REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănţenii se pot branşa şi rebranşa gratuit la RADET! Iată cum se procedează

Constănţenii se pot branşa şi rebranşa gratuit la RADET! Iată cum se procedează

Replica API 26 ianuarie 2017 | 01:47 1375

PREMIERĂ!

PREMIERĂ!

Constănțenii se pot branșa gratuit la RADET. Aceast lucru este posibil de la începutul anului 2017, iar inițiativa a luat naștere pentru a veni în sprijinul constănțenilor. Precizăm că de nenumărate ori locuitorii de la malul mării s-au plâns de costurile foarte ridicate. Tocmai din acest motiv reprezentanții RADET s-au gândit la o soluție.

„În situația în care un client dorea să se conecteze la sistemul municipal trebuia să suporte costurile aferente lucrărilor de branșare. RADET vine în sprijinul acestor clienți în sensul că noi vom suporta costurile de branșare contra unui angajament pe care clientul îl încheie cu noi. Dacă timp de cinci ani de la realizarea branșamentului nu se debranșează de la RADET, nu mai rămâne dator, dar dacă se va debranșa va trebui să suporte costurile pe care RADET le-a făcut pentru conectarea respectivului client”, a declarat Liviu Popa, directorul RADET Constanța.

Ce părere au constănțenii!

Vestea că s-ar putea branșa gratuita la sitemul de termoficare le-a surâs unilor constănțeni. „Mi se pare un lucru bun. Acum știți cum e, trebuie să facă și ei ceva ca să nu își piardă clienții. Cum mai toată lumea s-a îndreptat spre centrala cu gaze, RADET-ul a avut de pierdut. Oricum mi se pare o inițiativă bună”, a afirmat Mariana. V. De aceeași părere este și Nicoleta, o constănțeancă care susține că dorește să se rebaranșeze din nou la RADET, deoarece plătește foarte mult la gaze. „Mi-am pus centrală cu gaze acum doi ani și am plătit foarte mult. Am plătit mai mult decât plăteam la RADET. Nu știu care este explicația, însă am ajuns să plătesc la gaze și 400 de lei la un apartament cu 3 camere. După părerea mea ideea este foarte bună și chiar o voi lua în calcul”, a spus Nicoleta.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RADET este un mort care se afla cu amandoua picioarele in groapa. Nu mai trebuie decat sa se intinda pe spate sau pe burta si sa fie acoperit cu tarana!!!
0
0
nu poate fi mai ieftin sa arda carnatul asta maro de Liviu Popa, un imbuibat nesimtit, gazul in CET, sa se trimita agentul in sistemul de termoficare, sa plateasca pierderi si infrastructura si sa fie mai ieftin comparativ cu a avea centrala termica in casa si sa iti faci tu caldura si apa calda. Se mananca mult maro, scriu tot felul de postaci idioti care habar nu au, dar fac lobby ptr CET.
2
2
Nu mai stiu ce sa faca janghinele astea, au lipsa 80.000 abonati , inventeaza Nicolete si alte matracuce. Cine investeste in gaze 10000 lei sa se intoarca gratis sa plateasca 1000 lei la radet. Cred ca trageti pe nas
4
1
Cu acte in regula aproape 500 lei. Dar a meritat. Pt caldura in apartament 3 camere la 23-24 grade, apa calda si aragaz am platit 134 lei. Vecinii de deasupra si de sub apartamentul in care locuiesc sunt si ei debransati de la Radet. Cu totii avem centrale de apartament. Datele sunt reale. Deci, merita investitia! Nu fiti gelosi!
5
2
E normal ca bransarea sa fie gratis, e un furnizor de servicii ce-si pierde clientii
2
1
F bine, asa este civilizat.
1
0
mai bine spus vor sa-l demoleze ca sa inceapa un nou cartier de vile ptr. oameni de bine ca videanu, klaus, berceanu si udrea !
6
0
eu am platit gazele pe luna ianuarie 2017 260 de lei si nu fac economie,tot apartament cu 3 camere,iar vara intre 15 si 30 de lei.Doamna minte
5
1
Una e 400 lei alta este 1000 lei iarna Pe timpul verii se plateste pana in 150 lei.Doamna minte
4
1
SUGERATI SI LA MANGALIA.AICI NU SE FACE NIMIC DECAT CU SUTE DE MILIOANE.
1
0
... am o matusa care sta in zona Kaufland, in noiembrie decembrie factura 1000 ron, decembrie ianuarie 1700 ron. Bravo RADET prosperi, prosperi, alti dispera.
6
1
Ce vrajeala ordinara! Este IMPOSIBIL sa platesti la gaze mai mult decat la radet. IMPOSIBIL!
9
2
Spaga de la radet
2
1
Dar pe cand debransarea gratuita? Sau macar fara bete in roti, asteptare si sicane.
11
0
Titlul zice una,adica,bransarea gratuita si conditionata de angajament iar despre debransare....nimic! in legatura cu Nicoleta..ori are Jacuzzi pe balcon si parleste cate un porc in fiecare saptamana,ori habar n-are sa citeasca contorul de gaze sau in loc de cap, are un nit!
12
0
aveti costurile mici cu centralele cu gaze atunci cand vecinii sunt conectati la RADET si pentru ca nu temperatura in casa trebuie sa fie optima? 20 grade?
4
8
hai siktir fa mincinoaso, ai platit tu 400 lei la apartament cu 3 camere, avand gaze?? ia arata factura! disperatilor de la radet, mai aveti putin si PA !!!
17
2
Daca bransatul este gratuit, de ce nu este gratuit si debransatul?
23
0
Am apartament cu trei camere ,suprafata 80 m patrati .Cand eram la RADET plateam numai caldura 700 lei ,iar acum la gaze pe vremea geroasa care a fost am platit 280 lei si aici a intrat si aragazul si apa calda pe care o face tot centrala ,deci ....
26
5
Cat va dat popa sa ii faceti reclama? Am gaze si pe decembrie am platit 130 lei iar pe ianuarie nu va veni mai mult de 200. Vreau sa ii vad pe aia care se branseaza si rebransraza. Baliverne la la 450 gigacaloria pe decembrie de apartament!
21
4
Am ap cu 3 camere si cu 6 calorifere ,,am calorifer si in balcon,,,centrala pe condensare de 30 ,ariston si am platit gaze luna trecuta 250 lei ,,se include si incalzirea apei menajere si aragazu ..asa ca nu mai mancati rahat ca radetu platesti mai putin ,,doar da-ca ai subventi,,
22
4
Manaca cacat cei care zic ca platesc mai mult daca au centrala proprie. Faliment rapid radet.
21
3
draga mea Nicoleta ....mananci kkt , iar tie RADET iti doresc un faliment curat , scurt si fara dureri ......
19
2
Dati drumul la caldura ca inghetam...
14
3
Si eu vreau sa ma bransez. La casa este to gratuit?
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108