REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constănţenii, deranjaţi de barurile deschise pe bulevardul Tomis. Mazăre, dezamăgit de contul de Facebook: S-a blegit!

Constănţenii, deranjaţi de barurile deschise pe bulevardul Tomis. Mazăre, dezamăgit de contul de Facebook: S-a blegit!

Replica API 16 februarie 2015 | 23:19 201

Plângeri pe bandă în online

Plângeri pe bandă în online

Numai în Constanţa te poţi confrunta în plină iarnă cu terasa care zici că mai are puţin şi se mută în mijlocul bulevardului. Scena de turism de lumea a patra nu este o noutate, bulevardul Tomis fiind un motiv constant de amuzament pentru turiştii străini şi nu numai. Spunem nu numai, pentru că locuitorii din zonă s-au săturat de dezmăţul cafenelei cu trei mese care evoluează rapid în club. Mioara Nedelcu este una din constănţenii care sesisează amplasarea teraselor pe trotuar, chiar în faţa sediului Primăriei Constanţa. „Vreau să vă sesizez ceea ce se întâmplă pe Bd. Tomis în faţa primăriei şi nu pot să cred că nimeni dintre angajaţii dvs. nu vede ce se întâmplă chiar sub ochii dvs. Mă refer la barul „Relax” de pe bd Tomis nr. 48 şi anume, fie vară fie iarnă, că acum aceştia îşi lasă terasa pe domeniul public şi sigur este încă montată acolo chiar iarna fiind fără autorizaţie! Al cui e acest bar de îi este permis ca în km. 0 al oraşului chiar pe trotuarul primăriei acea terasă nefuncţională şi neautorizată să fie mereu şi mereu acolo?”, a spus aceasta şi nu este singura. Irimia Petru se teme de apariţia unui club fix în faţa casei sale.

„Locuiesc pe bd-ul Tomis, am mai făcut sesizare la dumneavoastră cu privire la nerespectarea programului de funcţionare la barul situat în faţa casei mele pe bd-ul Tomis nr. 10, dar nu s-a luat nici o măsură. De aceea, vă rog să ţineţi cont în momentul în care această societate îşi vizează autorizaţia de funcţionare pe anul 2015 să-i reduceţi programul până la orele 22.00. Nu cum are în momentul de faţă până la ora 01.00, care s-a transformat din cafenea în club, deoarece nu are acordul meu să funcţioneze până la această oră pe care nu respectat-o niciodată. Să ştiţi că voi reveni şi în scris, deoarece aspectele sesizate de mine sunt confirmate şi de vecini, care vor semna pe următoarea sezizare dacă va fi cazul”, a spus Irimia Petru în sesizarea către Primărie. Între timp, primarul Constanţei, Radu Mazăre, consideră că demersul de deschidere a conturilor de Facebook ale Primăriei, prin care instituţia să fie mai aproape de cetăţeni, poate fi considerat un eşec. Mazăre a susţinut vineri că „tevatura” din campania electorală nu a continuat şi „s-a blegit”.

„Mult mai slab decât ne-am fi aşteptat. După ceea ce s-a întâmplat în campania electorală, când toată lumea fibrila interesată de viaţa politică pe Facebook, s-a terminat şi n-au mai fost stimulii, s-a blegit! Nu mai este nimeni interesat de Facebook-ul oficial. Este mult mai puţină tevatură pe Facebook-ul Primăriei decât ne-am fi aşteptat, după tevatura din campania electorală. Nu mai este nimeni interesat să facă reclamaţii, nici de aia, nici de ailaltă. Foarte puţini”, a spus Mazăre.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614