REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

INTERCEPTĂRI în dosarul proxenetului Bercuţă! Prostituată către medic: „Dacă soţul îmi dă spermă în seringă, puteţi să îmi băgaţi?”

INTERCEPTĂRI în dosarul proxenetului Bercuţă! Prostituată către medic: „Dacă soţul îmi dă spermă în seringă, puteţi să îmi băgaţi?”

Replica API 22 decembrie 2016 | 00:11 1252

Ca-n filmele cu proşti!

Ca-n filmele cu proşti!

Sursa foto: MilanoToday

Pare desprinsă din scenariul unei parodii răsuflate, însă întâmplarea este cât se poate de reală. Este vorba despre o prostituată, preferata proxenetului Silviu Valentin Bercuţă, care s-a hotărât să-i demonstreze acestuia cât de mult îl iubeşte. Astfel, ea s-a hotărât să facă un copil. Procurorii au interceptat şi discuţia ei cu medicul: „Aş dori şi eu să… mă… să-mi spuneţi, să vă pun câteva întrebări, să-mi răspundeţi! Ă… dac-aş dori să rămân însărcinată iar soţul meu este la… puşcărie. Noi nu avem cum să luăm vizite conjugale şi… aş dori să-mi dea el de acolo ă… spermă… să-mi pună într-o seringă… într-o cutiuţă ceva şi să vin la dumneavoastră să le introduceţi! S-ar putea?”.

Prostituatele nu lipsesc din peisajul de la malul mării şi nu mai este o noutate faptul că anunţurile sunt cu duiumul pe internet. Însă, potrivit rechizitoriilor întocmite de procurori se pare că „afacerile” sunt bine puse la punct, iar atunci când unii proxeneţi ajung după gratii, fetele sunt preluate de alţii şi tot aşa. De data aceasta, în prim plan apare chiar Silviu Valentin Bercuţă, aflat momentan în penitenciar, condamnat fiind în mai multe dosare şi cercetat în altele. Însă, chiar dacă era în puşcărie, asta nu l-a împiedicat să vorbească aproape zilnic la telefon cu cele pe care le avea în... „subordine”, asta pe lângă faptul că el coordona şi înşelăciuni prin metoda Accidentul.

Mai exact, Silviu Valentin Bercuţă, zis Ecstasy, a fost condamnat şi pentru trafic de minori! Astfel, după contopirea cu alte pedepse mai vechi, Bercuţă s-a ales cu 20 de ani şi 8 luni de închisoare, în regim de detenţie. Menţionăm că individul a mai fost trimis în judecată, în vara lui 2013, întrucât racola minore şi le punea să se prostitueze, promiţându-le că le va lua de soţii. La finele anului 2014, el a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Mai exact, potrivit procurorilor, în perioada septembrie 2012 - iunie 2013, Bercuţă a recrutat, cazat şi exploatat sexual, în mai multe apartamente închiriate pe raza municipiului Constanţa, 3 tinere, dintre care una minoră, şi a tras foloase de pe urma practicării prostituţiei de către acestea, însuşindu-şi în întregime sumele de bani obţinute.

Recrutarea se realiza prin intermediul unor anunţuri sau cu oferte de masaj însoţite de numere de telefon de contact şi fotografii în pagina electronică a unui cotidian local. În cazul uneia dintre tinere, s-a stabilit că a fost exploatată sexual de către cel în cauză şi în mai multe cluburi din Germania şi Irlanda, după ce a recrutat-o prin înşelăciune. Însă, în anul 2008 el a fost a mai fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. În 2015, el a intrat iar în atenţia oamenilor legii, chiar dacă este încarcerat în Penitenciarul din Tulcea. Se pare că de acolo coordona o grupare care acţiona prin metoda „Accidentul”.

Anunţuri: „Lungă-n craci şi bună-n draci”. Bercuţă: „Stai capră, să-ţi pui în evidenţă tot cei ai”

Revenind la cazul mai nou, în care a fost trimis în judecată pentru trafic de minori, pe 29.12.2015, rechizitoriul întocmit de procurori cuprinde mai multe interceptări, care întăresc faptel penale. Mai exact, Bercuţă, în luna mai 2015, a recrutat două minore (după ce proxeneţii lor ajunseseră recent în puşcărie), fiind vorba de Ana Mihaela L. şi Bianca Angela V. Acesta le asigura un apartament, laptop, internet şi le punea să practice prostituţia, fiind supravegheate de un alt individ, pus de Bercuţă. În plus, fetele mergeau frecvent la penitenciar pentru a-i duce pachet şi banii din activitatea infracţională. De asemenea, conversaţiile la telefon erau nelipsite din peisaj. Acesta le verifica dacă postau mesaje pe internet cu titluri atractive precum: „Lungă-n craci şi bună-n draci!”. De precizat este că apar şi conversaţii între Ana Mihaela L. şi o femeie din Olanda, cea din urmă spunându-i că Bercuţă e băiat bun, că o să-şi dea seama când el va ieşi din puşcărie.

Bercuţă: Uită-te să vezi dacă mai avem anunţuri. Pă prima avem?

Ana Mihaela L.: Da, avem două. A, ai intrat când ţi-am zis că am băgat anunţul, ai intrat să te uiţi să vezi dacă am băgat?

Bercuţă: Nu să-l văd neaparat dar voiam să mă uit pă pozele alea. Şi.. n-ai făcut aşa... ştii, e mişto rău costumaţia, tu.

Ana Mihaela M.: Dar cum vroiai să fac?

Bercuţă: Să stai capră, să scoţi ce ai în evidenţă! Ai ţâţe, ai cur, să scoţi tot în evidenţă! Te-ai pus întinsă acolo pă pat aiurea aşa.

Ana Mihaela L.: Dar tu ce poze ai văzut? Că am pus, era şi capră şi toate.. în fine! Lasă că... până acuma s-a făcut bani cu pozele astea aşa!

Bercuţă: Îmi pui deoparte 20 de milioane şi după aia mă anunţi şi mă pun la somn!

Ana Mihaela L.: Nu mă mai pun să dorm până nu fac 20 de milioane!

Bercuţă: Să nu uiţi să te duci mâine la ginecolog, da? Ia zi, pui, o luăm pe fata lui băiatul ăsta pe acolo, pac, pac? Pac, pac? Aşa... O ţii o seară, două p-acolo, arunci banii la mişto pă masă, 20-30 de milioane, câţi ai tu p-acolo, ştii?

Ana Mihaela L.: Cum spui tu.

La medic: „Dacă-mi pune spermă în seringă sau cutiuţă, ceva, şi vin la dvs să-mi băgaţi, se poate?”

În alte interceptări, procurorii au reţinut că între Ana Mihaela L. şi Bercuţă exista o legătură ceva mai... puternică!?! Şi asta pentru că şi sora lui Silviu Valentin Bercuţă îi sugera să se cuminţească unul pe altul, dar şi faptul că ea i-a trimis lui următorul mesaj: „U ar trb să îţi dai seama kt d mult tbx. knd vezi k îmi doresc un copil cu tn. Dak nu te iubeam nu îţi ceream sperma să mă duc la doctori să îmi bage ei...”. Apoi a sunat la medic, după cum reiese chiar din convorbirea cu un medic ce are cabinetul pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu:

Ana Mihaela L.: „Aş dori şi eu să… mă… să-mi spuneţi, să vă pun câteva întrebări, să-mi răspundeţi! Ă… dac-aş dori să rămân însărcinată iar soţul meu este la... puşcărie. Noi nu avem cum să luăm vizite conjugale şi… aş dori să-mi dea el de acolo ă… spermă… să-mi pună într-o seringă… într-o cutiuţă ceva şi să vin la dumneavoastră să le introduceţi! S-ar putea?”

Medic: Nu este! Aşa ceva nu se poate face!

Au existat şi discuţii mai aprinse, în care Bercuţă o suspecta pe Ana Mihaela L. că umblă cu un alt bărbat şi că-l va părăsi. Apoi se înţelege că erau 3 fete în apartament şi se certau între ele, Bercuţă ameninţându-le şi obligându-le să se împace bine. Apartamentul era situat pe Soveja, în zona Eden.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367