REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Marocanul care a lovit intenționat cu mașina un tânăr CERE o TESTARE POLIGRAF!

Marocanul care a lovit intenționat cu mașina un tânăr CERE o TESTARE POLIGRAF!

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:00 330

Noi detalii din dosar

Noi detalii din dosar

Judecata în cazul marocanului care ar fi dat cu mașina peste un tânăr bate pasul pe loc și asta pentru că atât inculpatul cât și partea vătămată tot cer testări cu aparatul Poligraf. Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 5.04.2017, le-au respins cererile.

"Respinge cererile persoanei vătămate privind completarea raportului de constatare medico-legală şi testarea poligraf a martorei F. Dalina. Respinge cererile inculpatului privind efectuarea expertizei tehnice auto şi testarea poligraf a persoanei vătămate M. Valentin şi a martorilor G. Nicuşor Bogdan şi U. Florin", potrivit minutei judecătorești. Amintim că un accident rutier a fost înregistrat duminică, 15 martie 2015, în jurul orelor 16.00, în zona hotelului Oxford de la intrare în staţiunea Mamaia.

Un pieton a fost lovit de o maşină pe marcajul pietonal, poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul serviciului Investigaţii Criminale demarând cercetările. Astfel, aceştia au stabilit că între persoana vătămată care era însoţită de doi prieteni şi conducătorul auto Saad Jamma, care era însoţit de către prietena sa, a avut loc o altercaţie în incinta unui local din Satul de Vacanţă, pe fondul unei datorii băneşti.

Mai exact, marocanul se afla cazat în respectivul loc, fiind vizitat de M. Cezar., însoţit de două persoane, care i-a solicitat să-i restituie datoria. Cum Saad nu a vrut să dea banii, a fost agresat. Ulterior, M.Cezar şi însoţitorii săi s-au deplasat pedestru, traversând bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi apoi breteaua ce face legătura dintre acesta şi bulevardul Aurel Vlaicu, ambele pe trecerea pentru pietoni marcată, moment în care, de grupul lor s-a apropiat un autoturism, condus de Saad Jamma, care a virat brusc la dreapta accidentându-l pe Cezar, după care a părăsit locul faptei. Individul a fost trimis în judecată pe 22.09.2015.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebuii expulzat imediat in maroc si cei din siria sa plece inapoi, au inceput sa li se urce la cap, imputitii astia.
2
0
Islamu este religia paci
3
1
Expulzatii in regim de urgenta!
3
0
Sa se duca sa-si calareasca mamele ..camilele nu trebuiesc murdarite de mizerii ca astia.
5
0
trimisi teroristii astia acasa. indiferent cat platesc taxa de studii nu e nevoie nici de ei nici de banii lor. sa se duca la camilele lor
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367