preda nu a vrut să audă de o asemenea întâlnire, iată că Zlotea, cunoscut ca „unul din oamenii lui Blaga”, s-a întâlnit cu Dragomir, cu care a discutat vrute și nevrute!

„S-au întâlnit pe plajă, iar Blaga (co-președintele PNL, Vasile Blaga – n.r.) habar nu avea. Dragomir își dorește mult să fie deputat. La anul, se fac cărțile pentru Parlament: Dumitrache pe primul loc (Cristina Ileana Dumitrache – n.r.), Edy Martin, ăștia-s pe locurile eligibile, apoi vine băiatul de la București, cum a fost Mădălin Voicu. În ecuația asta, Dragomir nu are ce să caute, de-aia își caută poziția”, ne-a spus în exclusivitate unul dintre martorii la misterioasa întâlnire de pe plajă, din cadrul PSD Constanța.

„Zlotea a fost în Mamaia, nu a venit oficial. Preda nici nu a vrut să audă. Zlotea era pe acolo și a zis că se vede cu Cristinel, dar nimic spectaculos. Bine, ei sunt și prieteni sau neamuri, naiba să-i pieptăne, ceva de genul”, ne-a spus un oficial din cadrul PNL Constanța.

Social-democrații constănțeni s-au alarmat din cauza întâlnirii lui Cristinel Dragomir, care, consideră ei, își caută locul de deputat și, cu prilejul întâlnirii, s-ar fi glumit pe tema includerii sale în cadrul unui sondaj al PNL pentru Primăria Constanța!

„Nu, el e cu Consiliul Județean, nu are treabă cu Primăria. Vrea la Parlament, asta e altceva”, ne-a spus un alt liberal constănțean.

„Situația lui Cristinel Dragomir nu este pe roz în partid. Felix Stroe va face lista și sunt mari șanse să îi taie preșul de sub picioare. Aici îi e frică, că nu se prea halesc între ei”, ne-a spus un alt social-democrat constănțean.

Precizăm că Cristinel Dragomir nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, până la închiderea ediției de sâmbătă.

Cristinel Dragomir a „cochetat” în tinerețea sa cu PNL, fiind unul dintre reprezentanții tineretului liberal.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218