REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MĂCEL pe străzile Constanței! Zeci de maşini, lovite în parcări!

MĂCEL pe străzile Constanței! Zeci de maşini, lovite în parcări!

Replica API 25 ianuarie 2017 | 07:45 784

Debandadă

Debandadă

Sursa foto: Soferi de weekend Constanta Info Trafic Constanta

Harababura din parcările din Constanţa din timpul condiţiilor meteo nefavorabile îi face pe mulţi şoferi să scoată bani din buzunare. Asta pentru că, din cauza străzilor şi aleilor îngustate de tonele de zăpadă, mai multe maşini au fost lovite cu sau fără voie. Din nefericire pentru conducătorii auto păgubiţi, aceştia sunt nevoiţi să-şi plătească singuri daunele în cele mai multe cazuri întrucât vinovaţii nu lasă nici un număr de contact, iar ancheta pentru depistarea vinovaţilor poate dura foarte mult.

De un eveniment nefericit a avut parte şi un constănţean care şi-a lăsat parcat autoturismul în zona de la Sala Sporturilor. „Mi-am găsit maşina lovită în parcarea de la Sala Sporturilor în intervalul orar 21:00 - 23:00. Dacă a observat cineva incidentul, vă rog să mă anunţaţi”, a precizat bărbatul. De o situaţie similară a avut parte şi un şofer care şi-a lăsat maşina la City Park. „Pe 22 ianuarie 2017, am parcat la City Mall, între orele 21:40- 23:30, iar când m-am întors am găsit maşina avariată. Lângă mine era un BMW X5 gri, iar urmele pe maşină sunt gri. Dacă a văzut cineva, rog să mă contacteze”, a semnalat acesta.

Nici cei care şi-au parcat maşinile pe bulevardul Mamaia nu au fost ocoliţi de cei neatenţi. „Renault Megane verde, ai rupt oglinda acestui cetăţean pe bulevardul Mamaia, în zona Serviciului Rutier, te-ai uitat dacă te vede cineva, apoi te-ai urcat mişeleşte în maşină şi ai demarat în trombă uitându-te în spate. Te înştiinţez că nu se întâmpla absolut nimic dacă îi dădeai o copie de pe RCA să-şi facă oglinda”, a sesizat un participant la trafic.

Nu putem să nu precizăm că există și excepții! Exemplu concret este al unei tinere șoferițe care, după ce a lovit un autoturism din cauza gheții, a încercat să caute proprietarul autoturismului avariat prin intermediul unui site de socializare. “Îmi cer scuze, aseară mi-a alunecat mașina pe gheață și v-am atins mașina, aripa stângă spate, am vrut să las bilet și a zburat de două ori din cauza vântului, dacă am făcut vreo daună, vă rog frumos, să mă contactați. Aseară nu am văzut și n-am putut să stau pentru că era foarte frig. Îmi cer scuze încă o dată”, a anunțat constănțeanca.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MACEL Actiune sangeroasa, indreptata de obicei impotriva unei multimi fara aparare, omor in masa, carnaj. Fig. Razboi, lupta sangeroasa
0
0
Mai multi retardati la volan ca in Constanta nu exista... nici in tara , nici in afara . Aici nu merita sa ai masina scumpa , poate doar o americana din anii 70 cu tabla de 5 mm , sa-si indoaie idiotii masinile in ea. Sensurile giratorii nu se respecta , 80% nu stiu sa stea pe banda lor , tre sa fie calare neaparat pe mijlocul axei . Cei tineri mai au o scuza ca sunt incepatori , dar cei batrani ? N-au invatat regulile de circulatie de pe vremea lui ceausescu ?
3
0
Alta data, cand va mai loveste cineva masina si ii stiti numarul de circulatie va duceti la sediul Politiei Rutiere, la iesirea din Constanta spre Valu si declarati incidentul. Daca respectivul nu se prezinta sa declare evenimentul v_a fi invitat la sediul politiei si i se va retine permisul de conducere. Macar v_a invata ceva! Chiar daca dvs veti suporta reparatia.
3
0
Ionut e numele de scena in C.I.scrie Mercedez am platit cu banii din dedicatii fara numar fara numar, sa moara dusmanii mei ca eu am ce n-are ei!
3
4
Cu ce plm ai platit cand tu nu stii nici sa scrii romaneste.
10
2
Daca nar fi masinii parcate sar curata strazile nu mai exzista bun simt eu am platit sa mi se curete strada utilaj si masina miau carat zapada am si dat si la lopata nu ca alti arunca zapada din poarta in strada vrea sa vina primaria sa ne curete zapada noi stim sa criticam mai puneti mana si mai faceti si voi fratilor
6
6
Multumim primarului ales pt deszapezirea nemaintalnita din Constanta! A nins o zi si acum asteptam primavara sa scapam de zapada! Intr-o tara normala era pichetata zilnic primaria de transportatori si alti soferi. Ne meritam soarta ...
17
3
Legea junglei
8
0
Eu am masina de 3 ani si din vina mea sau a sotului nu s a produs nici un accident, eh in schimb in maritimo mall actual vivo, nu trec 6 luni, hop bara zgariata, hop aripa, hop usi...ne am saturat sa reparam dupa greseala celorlalti, dar cum "centrul comercial" ne ofera decat 4 camere de supraveghere dintr un colt in altul al parcarii...m am invatat cand merg acolo sa parchez pe doua locuri, cu riscul de a aparea pe grupuri destinate celor care forteaza nota cu parcarea?dar mi s a acrit sa am masina bubuita pe toate partile!Iar un angajat zip mi a spus nonsalant ca "aici se loveste si se fuge"
5
8
Imi cer scuze pentru cei care au bun simt si cei 7 ani de acasa. Poate am scris comment -ul de mai jos la suparare, dar parca a mi-a murit si ultima speranta si credinta in oameni cand vad atata rautate si indolenta printre noi! parca nu mai exista omenie!
12
3
invit responsabilii din primarie sa strabata gheata de pe strada dreptatii dinspre marvimex spre allegria sa vedem daca reusesc sa nu loveasca nici o masina parcata
7
3
Aveti numarul masini? X5 Gri era deja cand eu am ajuns in parcare ca parcasem langa el ... apoi cand am plecat am vazut incidentul neplacut...
8
1
Suntem 3 persoane care am vazut cand te-a lovit, sofer de carton nenea cu X5 Gri ! A vrut sa intre, nu a fost atent si ti-a raschetat toata partea dreapta. Nu s-a sinchisit sa se uite ce are masina ta !
11
1
concluzia: suntem un neam de traista, parveniti si fara valori!!!
29
2
prima zi - am curatat masina acoperita de zapada, sa pot iesi din parcare. Seara gasesc locul ocupat de o camioneta. Curat alt loc de zapada si parchez masina. A doua zi seara cand ma intorc gasesc ambele locuri ocupate! Curat al trei lea loc de parcare! Ieri deschide o cucoana usa la maxim si cu nervi pe ea! Imi loveste masina cu usa! O intreb de ce a facut acest lucru - dobi incepe sa nege ca mi a lovit masina, iese si barba su din masina si ce spune: hai mai tinere, ai vazut tu masina nelovita in constanta!
24
1
Si eu am gasit masina lovita in bara de spate si nici un nr de telefon .
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108