REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locatarii unui bloc de pe strada Mircea cel Bătrân, ÎNGRIJORAŢI! „Ne este teama când ieşim din scara blocului”

Locatarii unui bloc de pe strada Mircea cel Bătrân, ÎNGRIJORAŢI! „Ne este teama când ieşim din scara blocului”

Replica API 19 noiembrie 2016 | 00:00 270

Siguranța cetățenilor reprezintă una dintre problemele principale cu care se confruntă administrațiile locale din România. Din păcate, orașul Constanța nu face excepție de la regulă mai ales că în timpul sezonului estival este luat cu asalt de românii din întreaga țară și nu numai. Această deficiență este amplificată și de numărul în creștere a oamenilor străzii, dar și a romilor care își fac „loc de dezbateri” în fața blocurilor sau în fața centrelor comerciale. Un caz concret se înregistrează pe strada Mircea cel Bătrân,unde la parterul unui bloc se află supermarketul Profi. Locatarii imobilului sunt practic îngroziți de faptul că nu există urmă de agent de pază care să asigure liniștitea și siguranța în zonă.

Clipe de coșmar pentru locatarii blocului aflat pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 144! La parterul imobilului se află supermarketul Profi care se pare că reprezintă un magnet pentru romi. Din nefericire, oamenii se declară îngrijorați de situație întrucât consideră că pot fi atacați în orice moment atunci când ies din bloc indiferent de perioada zilei. “Permanent zona este plină de oamenii străzii, cerșetori etc. Până acum o lună au existat agenți de pază, dar nu știu din ce motiv aceștia nu mai sunt.

Vă rog insistent să rezolvați această problemă astfel încât să avem din nou agenți de pază! Siguranța tuturor locatarilor din zonă este în pericol. Blocul nostru nu reprezintă nici adăpost pentru săraci, nici cantină socială! Ne este teamă dimineața sau mai rău, seara, noaptea când ieșim din scara blocului să nu fim agresați!”, a precizat Mihaela. Totodată, se pare că vizitatorii nepoftiți au fost alungați de-a lungul timpului, însă aceștia s-au reîntors. “Am sunat de câteva ori la politie, situația s-a rezolvat pentru moment și după plecarea lor, au revenit!”, a adăugat femeia.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218