REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul ministru Teodorovici, BLOCAT în nămeţi, între Tulcea şi Constanţa. Ce a făcut până au venit salvatorii

Fostul ministru Teodorovici, BLOCAT în nămeţi, între Tulcea şi Constanţa. Ce a făcut până au venit salvatorii

Replica API 12 ianuarie 2017 | 02:08 609

Fostul ministrul Eugen Orlando Teodorovici, în present parlamentar, s-a numărat printre persoanele rămase, acum două zile, blocate în nămeţi, pe drumul care leagă Tulcea de Constanţa. În ajutorul celor care s-au aventurat pe şosea, deşi avertizările meteo erau că vremea se înrăutăţeşte, au pornit echipajele Regiei Judeţene de Drumuri Constanţa.

Totul s-a terminat cu bine, ba mai mult, după cum a relatat chiar un prieten al lui Eugen Teodorovici, mai exact dr. Adrian Bîlbă, care a postat pe un site de socializare următoarele: “(…)a salvat o lișiță zgribulită. A adus-o cu dânsul la hotel în Mamaia, iar de dimineață m-a chemat și constatând că pasărea își revenise, am eliberat-o pe malul mării - unde apele nu au înghețat. Un gest frumos, pentru care îi mulțumesc și țin să fie un exemplu de urmat. Nu suntem singuri”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marie , poate o fost cel mai bun ministru care te-o babardit ! Ca in rest . ..
0
0
nea ioane ai pierde pariu urat de tot , unii cumpara mezeluri fine la catei altii eugenii la copii necajiti, ce vrei asta-i situatia. Unii isi piaptana pisica la frizer cu 50 euro altii cumpara la copii pantofi de 50 lei ca e iarna si-i cam stang slapii de 5 lei.
3
1
A,fost,cel,mai,bun,ministru,de,finante
2
8
oameni buni ,voi care comentati ca nu e mare smecherie ca a salvat o pasare pun pariu ca voi nu a-ti dat o data de mancare la o pasare ,la un catel sau o pisica . dupa comentariile voastre cred ca nu o sa ajutati un semen care aluneca pe strada .
3
9
Bai Adi Balba , chiar nu ai rusine! Marsh la Palazu Mic la padocuri. Esti un bucurestean nesimtit parvenit in C-ta, norocul tau a fost ca te-a nasit Draica!
9
1
Mare smecherie !! Waw,ce a facut!!!!!!
3
4
Dar pe despina homosexualul cand il salvam?
2
3
Propaganda eco!!!
2
1
Starea de greata nu este o boala in n sine, ci un semnal transmis de organism, care arata astfel ca nu tolereaza ceva ori ca are o problema cu lipsa bunului simt. Asistam la un pupincurism gretos al unor persoane sau institutii, ...
9
1
Prietenul lui Ponta, visa pe la Tulcea sa ajunga premier, chiar se vedea prim ministru...!!
7
2
Acest batranel policalificat, Adrian Balba. a vrut doar sa sublinieza prietenia sa cu maharul PSD. Implanturile dentare nu i-au afectat deloc limba matasoasa.
8
2
Sunt autorul original al mesajului de la 6.26, nu am nici o legatura cu urmatoarele doua in numele meu, probabil cineva imi vrea binele si ma arunca in gura lupului ptr ca stim cu totii afinitatea bugetarilor de a cheltui fara discernamant resursele statului ptr rafuieli personale. Parerea mea e sa traisca partidul, prinos omagiu conducatorului iubit, geniu neobosit in lupta de clasa si erou taranete din teleorman, cinste tie marite tatuc inconjurat de tovarsi de nadejde intr-ale manglei , pace intre boboare sa facem din tun tractoare.
3
2
iar pramatiile de la replica ar trebui sa inteleaga ca limitarea la un comentariu pe ip per24h este exact KaKaMaKa, oricum site-ul este varza de neoptimizat, poate ar trebui sa platiti un liceean sa va faca ceva fin si frumos, cu un anumit browser se poate comenta oricat pentru cine doreste si are timp dar spre deosebire de cacanarii de la anaf care urmaresc presa, unii mai si munceste, unii chiar pune osu la munca sa aiba guvernu bani de pomeni
4
1
gigo vezi ca inca este valabil obligatia de a fiscalzia bacsisul , a cazut doar impozitarea lui dar anul asta sunt noutati inclusiv porcaria cu 1.5 pe venit la imm mici. Pentru experimentele care le-au facut pe economie teodorivici si diaconescu ar trebui inchisi la balamuc si aruncata cheia. Sa le suga cucu aia care mi-au dat dislaic probabil nu-s decat niste bugetari paraziti sau chiar daunatorii de la anaf.
10
1
Cred ca fusese la vreo pasarica din Tulcea . Sa aiba parte de toata sanatatea urata de cei care pentru 2 lei ramaneau fara business. Asta a inventat impozitul pe bacsis si dupa o saptamana a anuntat ca e gresit ! Dupa ce am cumparat caiet special si modificat casa de marcat. Asta nu merita nici macar atentia unei lisite . Pacat ca inca face parte din parlament !
17
2
daca nu s-a inteles clar din articol: au trimis SPECIAL utilaje sa-l scoata din zapada pe marele mahar. Iar depre mare gest: se stie ca cei mai mari sadici pozeza in milosi si omenosi: stalin , hitler erau erau mari filantropi dar condamnau milioane de oameni dintr-o singura semnatura, acest individ a fost poate mai cel toxic ministru ptr privati, a pornit jihad anaf impotiva lor si i-a exterminat pe capete, i-a urat si i-a haituit indiferent daca erau corecti sau nu, pe vreme lui se inchideau sandramale ptr 2 lei, se fugareau babele cu patrunjel, un imbecil frustat la fel ca diaconescu
22
4
de a noastra de la Ando Cuza Voda...
5
4
asa a trebui sa faca toti parlamentari
4
6
Bine ca a salvat pasarica de la inghetz Multa sanatate
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102