REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CERNAVODĂ, „RAIUL” PROXENEŢILOR! Ce se spune despre tinerii MORŢI în ACCIDENTUL de la Ştefan cel Mare

CERNAVODĂ, „RAIUL” PROXENEŢILOR! Ce se spune despre tinerii MORŢI în ACCIDENTUL de la Ştefan cel Mare

Replica API 1 februarie 2017 | 00:56 2371

Anchete

Anchete

Așa cum fiecare zonă a municipiului Constanța este cunoscută și după infracționalitatea înregistrată, așa și anumite localități din județ. Spre exemplu, Cuza Vodă = evaziune fiscală iar Cernavodă = proxenetism și droguri. Și exemplele pot continua, dar de data aceasta ne vom limita la Cernavodă întrucât de acolo erau tinerii care au decedat în cumplitul accident rutier de la Ștefan cel Mare. Și, chiar dacă există vorba: "de morți numai de bine", există și gurile care asociază numele lor cu anumite fapte infracționale.

Că în Cernavodă colcăie "peștii" și ale lor prostituate nu mai repezintă o noutate. La bază stau nenumăratele anchete, trimiterile în judecată și condamnările. Mai mult decât atât, "vorba" a ajuns până peste hotare, iar jurnaliștii au venit până aici pentru a investiga. În alte cazuri, prostituatele au ajuns direct la ei și și-au povestit viețile. Acesta este și cazul unei fete, Maya, care susținea că a fost ademenită să lucreze în bordeluri şi saloane de masaj din Europa, în speranţa de a scăpa de sărăcie. În august 2016 se afla într-un bordel din Elveţia, dar sora ei mai mică, Geida, spera la un viitor diferit, potrivit theguardian.com. Însă, de menţionat este şi faptul că proxeneţii au fost arestaţi de oamenii legii la finele anului 2014, urmând o anchetă laborioasă a poliţiştilor din Constanţa şi Cernavodă, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Cei doi inculpaţi sunt Ştefana Dinu şi Georgian Dinu şi au fost condamnaţi definitiv. Salonul de masaj funcţiona pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, acolo unde Maya se prostitua. Tot în materialul documentat de The Guardian apar și declarațiile Luizei Wells, din cadrul Nightingales Children's Project: „În Cernavodă este o problemă foarte mare, nu pot spune exact, dar cam 75% din fete ajung să facă lucrul acesta”. Ulterior, în înregistrarea video alte fete relatează cum au fost racolate de proxeneţi şi ce tertipuri au folosit aceştia.

Tinerii morţi în accidentul de la Ştefan cel Mare, implicaţi în proxenetism?

Cât despre proxeneții săltați de oamenii legii, aceștia sunt mulți. Spre exemplu, Gheorghe Florin Neculai, Marius Neculai şi Camelian Mihăiţă Neculai au fost arestaţi în decembrie 2015. Peste 38.000 euro au fost descoperiţi în urma percheziţiilor domiciliare. Suspecţii duceau fete la „produs” în ţări precum Italia, Spania, Elveţia, Grecia, Turcia, iar cu banii obţinuţi şi-au cumpărat maşini de lux şi imobile. La fel și Claudiu Daniel Sandu, condamnat în mai 2016, Mihai Panait – arestat în octombrie 2016, la fel și frații Nițel, care scoteau fete la produs în Spania și Italia, Ştefana Dinu şi Georgian Dinu sau Florin Călin, zis Babica. Și exemplele pot continua. Însă, mai există și cei care încă nu au fost anchetați, dar toți știu cu ce se ocupă. Acesta ar fi și cazul tânărului mort în teribilul accident rutier de la Ștefan cel Mare, adică Emilian Remy Ovezea. Mai exact, nenorocirea s-a produs pe 25 ianuarie anul curent, pe DN22C. Emilian Remy Ovezea se afla la volanul unui autoturism, iar pe locul din dreapta – Alexandra Zamfir. Un alt vehicul, fiind vorba de unul al MApN, s-a angajat într-o depășire periculoasă, fără să se asigure, intrând în coliziune frontală cu cel în care se afla Ovezea. Tinerii din Cernavodă au murit pe loc. Și de atunci au apărut speculațiile, vorbindu-se despre faptul că bărbatul ar fi derulat activități infracționale, legate de proxenetism, la fel și tânăra ce-l însoțea. Potrivit informațiilor noastre, nu există vreo anchetă în toi, totul fiind la nivel de "toată lumea știa", dar nimic oficial.

Liliana CHIRU

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/reportaj-cu-o-prostituata-romanca-publicat-in-presa-straina-in-cernavoda-75-din-fete-ajung-sa-se-prostitueze-287791/

http://www.replicaonline.ro/proxeneti-din-cernavoda-saltati-de-mascati-fratii-nitel-isi-luau-masini-si-chefuiau-cu-manelisti-pe-banii-produsi-de-fete-121829/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre morti de bine luatii pe cei vii care duc fete nevinovate cum este si kina nu a muncit la viata lui analfabetul dar are casa de lux masina pe ce le a luat
1
1
La noi in Ef,Sud avem familia Geambasu care se ocupa cu fetite duse la produs care traiesc boiereste de pe urma lor chiar achizitionandu-si o pensiune la munte Sinaia ,,Cafe del Mar''.Ce rau le merge la proxeneti ?
2
0
Sictir fitzuica de doi lei!! Stiam ca sunteti latrai de doi bani fara pic de imaginatie ,dar chiar ati surprins de data asta cu mizeriile la care sunteti dispusi sa le debitati pentru umplerea unor pagini! Nu numai ca nu lasati nici mortii in pace, dar tarati si un oras intreg prin mocirla voastra infecta!! Nu-i cunosc pe cei decedati, sa le fie tarana usoara, dar nu pot sa cred ca aveti o asemenea nesimtire incat sa atacati morti ce nu se pot apara! Rusine nu va spun, fiindca nu stiti ce este! Va spun "felicitari", ati reusit sa bateti un nou record de mizerie morala! Sictir jeguri ordinare!!
13
10
Sa va bag pla in familie de gunoai care vb si nu stiti care este situatia vedetiva de treaba voastra ca daca e de judecat cineva ai judeca dumnezeu nu voi care poate multi sunteti la fel
8
7
Traiasca curvele,la pestisori:m.m.m.m. muie!
9
1
Nici macar nu erau din Cernavoda, idiotilor! El era din Azizia si ea din Faclia
1
7
prea multa ura si prea multa rautate in comentariile la articolu asta !!! ati inebunit in pwla mea !!!
10
6
E jale mare la cati pesti sunt in Cernavoda.mi-e scarba
13
0
Terminati cu barfa si ganditi-va la copilul care poate citeste toate rautatile voastre. NU-S DE ACORD cu viata imorala dusa de de unele persoane dar, acum s-a intamplat o nenorocire si au murit doi tineri ce au lasat inimi frante rudelor. Viata personala nu ar trebui sa ne intereseze si sa acuzam pe cel vinovat de accident. Fiecare din noi avem un destin bun sau mai putin bun. DUMNEZEU SA_I ODIHNEASCA SI SA LE IERTE PACATELE.
14
6
Ba conteaza cu ce se ocupa deoarece eu daca sunt urat si prost merg la CU PLATA dar la tariful stabilit esti furat de portofel, gadgeturi, si mai vine si pestele ca ce cauti la nevasta,sa si apare santajul ca fost viol si atunci blestemi sa moara!
9
3
Sa va fie rusine oamenii astia putrezesc de tineri si pe voi va intereseaza cu ce se ocupa...oricare ar fi fost ocupatia lor aia de la armata sa isi asume vina. Cat despre Cernavoda da sunt proxeneti ca in ziua de azi sar prostituatele pe ei nu trebuie sa le forteze sa faca ceva ca sunt ele gata sa faca si pana la urma bravo lor multi a.ti murii sa aveti o masina luxoasa,bani si multe altele.
2
13
Dece vorbiti urat de ei va facut vreun rau sa va fie rusine
11
5
O sa va ducem si pula si pe voi astia care scrieti cacaturile astea. Va futut vreunu dintre noi de nu stati in banca voastra ?
2
12
Sa o suga acum si in cimitir dumnezeu nu doarme asa ii aduna el pe toti jegosi care traiesc dupa urma la femei mai urmeaza ve ti vedea
9
3
Credeti ca daca el era proxenet si ea pristituata trebuiau sa moara? Daca cei vinovati de accident erau "oameni ai legii" trebuie sa scape basma curata? Hotaram noi cine si de ce trebuie sa moara? Este adevarat ca in Cernavoda sunt multi proxeneti si prostituate, dar asta nu inseamna ca tot orasul este la fel. Parerea mea este ca articolul a fost scris.. la numar.. nu mai aveau ce scrie! Pacat de cei doi tineri decedati, oricare era ocupatia lor... Dumnezeu ne judeca. Poate ca da, a fost pedeapsa suprema, dar nu noi trebuie sa aruncam piatra..
14
5
La cernavoda se prostitueaza si despina george
6
4
Domnul in cauza era proxenet si insurat cu o alta doamna cu care avea si un copil. Alexandra, era amanta! Si se acceptau una pe cealalta! Conluzia este ca Dumnezeu este sus si au platit pt asta! Cei care sufera acum sunt parintii!!!!! Ele au primit o palma! Ar trebui sa vada lucrul acesta
10
2
Sunteti niste nesimtiti...in loc sa vorbiti de comandantul ala incult prost ca nu am cuvinte sa il caracterizez vorbiti de mortii!rusine sa va fie!
5
13
ARTICOL DE KAKAT NU SE INTELEGE NIMIC NIC DE ACCIDENT NICI DE MUISTE DE LA CERNVODA LA BDUL AL. LAPUSNEANU MAI AVEU DE VENIT SI IN HARSOVA SA VADA SI AICI CORUPTIE CU PROXENETI CARE SUNT OAMENII FOSTULUI PRIMAR NADRAG SI POLITIE NATIONALA PLATITA DEAN PULEA....HUOOOOOO.
13
4
Ptr ala aia care a zis ca Orasul cernavoda este a curvelor sa ti dau muie sa ne pisam pe tn cinstita cinstit muie multa!
6
19
Daca ar avea de munca si un salariu decent precum este si prin alte tarii oare se mai facea asa ceva? Multi vorbiti fara sa stiti nimic. Parerea mea este ca totul pleaca de la guvernul care prin mod indirect el ne provoaca sa facem ceea ce nu trebuie. Degeaba acuzati oamenii ce fac daca nu au incotro,faceti schimbarea din guvern.
11
22
In spatele infractorilor stau politistii. Incercati sa-i atacati pe infractori sa vedeti cum ii protejeaza politia.
36
1
noroc cu armata romana ca mai " reduce " din ei nu?
30
4
La Cernavoda nu poti arunca acul de masini de lux...Toti acesti ordinari nu au o ora de munca...Ce face politia romana???...Ce face justitia romana???...Ciortanii sponsorizeaza grav,incepand de la euroii,dolari,lire sterline,motorina,aur si bijuterii,etc.
33
3
Are dreptate,Cernavoda este orasul curvelor!
31
7
Si care este legatura intre accident si proxenetism, nu mai mureau daca nu se ocupau cu asta , vinovat este soferul masinii de armata si punct pentru ca dl comandant se grabea.
34
11
Sunt curioasa cine a calculat procentul de 75 % ...domnisoara ,,cum se numeste,, sa isi vada de treaba ei si sa nu ne denigreze tinerele din Cernavoda.
34
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367