REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Locuitorii de pe Nicolae Iorga au ajuns LA EXASPERARE! Ştie toată lumea cine fură şi nu se face nimic!

Locuitorii de pe Nicolae Iorga au ajuns LA EXASPERARE! Ştie toată lumea cine fură şi nu se face nimic!

Replica API 22 martie 2017 | 21:10 490

Constănțenii care locuiesc pe strada Nicolae Iorga au ajuns la capătul răbdării! Asta după ce un grup de romi au ocupat în mod abuziv un imobil părăsit și mai mult decât atât le dau teroare. Oamenii din zonă se plâng de faptul că întreaga clădire reprezintă un focar de infecție și le pun în pericol sănătatea. De asemenea, aceștia îi acuză că fură curent electric direct de la stâlp, evitând astfel să plătească ceea ce consumă. Situația nu este nouă, fiind prezentată în nenumărate rânduri de cotidianul “Replica”, însă, din păcate, autoritatea locală nu a mișcat nici un deget pentru remediere.

Cei care locuiesc pe strada Nicolae Iorga au acuzat în repetate rânduri faptul că nu mai suportă situația țiganilor care au ocupat o clădire lăsată în paragină. Pe lângă mizeria și mirosul de nedescris din curtea imobilului, oamenii contestă și faptul că aceștia au în grijă și mai mulți câini maidanezi fiindu-le teamă să mai iasă din curte. “Când îi evacuați odată pentru totdeauna pe romii din imobilul din strada Nicolae Iorga care stau ilegal, nu plătesc chirie, nu plătesc curent electric, îl fură direct de la stâlp, fură peturile din pubele și le vând. Au o groază de maidanezi care terorizează cartierul, cerșesc copiii toată ziua plus că minorii ies și fură din cartier și de pe autobuze”, a reclamat o constănțeancă. De asemenea, oamenii recomandă ca astfel de clădiri abandonate să fie demolate pentru ca acestea să nu mai devină domicilii atât pentru oamenii străzii, cât și pentru romi. “Stau ilegal vreo 30 de persoane. Acesta este un focar de infecție și șobolani. Evacuați-i odată și demolați aceste imobile abandonate să nu mai găsească ei portițe libere. Dacă nu, să plătească chirie, curent electric și impozite ca noi ceilalți care plătim la primărie. Ce? Ei sunt scutiți? În ce țară trăim!”, a adăugat femeia.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le administreaza teroare
0
0
Le dau teroare, hahahaha ce expreise
0
0
imi place cum se vaicaresc aia din tomis nord, de pe langa cartierul care batjocoreste un nume de aviator. dar cand au fost alegeri, care a fost prezenta la vot in zona soveja - stefanita voda - tomis ??? puturosii au stat acasa si acum se plang ca au castigat tiganii lui gafadau ??? bai tomisarilor, va meritati soarta de indiferenti puturosi plimbatori prin malluri .
3
0
nu vor autoritatile sa rezolve... ii lasa pe tigani sa faca ce vor... aici trebuie organizare si mobilizare ... si calcati pe capatani tiganii... sa vezi cum schimba cartierul imediat
3
0
sa aclimatizeze cativa afgani in zona mai mult ca sigur i-i vor scapa de garoi
5
0
Benzina si chibrit!
14
0
Sunt votantii Ciumei Rosii.
13
3
...le dau teroare....asta e golaneasca de cartier nu de jurnalist cu facultate
9
0
ce articol agramat,stati prost cu lb. romana!
4
1
Votantii PSD sunt tiganii. Ei conduc orasul, cum va permiteti sa-i deranjati? Vreti sa-l pedepseasca pe Fagadau?
18
4
la fel si in vecinatatea cartierului bonduelle&fagadau ba mai rau asa ca!!!!
12
3
La sapun cu ciorile
19
0
Tiganii fura!
19
0
Rezultatul tolerantei excesive.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369