REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ÎNJUNGHIATE și cu capul zdrobit de CIOCAN! Așa au sfârșit mai multe femei din Constanța!

ÎNJUNGHIATE și cu capul zdrobit de CIOCAN! Așa au sfârșit mai multe femei din Constanța!

Replica API 3 ianuarie 2017 | 02:24 448

Crime înfiorătoare!

Crime înfiorătoare!

Trei femei și-au pierdut viața anul acesta, fiind omorâte de niște monștri cu chip de om! Înjunghiate și lovite cu un ciocan. Apoi au urmat alte nenorociri, fiind vorba de crime comise între colegii de muncă sau de pahar. Și, din păcate, și o fetiță a închis ochii pentru totdeauna, viața fiindu-i luată chiar de cel ce trebuia s-o protejeze! Tatăl vitreg. Omul s-a enervat pentru că micuția s-ar fi uitat urât la el. A lovit-o cu pumnul în zona capului și a lăsat-o lată.

La finele lunii ianuarie anul curent, în noaptea de 28 spre 29, iadul s-a dezlănțuit într-o locuință din Palas. Nicolae Gociu, de 44 de ani, a sărit gardul și a bătut la ușă. Cea care a deschis a fost chiar victima, Mihaela, fosta lui iubită. Nu a mai apucat să spună nimic întrucât s-a trezit cu lama cuțitului înfiptă în abdomen. Ulterior, criminalul a dat năvală în locuință, iar în apărarea femeii au sărit cei trei băieţi adolescenţi ai săi dar şi actualul concubin, derulându-se o adevărată luptă, din care agresorul a ieșit destul de "șifonat". La spital au fost transportaţi toţi 3, adică agresorul, concubinul actual şi femeia. Din nefericire, în jurul orei 6.00 dimineaţa, Mihaela, care prezenta o plagă abdominală în partea stângă, a murit. Nicolae Gociu a fost rănit uşor și a primit îngrijiri medicale la unitatea spitalicească, acolo unde a stat sub pază. Ulterior a fost reţinut și arestat. Agresorul este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat din penitenciar în urmă cu circa doi ani, acolo unde a ispășit o pedeapsă pentru omor întrucât, pe vremea când era militar, cu arma din dotare i-a împușcat pe părinții iubitei de la acea vreme. Au trecut circa 3 luni și încă o femeie și-a pierdut viața într-un mod cumplit. Pe 27 aprilie, în jurul orei 21:45, cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină în zona Delfinariu. Vânzătoarea de la chioşcul aflat în staţia de autobuz fusese înjunghiată, prezentând multiple plăgi la nivelul toracelui. Starea victimei se agrava de la un moment la altul din cauza pierderii masive de sânge şi a fost transportată la spital. Din păcate, inima femeii nu a mai rezistat şi a cedat câteva ore mai târziu. Imediat după gestul său, criminalul a fugit, fiind declanşată o luptă contracronometru pentru prinderea lui. O cameră de supraveghere din zonă le-a oferit anchetatorilor primele imagini: un bărbat cu o vârstă de aproximativ de 30 de ani şi o înălţime circa de 1.80. Astfel că, la data de 28 mai a.c., în zona oraşului Sibiu, oamenii legii l-au depistat pe Nicolae Filimon. Bărbatul plecase spre Sibiu cu trenul şi avea de gând să părăsească ţară, sperând că aşa i se va pierde urma. În cursul zilei de 29 mai a.c., Nicolae Filimon a fost adus la Constanţa şi audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Motivul crimei este unul năucitor: nu a fost mulţumit de reacţia victimei atunci când a cerut un pachet de ţigări, mai exact, femeia ar fi refuzat să îi dea ţigări pe datorie! Şi de aici a început totul.

Copilă, omorâtă de tatăl vitreg pentru că s-a uitat urât la el!

Niculae Constantin a fost prezentat Tribunalului Constanța, pe 14 septembrie anul curent, magistrații decizând ca el să fie arestat pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, individul și-a lovit fiica vitregă cu pumnul în cap pentru că… micuța s-ar fi uitat urât. În plus, el a mai fost condamnat pentru omor, în 1991, atunci când a omorât un om, după ce l-a lovit cu o bâtă tot în zona capului. A fost eliberat condiționat, dar a rămas la fel de violent. Nici concubina sa nu a scăpat de bătăi, ea precizând că îi este foarte frică de el. Amintim și faptul că poliţiştii au fost sesizaţi în cursul dimineţii de 26 noiembrie a.c. cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge, în curtea unei locuinţe dezafectate de pe strada Interioară nr. 2 din municipiul Constanța. Oamenii legii au și declanșat cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, și au stabilit că totul s-a petrecut pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Aflați în stare de ebrietate, cei doi s-au luat la harță și apoi Florin Balamuș i-a aplicat victimei, un bărbat de 53 de ani, din Pitești, mai multe lovituri de cuțit, vreo 13, la nivelul membrelor superioare și toracelui. Victima a fost lăsată într-o baltă de sânge, decedând din pricina hemoragiei. Suspectul a fost identificat și depistat la scurt timp, iar la domiciliul său a fost găsită și arma crimei (cuțitul).

Motivul INCREDIBIL al crimei de pe Aurel Vlaicu!

Gheorghe Stoica și victima erau colegi de muncă, ei fiind angajați în cadrul unui centru de colectare fier vechi de pe bulevardul Aurel Vlaicu, Total Expres Recycling SRL, ca paznic, respectiv magazioner. De fapt, victima se afla în perioada de probă. Duminică dimineața, 20 noiembrie, cei doi erau de muncă și atunci s-a produs nenorocirea. Magazionerul a fost găsit în jurul orei 14.00 într-o baltă de sânge, cu răni la nivelul capului. Era într-o încăpere, așezat pe scaun, cu capul pe birou. Imediat a fost declanșată o anchetă, stabilindu-se că paznicul ar putea fi suspect și că de la fața locului lipsea și mașina persoanei vătămate, un Ford Fiesta, argintiu, cu numărul de înmatriculare CT 45 VYO. În timp ce se depuneau eforturi supraomenești pentru a fi salvat bărbatul găsit cu mai multe plăgi, anchetatorii căutau criminalul, pe Gheorghe Stoica. După ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale, persoana vătămată a decedat, din păcate. Cercetările au continuat, iar în noaptea de 26 spre 27 noiembrie suspectul a fost prins la Focșani și audiat. Astfel, procurorii au refăcut scena crimei și traseul pe care Stoica l-a parcurs în cele circa 7 zile. Mai exact, a declarat că nu voia decât să doarmă, dar magazionerul tot trăgea de el să se trezească și să-l ajute să mute fierul vechi și să-l aranjeze. Nervos, acesta s-a ridicat, a luat un ciocan și l-a urmat. La intrarea în birou i-a aplicat o lovitură la nivelul capului, victima prăbușindu-se la pământ. A târât-o, a așezat-o pe scaun, i-a pus capul pe birou și i-a mai aplicat o lovitură, dar cu coada metalică a ciocanului. Apoi a căutat în buzunarele hainei persoanei vătămate, i-a luat suma de 3.000 de lei, bani care erau ai patronului pentru cumpărarea de fier vechi, a luat și mașina și a fugit. A abandonat vehiculul la Fundulea și apoi a luat trenul. S-a plimbat prin mai multe locuri, a trecut și prin Roman, Bistrița, după care, când a terminat banii, ar fi decis să revină la Constanța. Cel puțin așa a declarat Gheorghe Stoica. La Focșani, însă, a fost prins fără bilet și dat jos din tren. Având un comportament ciudat, era foarte agitat, a fost legitimat de oamenii legii, astfel fiind prins. A fost reținut și propus spre arestare.

Un bărbat din Arsa i-a zdrobit capul soției cu un ciocan!

Lică (64 de ani) și Ecaterina (58 de ani) erau căsătoriți de mai mulți ani și aveau împreună 5 copii, toți la casele lor. Una dintre fete locuia, practic, în aceeași curte, fiind vorba de un teren împărțit în două, amplasat pe strada Matei Basarab din localitatea Arsa, pe care și-a ridicat o casă. Chiar ea a fost cea care a descoperit terifiantele imagini în cursul zilei de duminică, 4 decembrie anul curent,: mama întinsă pe pat, cu capul zdrobit, pe când tatăl era spânzurat în baie. A rămas înmărmurită și a alertat vecinii, unul dintre ei sunând la 112. La fața locului au ajuns numaidecât criminaliștii, care au demarat cercetările. Între timp, oamenii din sat s-au strâns la poartă pentru a afla ce s-a întâmplat. Aceștia au precizat că Lică era un om conflictual, gelos, dar că niciodată nu s-au gândit că va recurge la un asemenea gest, chiar dacă își amenințase soția, de mai multe ori, că o va omorî. Însă, detaliile din viața celor doi sunt mult mai multe, mai ales legate de bărbat, care se pare că deja era foarte suspicios, crezând că Ecaterina vrea să-l ucidă. Astfel, potrivit primelor indicii puse cap la cap, după o ceartă, bărbatul a așteptat ca femeia să adoarmă, după care a luat un obiect contondent, cel mai probabil un ciocan, a intrat în dormitor și s-a îndreptat către patul unde se afla partenera de viață. A lovit-o de mai multe ori în zona capului. Practic, victima nu a avut nici o șansă, decedând în scurt timp. Lică s-a foit prin casă și a fumat mai multe țigări, potrivit probelor găsite la fața locului. Apoi a decis să-și ia zilele. Înainte de asta, a scris un bilet de adio, prin care a explicat că era sigur că soția lui îl înșela cu un alt bărbat și că voia să scape de el, că voia să-l omoare și că avea certitudinea că-i punea otravă în mâncare, acesta fiind motivul pentru care a recurs la teribilul gest. După ce a terminat de scris și de fumat ultima țigară a mers în baie și s-a spânzurat cu o frânghie. Trupurile neînsuflețite au fost depuse la morgă, necropsia făcându-se luni, 5 decembrie. Potrivit primelor date, nu există dubii cu privire la deces, fiind vorba de traumatisme craniene la femeie și asfixie mecaniă prin comprimare la bărbat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este foarte trist finalul care l-au avut aceste femei, totusi, cine a scris articolul trebuia sa le acorde un pic mai multa atentie si sa modifice data la care au avut loc aceste tragedii, anul curent este 2017 si nu cred ca este un scenariu care se va intampla in viitor.
2
0
Iata de ce at trebuie sa intre in vigoare si sa se aplice ferm legea raspunderii magistratilor. Pe de o parte asa se vor Evita abuzurile groaznice din partea celor ce alcatuiesc ,,justitia'' ,apoi pedepsele pentru raufacatori at fi pe bune. Este nevoie si de revenirea la pedeapsa cu moartea,criminalii fiind in mod sigur needucabili si nici dezirabili in societate . Nici sa intretii in puscarie asemenea umanoizi nu e nevoie,ei fiind complet toxici pentru specia umana.Eliminare fizica si gata.
10
3
Aici e treaba cu ciocanu.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367