REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jale pe şoselele din Constanţa! Gropile au fost... deszăpezite!

Jale pe şoselele din Constanţa! Gropile au fost... deszăpezite!

Replica API 28 ianuarie 2017 | 00:00 287

Anul 2017 a debutat cu o vreme extrem de nefavorabilă în județul Constanța! Viscolul și căderile masive de zăpadă au îngropat inclusiv municipiul. În prezent, singurele urme lăsate de iarna nemiloasă sunt grămezile încă neîndepărate de autorități de pe trotuare și... gropile care au apărut ca ciupercile după ploaie. Șoferii sunt disperați!

Constanța nu scapă bine de o problemă că se lovește de o alta. Astfel că după zilele întregi în care orașul de la malul mării a fost îngropat în zăpadă, iată că acum, după ce temperaturile au început treptat să crească, s-au ivit numeroase capcane pe carosabil. Mai multe cratere și-au făcut apariția atât pe străzile secundare, cât și pe principalele bulevarde. Una dintre cele mai “vizitate” capcane este cea de la intrare în parcarea subterană de la City Park Mall. Sutele de mașini care tranzitează zona reușesc mai mult sau mai puțin să o ocolească. Altele, spre ghinionul lor, o iau din plin!

“Grija mare la ieșirea din parcarea subterană de la City Park! Vă rupeți mașina în două în ea”, au atenționat unii șoferii. Prea târziu pentru alți conducători auto. “Am dat în ea când era acoperită de apă. Mi-au tremurat dinții în gură. Încă merge mașina”, a spus unul dintre cei mai puțini norocoși. “Deci “dânsa” era. Nu am observat și repede să mă bag să fac dreapta, poc! am intrat în ea”, a adăugat un altul, în aceeași situație. Din nefericire, autoritățile nu dau semnale că situația pe străzile “ciopârțite” se va remedia prea curând. Însă, cu un strop de vigilență și atenție se poate evita avarierea autoturismelor.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miron-pila lui Voinescu?
0
1
cel mai mizerabil oras din romania
5
1
Avem un singur angajat in functia de inspector care asigura supravegherea in tot orasul. Si e si pensionar angajat, saracul!
2
0
In Finlanda sau in Norvegia se asteapta vara.Ca nu-i ca iarna. Ha ha
4
1
Ziarist de 2 lei, ia ba tu lopata , si astupa gropile pe temperaturi sub 0 grade. Nu faci decat sa atati alti prostalai si dusmanosi si sa latre fiecare in felul lui. Popor de slugi, dusmanosi, idioti, de aceea in toata istoria lor rumanii au au fost si sant gunoierii Europei.
4
4
Primare, strazile din cartiere sunt pline de damburi de gheata in care rupi masina. Cred ca si dacul Decebal era mai eficient decat fagadau Decebal.
8
0
gata ati inceput latratu,,
1
11
Eplina contanta de gropi , propite sand , sa nu mai spun de canalizarile care nu suntf aduse la nivel sau sunt facute prost. De fiecare data cand ies cu masina mergde parca as fi beat....banda 1 cand banda 2 cand iar unu .. in incercarea disperata de a evita toate capcanele . Nu de alta dar nu pune primaria suspensii la masina si nici brate si bucsi noi
9
0
Gropile s au facut din cauza deszapezirii si a materialelor antiinghetpe care le au folosit autoritatile cred ca va dati seama ca este o gluma.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367