REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ENEL, ÎŢI BAŢI JOC DE OAMENI?

ENEL, ÎŢI BAŢI JOC DE OAMENI?

Replica API 6 ianuarie 2017 | 21:18 1006

Reprezentanţii furnizorului de energie electriă Enel au anunţat că situaţia la ora 20.00 în judeţul Constanţa se prezintă după cum urmează: este afectată o linie de înaltă tensiune şi au rămas nealimentate 27 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 11 linii de medie tensiune parțial şi 520 posturi de transformare, fiind afectate total sau parțial 43 localităţi (Bărăganu, Potârnichea, Movilița, Răzoare, Lipnița, Gorun, Carvanul Mare, Carvanul Mic, Cuingiuc, Galița, Gârlita, Esichioi, Ostrov, Peștera, Izvoare, Movila Verde, Conacu, Plopeni, Credința, Veteranu, Peștera, Izvoru, Saraiu, Pecineaga, Dorobanțu, Agigea, Petroșeni, Cogealac, Călugăreni, Nistorești, Kogălniceanu, Luminița, Piatra, Sibioara, Palazu Mic, Gura Dobrogei, Albești,Tătaru, Cotu Văii, Comana, Orzaru, Viroaga, Lazu).

În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine, mai arată Enel. Pentru aceste deranjamente de la nivelul municipiului Constanţa, Enel a venit cu o explicaţie de-a dreptul halucinantă: “Din cauza viscolului puternic şi a zăpezii, zăpada a patruns in cabinele metalice ale 6 posturi de trasformare din municipiul Constanţa. Acestea sunt localizate astfel: 2 PT in Km 5, 1PT Coiciu, 1PT Banu Mihalcea, 1 PT Doraly. În condiţiile de viscol continuu, chiar şi cu întreruperea de la reţea, acestea nu pot fi curătate complet pentru a asigura reluarea furnizării cu electricitate în condiţii de siguranţă. Se preconizează remedierea acestor avarii din municipiul Constanţa în jurul orei 22:00, odată cu micsorarea intensităţii viscolului”, au transmis reprezentanții E-Distribuţie Dobrogea.

De precizat că în comuna Valu lui Traian o avarie care s-a manifestat de la ora 04.00 a fost remediată vineri, în jurul orei 15.00. Cu toate că la telefon E-Distribuţie preciza că se lucrează, în realitate, după cum au menţionat reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa, cei de la fostul Enel aşteptau să le fie desfundat drumul spre Valu pentru a interveni. În acelaşi timp, deşi nu figurează pe lista localităţilormai sus pomenite de Enel, şi Corbu suferă de lipsa curentului electric. Locuitorii din Corbu ne-au contactat, disperaţi: “Suntem de la 5 dimineaţa fără current şi Enel ne spune că nu poate intervene! Că vin abia mâine – sâmbătă, 7 ianuarie!”.

Situaţia drumului spre Corbu:

https://www.facebook.com/claudiuiorga.palaz?fref=ts

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-mi bag pula in mortii si ranitii vostrii cu tot ENELU vostru!
0
0
Nu au investor nici un ban in reteaua de distributor. Tot PE reteaua veche de la Electrica functioneaza.Au dat afara electricieni si caserite asa au "privatizat".inainte aveau utilaje grele 6x6Tatra cei de la Electrica fost Rebel!Pacate CA s a vandut aceasta companies strategically pt Romania!
0
1
In Polonia statul a dat afara ENEL si E-ON si a cerut si despagubiri fiindca nu s-au respectat contractele de privatizare, romanii de ce nu fac la fel?
3
0
Mai nesimtiti decat cei de la Enel nu am intalnit, ei au detinut monopolul pe piata si si -au permis sa-si bata joc de abonsti , acum a intrat si cei de la Digi electric si ru am trecut la ei si platesc cu 30% mai putin.Cei de la Enel cand su vx ca incep sa-si piarda abonatii m-au tinut o ora ls telef sa ma lamureasca sa nu pl de la ei ca bor scadea si ei facturile cu 20% dar nu am auzit sa se fi intamplat.Eu sunt f multumita de cri de la Figi.
4
0
Singura solutie este reteaua subterana cu canalizatie, pe care o firma de cablu a construit-o deja in Constanta, insa mai avem de asteptat pana interesele meschine ale statului vor liberaliza piata de distributie ...
1
0
In localitatea Valu sunt zone unde oamenii nu au curent electric,la ora 17 au avut timp de o ora dupa care s-a intrerup .Ca sa nu spun ca sunam de ore intregi si nu ne raspunde nimeni.
0
0
In Eforie Sud nu este curent pe anumite strazi de peste 30 ore. Angajati de pe teren au spus ca sunt doar 2 si nu pot face totul. Au in curte la Eforie Nord masini care nu sunt miscate de mult timp chiar si masini de teren. La telefon nu vorbesc inchid dupa ce astepti 20 min..rusine.
10
1
stimati concetateni, cit credeti ca va mai rezista aceste retele, construite pe vremea lui Ceusescu ??? Voi credeti ca italienii au venit ca sa ne creeze noua conditii??? Nu, au venit sa faca bani... Multumiti psd-ului, nastase si iliescu-ei au privatizat , ceea ce nu trebuia. comisionul....
17
4
Dupa 15 de minute de asteptare ca sa raspunda. Ne-au inchis telefonul in nas . Rusine !!!!
16
3
mda. Enel distributie merita sanctionat. salarii mari au, masini de teren mari au toti, dar nu fac nimic pentru cetateni. O sa fie si la anul astfel de viscol sau peste cateva saptamani chiar si tot asa o sa se intample. trebuie investitii serioase in domeniu dar compania lor e una care carpeste de ani de zile si profiturile se duc la compania din Italia. Nu o s pateasca nimic pentru ca nimeni nu va face o plangere la OPC sau mai sus. Ne plangem aici dar nimeni nu se va autosesiza din oficiu si sa ii penalizeze pentru lipsa de respect fata de cetateni si de siguranta lor !
13
0
Au venit ieri pe strada hatman arbore s au uitat la un stalp si la generator si au plecat . Mai stam mult asa?
8
2
Bataie de joc in km 5 ..au dat drunul dipa 16 ore dar slab parca avem lumanari...centralele nu functioneaza..cand avem si tensiunea care trebuie?
8
0
Acesti "prietini " ai lui Bombonel, care au cumparat fostul IREC nu au facut nici o investitie. De ani de zile se vorbeste sa faca liniile aeriene pe sub pamint. Cine sa faca ? ei transfera profiturile in Italia si PROSTII de romani sa stea in frig la cel mai mic deranjament.Nu pot sa repare? Astia chiar ne cred prosti. Pai aia la Sankt Petesburg ce sa mai zica sau la Moscova? cum repara? si cei din Canada respectiv Noua Anglie? Petitie si a se lua inapoi pentru nerespactare clauze contractuale.
15
0
Aseara au spus ca o sa trimita o echipa. Surpriza! Nu s au deranjat sa mai vina. In dimineata asta au spus ca in 3 ore o sa se rezolve problema. Au trecut si cele 3 ore .. in 2017 fara curent de peste 24 de h . La telefon nu raspund .Multumim enel !
15
0
Emiteti semnale in media,nu este curent in mai multe zone din Constanta,nu raspunde nimeni la Enel.Sunt centrale si tevi sparte de la frig.Sunt minus 14 grade afara.O sa gaseasca Enel batrani morti de frig.
10
1
Stiti cat are salariu un simplu inginer de la ENEL? Min 57 mil pe luna! Pai de unde si bani ptr investitii. Mai bagati un lemn in soba.
10
3
5 blocuri din TomisIII, plus o statie Petrom au stat fara curent pana la orele 22 aseara. Deci ce va mira ce se intampla in rural?
8
0
FANTANELE iar nu este trecut pe lista localitatilor fara curent electric
4
3
Dan 22:46, habar n-ai ce vorbesti, culca-te inapoi. Daca tu vezi niste cabluri atarnate nu inseamna ca sunt de curent. Sunt de fibra optica sau catv. Mai mult, agatate de copaci, e biznisul primariei, fagabou.
4
1
Enel de rugam frumos sa comunici directorului general sa ne suga pula
25
1
Nici de Cumpana nu spun nimik....nu este curent de 14 ore....
13
0
Nu inteleg de ce in zonele cu probleme si camp deschis nu baga cablurile in subteran? Atunci s ar termina problemele. Dar de ce sa se investeasca cand "las o ma ca merge asa"
13
0
Buna ziua. Compania Enel are o placere deosebita sa isi bata joc de oameni, vrea sa ii vada cum sufera cand li se strica porcul din congelator si ciorba din frigider, eu am taiat ieri 10 porci si vroiam sa-i vand dar acum s-au inverzit, o sa-i dau cu otet si tot ii vand deci exista o rezolvare, cel mai rau imi pare de parizerul de Tulcea care din pacate a facut si viermisori. Exista totusi si vesti bune din cauza ca nu s-au mai putut uita la Antena 3 autoritatile au semnalat o crestere a IQ-ului la nivel national si o scadere a numarului de violuri din Vaslui care este totusi mare.
11
7
Autoritatile trebuie sa amendeze Enel cu sume atat de mari, incat sa nu mai aiba bani de salarii, nemernicii.Toata vara au frecat menta si au luat masuri, idiotii. Trebuie arsi, si la propiu si la figurat. Nemernicii astia se joaca cu sanatatea si cu bunurile oamenilor.
22
3
Institutiile statului roman verifica ce investitii au facut sau fac cei de la ENEL? CAT VA CONTINUA BATAIA DE JOC?
15
2
Va ingrijorati pentru niste linii de tensiune pentru localitati aflate in afara Constantei? Sau e ceva ce nu va vine sa credeti? La Miga pe Blvd Ferdinand liniile de tensiune sunt cablate direct pe copaci. Nu exista stalpi de tensiune care sa mentina liniile grele de cabluri. Traiasca Mama Natura. Bravo inginerilor Enel. Dar si asa stiu ca probabil nu e vina lor....
10
1
Echipele de interventii chiar lucreaza. Bietii muncitori care stau afara sufera mai mult ca noi cei fara caldura, dar din pacate este f greu sa remediezi instalatii vechi si f vechi. Enelul ar trebui sa investeasca vara pt a fi cat de cat , mai bine, iarna
17
3
In continuare se face confuzie intre Enel Furnizare si Enel Distributie. Pe piata liberalizata de furnizare, pe langa Enel, exista mai multi jucatori importanti precum Digi, Engie, Eon, Tinmar, care si-au dus aportul la diminuarea tarifelor de furnizare a energiei electrice. Nu acelasi lucru se intampla si pe piata de distributie neliberalizata, unde profitand de un monopol detinut de Enel Distributie, nu se mai investeste nimic in retea, echipamente si tehnologie de ultima generatie, motiv pt care reteaua depasita cedeaza la primele intemperii.
12
2
Inteleg ca nu e de vina ENEL pt viscol dar e de vina ca nu se ingrijesc sa mai modernizeze retelele... sunt vechi de 40 de ani
19
0
Pe Tomis, in zona ex-Scapino, acum Rovere sunt doi stalpi rupti. La Palazu Mare nu este curent de azi-noapte de la ora doua. Astia-s aia care cer sa-ti platesti tu racordarea, dar sa le cedezi lor proprietatea ta -traf, stalp etc. Dupa ce o iau ii doare la pula lor. Trebuie nationalizat tot, Ajunge minciuna "privatul are mai multa grija"!
13
2
La 100km pe ora vant e normal sa se rupa cablurile. aveti rabdare unde sa repare mai intai. se lucreaza la foc continuu. de ce este enelul vinovat ca e viscol? fac si oamenii ce pot. hai porniti va pe injurat
9
13
Fara caldura de 20 de ore
10
1
De blocurile din Tomis 3 nu spune nimeni nimic! Peste tot s-au raportat diverse localitati din judet si cateva cartiere din sudul sau centrul orasului. Suntem de la ora 7 dimineata fara curent electric. Sa intelegem ca daca nu se spune nimic, nici nu se face nimic?
7
0
Bataie de joc !!! Stam de 14 ore fara lumina , caldura
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614