REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constănțenii și turiștii au luat cu asalt plaja din Mamaia! Au apărut și primele șezlonguri

Constănțenii și turiștii au luat cu asalt plaja din Mamaia! Au apărut și primele șezlonguri

Replica API 1 mai 2017 | 09:09 317

Stațiunea Mamaia a arătat ieri ca în plin sezon estival. Promenada a părut neîncăpătoare pentru miile de turiști și constănțeni ieșiți la plimbare. La fel a părut și plaja din stațiunea Mamaia care a fost luată cu asalt de constănțeni și de turiști.

Mulți dintre aceștia au făcut plajă, alții s-au încumetat să intre doar cu piciorele în apă, în timp ce alții s-au hotărât să iasă pe plajă pentru a lua o binemeritată gură de alcool. În stațiunea Mamaia au apărut deja primele șezlonguri, în așteptarea turiștilor. Amintim că în ultimii doi ani, plajele româneşti au câştigat încă 33 de hectare, în urma lucrărilor făcute cu fonduri europene nerambursabile. Aglomerat a fost și la terase, unde oamenii au așteptat chiar și o oră pentru a se elibera o masă. O mare de turiști a invadat faleza din stațiunea Mamaia, la lăsarea serii. După o zi în care s-au relaxat pe plajă și s-au bucurat de razele soarelui, turiștii au ieșit la plimbare. Precizăm că litoralul românesc este vedeta minivacanţei de 1 Mai, spun oficialii patronatelor de turism din România. Tarifele sunt uşor mai mici faţă de cele practicate de Paşte, iar majoritatea turiştilor vor petrece timp de patru zile în această minivacanţă, de vineri până luni inclusiv, de 1 Mai. Peste 12.000 de turişti sunt în Mamaia, locurile de cazare fiind rezervate aproape integral. Și în Vama Veche sunt aproximativ 10.000 de turiști.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaia a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
3
0
Ce de moldovence bune de pula! !!!
8
2
oleleiiiiii ce de curvete pe litoral.
5
3
In regula,tinerii nu au repere si merg in viata aiurea,dar sa nu generalizam,totusi.... Reperele sunt liderii,adica fix cei care nu sunt chiar tineri si sunt varza,tiganizati si manelizati dar cu tupeu si eventual capabili sa se impuna cu forta.De unde pana mea sa ia tinerii exemplu? Uite ca se balacesc in incultura si impostura,insa multi dintre ei doar par asa,multi sunt efectiv super valorosi dar nu au loc de maturii dobitoci,fixati ca sefi peste tot si dusmani ai gandirii novatoare,libere. Intr-o lume de idioti,te imbeti si canti,ce dracu' sa faci,ca prostimea nu te intelege.
8
0
Isi cumpara examenele , nu invata nimik la scoala, au numnai tupeu
8
1
secolului XXI ...viata lor sunt telefoanele,masinile de lux,alcoolul, drogurile...si nemunca.Asta i viitorul patriei noastre...resturi ale societatii.
6
1
e inca rece pentru baie in mare dar cu ceva bautura la bord merge
4
2
Si mameluca aia din prima poza ce face acolo?Prinde muste?
5
3
Inaintea la sezlonguri au aparut primele betive viitoare corporatiste de cursa lunga si viata nu prea.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920