REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Destrăbălare fără limite pe Internet! Live-uri cu MINORE APROAPE DEZBRĂCATE şi propuneri INDECENTE

Destrăbălare fără limite pe Internet! Live-uri cu MINORE APROAPE DEZBRĂCATE şi propuneri INDECENTE

Replica API 25 aprilie 2017 | 10:25 10037

Filmările live pe Facebook au devenit un fenomen de când au fost accesibile pe platformă. Multe persoane le folosesc pentru vloging, pentru prezentare de produse, știri sau pentru a împărtăși experiențe unice cu prietenii virtuali. Totuși, există o categorie de persoane, care depășesc limita bunului simț. Vorbim aici de fete, în mod special, minore, care se filmează în timp ce consumă alcool, în timp ce împărtășesc din viața lor sexuală sau, cel mai rău, se filmează îmbrăcate sumar în timp ce dansează sau se pipăie. Și asta în fața a miilor de utilizatori.

Există un grup pe Facebook, unde live-urile sunt „obligatorii” și există și un regulament. Totuși, majoritate nu îl respectă. Dacă se face apel la conținut să fie unul decent, administratorii nu pot controla ceea ce apare. Potrivit regulamentului, „Live permis, dar fără: conținut sexual, live din afara grupului, seriale/filme”, însă mai multe persoane prezintă live-uri îmbrăcați sumar sau sub influența băuturilor alcoolice. Fetele dansează și vorbesc despre experiențele sexuale. Situația face ca ele să se expună în fața multor băieți, care ar putea să se folosească de imaginile compromițătoare.

Nici băieții nu se lasă mai prejos. Se filmează în ipostaze jenante, mai mult sau mai puțin decente. Imaginile cu prezervative sau legate de orientarea sexuală sau de primul sărut sunt șocante. ATENŢIE, PĂRINŢI! Sunt copii de 12-13 ani pe grup care recunosc că au activitate de cuplu, că nu au identitate sexuala – mai precis că este incert dacă sunt heterosexuali sau nu, dar și tinere care discută despre primul contact sau despre modul în care pot deveni mai atrăgătoare (grup On Topic).

Se poate ajunge la situația de șantaj

Au existat cazuri în trecut, când bărbații șantajau minore prin intermediul rețelelor de socializare. Cum este și un caz recent din Ovidiu, unde un bărbat de 34 de ani se dădea drept reprezentantul unei agenții de fotomodele și aborda tinere pe Facebook. Cel mai grav este că încerca să racoleze și minore, cărora le cerea poze în ipostaze indecente și îmbrăcate sumar, după care le șantaja pe baza acestora. Le cerea fetelor să întrețină relații sexuale cu el, altfel publica imaginile pe Internet. Așa a pățit și o tânără de 16 ani din Ovidiu.

Ciprian Niţu le cerea fetelor poze cu ele dezbrăcate, după care le şantaja că le va posta pe internet dacă nu vin să întreţină relaţii sexuale cu el. Așa a abordat mai multe fete, până a dat de minora din Ovidiu. Aceasta a stabilit o întâlnire care urma să se lase cu „finalizare”, însă s-a lăsat cu un echipaj de poliție care l-a săltat pe bărbat.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea privind arestul preventive pentru 30 de zile, până la data de 30 aprilie.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caut femeie serioasa
0
0
copii fara minte,ce fac parintii
3
1
sa ma pis pe tine bai muie !!!
5
1
rumance toate curve si proaste
4
5
le mananca gaozu rau..
4
4
muie la bagaboante si la facebookale
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920