REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BOMBĂ. Străzile din cartierul Boreal NU pot fi asfaltate de Primăria Constanţa!

BOMBĂ. Străzile din cartierul Boreal NU pot fi asfaltate de Primăria Constanţa!

Replica API 3 martie 2017 | 00:00 1333

Cartierele rezidențiale ale Constanței s-au confruntat de-a lungul anilor cu multiple probleme. Una dintre acestea este reprezentată de drumurile de acces neasfaltate! Cu o astfel de situație se confruntă și locuitorii cartierului Boreal. Din păcate, Primăria nu poate să se ocupe de acest aspect întrucât proprietarul terenului trebuie să predea mai întâi amplasamentul terenului către unitatea administrativ- teritorială.

Vești nu prea bune pentru cei care locuiesc în cartierul Boreal, aflat la marginea Constanței. Aceștia se plâng de faptul că străzile nu sunt asfaltate! “Care este regimul străzii Brest (cuprinsă între strada Napoli și bulevardul Tomis ), strada care asigură accesul în cartierul Boreal pentru 153 de imobile? De asemenea, în situația în care strada Brest este drum de interes local aparținând proprietății publice locale, vă rugăm să ne comunicați dacă strada Brest a fost/este/va fi prevăzută în programul de asfaltare, întreținere și reparare a tramei stradale a municipiului Constanța!”, au transmis locuitorii.

Din păcate, problema nu ține de Primăria Constanța. Ce poate fi făcut? “Proprietarul terenului ar trebui să predea amplasamentul zonelor neasfaltate Primăriei Constanța care, la rândul ei, va preda către Confort Urban pentru a se ocupa de asfaltare”, au precizat reprezentanții Primăriei. Cartierul Boreal a fost construit în Constanţa de renumita firmă Impact Developer & Contractor SA. Încă din anul 2012, locatarii s-au confruntat cu multiple nereguli. Printre acestea, s-au numărat cele legate de paza complexului, de lipsa centrului comercial promis, a grădiniţei sau a locurilor de joacă.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boreal e la iesire din oras , nu cred ca apartine de Cta ! Cred ca e normal sa nu asfalteze primaria Ct . Mai sunt multe strazi de asflatat in oras , apoi sa merga si la margine
3
6
minca-mi-ai pwla virtuala bre jiji, degeaba stai pe centru , in clasa a doua mulgeai oaia ....sau berbecul
4
1
Greu de inteles cum poate cineva sa mearga pe incredere k se vor asfalta strazi k se vor face gradinite etc cand ele sunt in paragina chiar in centrul orasului...daca poti numi caricatura aia de pavele si maidanezi centru al unui oras european.
3
4
E ca si cum as chema primaria sa-mi asfalteze curtea casei. E prop privata. Parca si cu curentu' platiti la impact, nu la enel.
7
4
Primaria taxeza cu impozite de zona 0 aceste cartiere plus dar nu ofera nici o conditie, locatarii si-au asfaltat singuri strazile, problema este cum au fost trecute aceste terenuri agricole in intravilan? Proprietarii machedoni au cotizat lui Mazare si trecut in intravillan crescand valoarea de sute de ori. In orice tara europeana intai faci infrastructura targi utilitati abia poi poti solicita primariei sa iti treaca terenul intravilan cetateii de buna credinta au fost inselati ar trebui data in judecata primaria
6
4
Asfalteaza Raffte ! Ai prins-o ?!?
5
1
primaria sa explice cum au facult receptie la aceste case. oameni au cumparat avand incredere in autoritati. asa se intampla in toate 'rezidentialele' din C-ta.
8
3
Cartier rezidential dupa modelul periferiei Mumbai in sezonul ploios. Saracia va acapareaza, conditiile demne de 1990 o sa revina printre noi. Ne transformam,ne ducem dracu.
8
1
ce sa-i faci daca a-ti cumparat casa la periferia orasului si nu a-ti avut bani de centru suportati consecintele,adica mergeti prin noroi ca la tara.
6
12
Crezi prost
5
7
Cred ca acest cartier apartine de Ovidiu
6
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614