REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ELE FAC LEGEA ÎN SPITAL! Aproape nici o zi fără urlete şi bătăi pe Secţia Pediatrie. VIDEO!

ELE FAC LEGEA ÎN SPITAL! Aproape nici o zi fără urlete şi bătăi pe Secţia Pediatrie. VIDEO!

Replica API 20 februarie 2017 | 00:08 438

Poliţia, chemată de patru ori într-o săptămână!

Poliţia, chemată de patru ori într-o săptămână!

Urlete, înjurături, bătăi şi apeluri la Poliţie – sunt imaginile din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa. Toate acestea se petrec sub ochii copiilor nevinovaţi, iar protagonistele scandalurilor cu repetiţie sunt mămici de etnie romă. Săptămâna trecută, Poliţia a fost solicitată de 4 ori, pentru a calma spiritele încinse. Primul conflict izbucnit într-un salon unde sunt internaţi copii bolnavi, alături de aparţinători, a fost cauzat de dispariţia unui telefon. Apoi, un alt scandal a fost cauzat de o femeie care s-a intersectat cu o „rivală” pe care a acuzat-o că i-a „furat” bărbatul, iar de la acuzaţii la păruială... doar un pas! Şi, din nou, oamenii legii au fost chemaţi să calmeze spiritele, să pună la punct scandalagioaicele.

Exemplele pot continua, cert este că o mămică internată cu micuţul bolnav s-a declarat îngrozită: „Nu se poate aşa ceva. Pediatria arată în sfârşit aşa cum trebuie, sunt condiţii, însă e inadmisibil cum se pot comporta unele femei care ar trebui să-şi vadă de copiii alături de care sunt internate. În loc să-şi vadă de copii, că sunt bolnavi, două ţigănci s-au luat la ceartă din picina unui telefon. Una se pare că i-a furat celeilalte telefonul şi urla în toată secţia că valorează 1.000 de lei.

A venit Poliţia, au declanşat cercetările, iar telefonul a fost găsit la un moment dat pe alt etaj, ascuns după un calorifer. Incredibil!”, a relatata mămica proaspăt externată. Însă, calvarul săptămânii trecute nu s-a încheiat aici, în sensul că au mai izbucnit şi alte conflicte, tot între femei de etnie romă: „Fac legea în Pediatrie. Două s-au certat din cauza unui bărbat, apoi nu mai ştiu de ce, cert este că a venit Poliţia de fiecare dată. Cadrele medicale intervin cu precauţie, cred că le e şi lor frică. Eu nu pot pricepe de ce există program de vizită, dar când vine vorba de unii... vreau să vă spun că era 10 noaptea şi a intrat în secţie toată familia unei ţigănci. Ei cum Dumnezeu reuşesc să treacă de pază?!”, a mai comentat mămica.

Scandalurile la care face aceasta referire sunt în atenţia oamenilor legii, după cum ne-au confirmat aceştia. În plus, reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au precizat că vor acorda o mai mare atenţie celor care încearcă să „fenteze” programul de vizite şi să perturbe liniştea şi odihna pacienţilor.

Alexandra CUCU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rasa ordinara,n ai ma cum nu ai efectiv,cum sa nu mai urasti ciorile astea cand le vezi de ce sunt capabile!Mangalia aia e umpluta de tigani care se cred turci de smecherasi de carton care se cred mafioti si de curve penale care se cred doamne!eu una cred ca este un caz pierdut orasul!parca e din ce in ce mai rau !
0
0
Rasa dracului,nu a reusit nimeni de pe intreaga planeta s-ai poata educa.
1
0
Rasa de carbune...astia pe foc pusi sunt buni....nu apare odata un nazist dela nenorocit care sa ii omoare de placere? Cu totii asteptam ziua aia
2
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
5
0
Haideti ma constanteni,hai sa facem ceva uitati -va la Cluj Sibiu ce se mobilizeaza si se vede o schimbare civica ,ca sunt oameni puternici si ca le pasa. Hai mai curaj sa ne luam inapoi orasul ca a ajuns sa arate ca cernobil si e plina de ciori daca inchide militia un pic ochii si ne sustine poate ne adunam vreo 200 cu bate cutite molotovuri pistoale si ii mutam disciplinar ca ne-am saturat de atata linguseala si miauneala pentru ciori .
7
0
Rasa imputita!!! Fara doar si poate!
5
0
MAZARE si clica psd istale au dat locuine, apa, curent electric, platit din banii nostri.Grasa tace ca si pierde votantii!deci in pediatrie se bat tiganii, in spital,se incurca mortii, iar paza ia spaga!la asa personal,asa interimar PSD IST!
5
1
Cat p.a mea sa le mai suportam pe inaripate?Foc lemne si pietre dupa ele! Sa ne trezim si sa nu mai dormim! O mana de pene fac ce vor in oras?
6
0
Asigurarea medicala e obligatorie pt toata lumea in caz k aveti impresia ca ei nu platesc asigurare. Normal ca e absurd k eu sa platesc mii de euro sanatatea si sa beneficiez de aceleasi conditii k si cei ce platesc 58 de lei..dar deh, daca asa e legea...
5
1
neam de cioropine .
6
0
cu spaga data portarilor, cum rahat
9
1
Conform legii, minorii si urgentele au acces gratuit la asistenta medicala... Alta intrebare ?!
5
4
Pana nu se fac locuri separate in spital pentru tigani, va fi vai de copilasii si mamacile romance internate
10
2
Sa cotizeze lunar la Casa de Asigurari ca persoana fizica,pentru a beneficia de asistenta medicala. E foarte simplu, daca vrem normalitate.CU CAT MAI REPEDE, CU ATAT MAI BINE, GATA CU POMENILE!
16
2
Sa nu mai primeasca tiganii in spitale ! sunt niste jeguri de oameni care nu platesc asigurare si fac scandal
16
1
Offfff.... Ce credeati, ca daca se schimba parul se schimba si naravul? nu. Tot timpul a fost asa si va fi in continuare. Va spune un om care ultimii 7 ani a lucrat in acest spital. Si cand nu era renovat la fel era. Aceleasi "doamne" de etnie roma, cu acealeasi obiceiuri si indeletniciri. Si nimeni nu poate lua nici o masura, ca de, sunt protejate de lege, "este si ele oameni si trebe sa traieste".
15
0
Si cuvintul pina dar si cuvintul PANA si cuvintul cind dar si cuvintul CAND sint corecte in gramatica limbii romane,PROSTULE CARE ESTI PROST.dar probabil ca esti un cioroi borit.ce zici,am scris corect?
4
3
cine nu plateste asigurari nu are ce cauta in spital !
12
1
adegvate de fapt este ADECVATE, pina de fapt este PANA iar cind este de fapt CAND....asta asa, pentru cultura ta generala
6
2
aduce-tii la mine pe toti !!!
11
2
Problema este simpla si se poate rezolva la fel de simplu. Ce face firma de paza si de ce mai este platita???
14
2
Autoritatile sunt devina pt .ca nu iau masurile adegvate.Dupa ce ca fac copii cu ghiotura, viitori delicventi, nu muncesc, nu contribuie la asigurarule sociale cu nimic, dar beneficiaza de ele si mai au pretentii peste masura.Pina cind vor fi toate astea?
21
1
tiganii sunt mai multi ca noi, mai ales in constanta, pentru ca numai astia mai fac copii !!! copiii nostri pleaca afara si raman astia !!!
22
1
sa-si plateasca contributiile la stat nu catadicsesc,profita de lege copii minori au dreptul la gratuitate
13
1
chemati-l pe Madalin Voicu , n-a fost el parlamentar de Constanta , mandatul trecut ?! Cu siguranta va rezolva problema !!!
18
2
Astea sant sant spitalele din Constanta pe langa mizerie si gandaci bacterii si tigani din plin unde hotiea este la ea acasa unde ca oras este in licuri fruntase la hotii in Romania cine sa investeasca in spitale dute la spitalul militar sa vezi muzerie gandaci si mibilier din timpul razboiului.hai pa
12
2
Femele salbatice ratacite in semicivilizatia de la marginea europei.
15
1
Pacat de investitiile facute si oamenii de buna credinta de acolo. Ciorile astea trebuie jumulite si impuscate, niste nenorociti tiganii astia. Vor drepturisi unul nu plateste impozite si contributie sociala. Nu mai trebuie tolerat nimic. Ori se dau pe brazda si muncesc ca noi toti, ori aruncari in mare sau trimisi in India, nenorocitii. Iar cei de la paza sa-si faca naibii treaba nu sa stea cu ochii dupa ciubucuri. Daca nu, flit, altii !
31
1
Aceste hoituri umane ..tiganci nici nu trebuie internate k plozii lor ptr ca tiganii nu platesc nici un fel de asigurare medicala ..romanii platesc si ptr ei ..trebuie deportati sau impuscati k in CHINA ..constanta cel mai imputit oras din toate punctele de vedere ..iti vine sa vomiti ce vezi in fiecare zi pe strazi ..autoritati locale corupte si incompetente ..politia si jandarmeria sunt conduse de tigani interlopi ...
34
1
Trec de paza pentru ca paza inseamna firme capusa si scopul este de a sifona bani publici nu sa faca paza. De fapt tiganii trec iar romanii nu trec. Mie nu imi dadea voie sa merg cu medicamente la mama care se afla in operatie , iar tigancile treceau bine merci. Bategardul era tot colorat. This is Romania.
36
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614