REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CRIMINALUL care se reprofilase pe ORGII SEXUALE cu septuagenare şi-a luat maşină fără să plătească!

CRIMINALUL care se reprofilase pe ORGII SEXUALE cu septuagenare şi-a luat maşină fără să plătească!

Replica API 25 aprilie 2017 | 00:00 603

Anchetă!

Anchetă!

Dan Mircea Miu, criminalul care se reprofilase pe orgii sexuale cu septuagenare din Constanța și-a luat mașină fără a plăti un leu! Acesta a obținut un credit pentru a-și achiziționa o mașină marca Skoda, dându-se drept director zonal al unei firme, dar nu a plătit nici o rată. Acesta a fost condamnat definitiv în această cauză. De precizat este și faptul că, pe 31.01.2017, a fost iar trimis în judecată pentru înșelăciune, parte vătămată fiind ING Bank - sucursala București.

Dan Mircea Miu a comis o crimă în anii '90, iar de cum s-a eliberat s-a apucat să-și facă un credit cu acte false pentru a-și achiziționa o mașină, iar apoi a dat-o în orgii cu vârstnice de la malul mării. A fost cercetat și trimis în judecată în ambele dosare penale, iar în unul dintre ele deja a fost condamnat.

Potrivit rechizitoriului, în fapt, s-a reținut că la data de 17.11.2010, pe baza unei adeverințe de venit emisă de o societate comercială din București, din care reieșea că acesta era angajat al societății în funcția de director zonal și că a realizat un venit lunar de 2.200 lei în perioada aprilie-septembrie 2010, precum și în baza unei copii de pe cartea de muncă, din care reieșea că era angajat pe o perioadă nedeterminată, inculpatul a indus în eroarea persoana vătămată Porsche Bank Romania SA, determinând-o să aprobe contractul de credit pentru achiziționarea vehiculului marca Skoda Ocyavia Combi Business, credit care nu a mai fost rambursat, valoarea prejudiciului fiind de 72894,75 lei.

Mai pe scurt, a obținut creditul și apoi nu a mai plătit nici o rată. În plus, nu a fost găsit nici autovehiculul pentru a fi ridicat. A fost trimis în judecată, iar la finele anului trecut a fost condamnat la 3 ani de închisoare, iar după ce pedeapsa i-a fost contopită cu restul de zile rămase, inculpatul a urmat să execute, în final, pedeapsa de 6 ani, 4 luni şi 21 zile închisoare. Decizia a rămas definitivă anul acesta.

Amintim și faptul polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, la data de 14.02.2017, l-au depistat pe individ, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani, 4 luni și 21 de zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în convenții și uz de fals. Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă. Acesta a acționat folosindu-se prin metoda "împrietenire".

Precizăm că individul este cunoscut cu antecedente penale. Însă, trecutul lui este unul tumultos. În anii '90 a săvârșit o crimă, fiind condamnat la 22 de ani de către instanțele din București. După 17 ani a fost eliberat condiționat și s-a reîntors în Constanța, având domiciliul în cartierul Faleză Nord. Numai că, de prin 2011 nici că a mai dat pe acasă. Omul rămânea ba la mama lui, domiciliată pe raza Secției 2 Poliție, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, ba la anumite prietene și concubine, mai toate trecute de 70 de ani.

Spre exemplu, în septembrie 2011, acesta a fost prins după ce a furat dintr-un hypermarket din municipiu, iar după ce s-au extins cercetările, s-a aflat că a furat dintr-un spațiu de cazare din Satul de Vacanță, dar și dintr-o locuință din municipiu. A fost cercetat în stare de libertate și omul nu s-a putut abține. Astfel că a făcut un credit bancar cu acte false, după care și-a luat o mașină de lux în leasing și nu a mai plătit nimic.

Însă, în ultimii câțiva ani, Dan Mircea Miu se specializase în furturi prin metoda "împrietenire". Mai exact, el "agăța" femei în vârstă, pe raza secțiilor 1, 2 și 4, pe care le aborda într-un stil manierat. După ce le dădea pe spate cu șarmul lui, acestea îl conduceau la domiciliul lor, iar acolo aveau loc "orgii sexuale", potrivit anchetatorilor. La final, fura tot ce prindea. De precizat este și faptul că, pe 31.01.2017, a fost iar trimis în judecată pentru înșelăciune, parte vătămată fiind ING Bank - sucursala București.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dpdvdr fizic si psihic este de admirat ca i se ridica nivelul vis a vis de domsoara octogenara,musai trebuie sa fie o ruda de-a lui borcea,ca-n rest este un infractor comun,la pirnaie cu el,gardiencele se pensioneaza neinteresant la 45
0
0
La babe le trebuia ciucurel? Bine le-a facut!
3
1
Asta e doxa de cartea care a facut-o in parnaie !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920