REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NEVERSEA, festivalul intens promovat de Primăria Constanţa, are sau nu AVIZ de la Apele Române?!

NEVERSEA, festivalul intens promovat de Primăria Constanţa, are sau nu AVIZ de la Apele Române?!

Replica API 8 mai 2017 | 23:55 516

sursa foto eldiario24.com

Oraşul Constanţa va găzdui unul dintre cele mai celebre festivaluri de muzică din Europa! Cel puţin aşa au promis organizatorii UNTOLD-ului care au venit la malul mării cu o nouă poveste şi un nou concept. Totul a mers ca pe roate, protocolul cu Primăria a fost semnat, site-ul a fost lansat, biletele puse la vânzare, iar cei mai mulţi dintre artişti au fost anunţaţi. Totuşi, se pare că ar exista mici neconcordanţe. Reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) susţin că instiuţia nu a emis nici un aviz pentru desfăşurarea evenimentului pe plaja din Constanţa şi că nu au primit nici o solicitare în acest sens. Pe cealaltă parte, organizatorii NEVERSEA susţin că au făcut acest lucru încă de la sfârşitul lunii martie.

Situaţie incertă a festivalului NEVERSEA ce va fi organizat în luna iulie în Constanţa! Asta după ce ABADL a precizat faptul că nu a fost emis nici un aviz privind desfăşurarea evenimentului. „Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea- Litoral nu a emis aviz pentru desfăşurarea evenimentului Neversea pe plaja Constanţa I, subsector 2, nefiind depusă până în prezent nici o solicitare în acest sens. Emiterea unui act de reglementare din punct de vedere al gospodăririi apelor se va face numai după obţinerea tuturor punctelor de vedere din partea autorităţilor competente, precum şi după acceptul operatorilor de plajă care au încheiat contracte de închiriere a plajei din zona de desfăşurare a evenimentului”, au transmis reprezentanţii ABADL.

Pe cealaltă parte, organizatorii NEVERSEA vor să liniştească publicul şi susţin că avizele vor fi obţinute. „Reprezenţanţii UNTOLD au depus în data de 29.03.2017 o solicitare către Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral prin care solicitam acordul şi documentaţia necesară pentru desfăşurarea evenimentului. Ca urmare a solicitării noastre, instituţia mai sus amintită a transmis răspunsul său către echipa UNTOLD pe data de 03.04.2017 (documentul transmis de către Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral are NR: 5224/O.A./03.04.2017), prin care ne-au informat asupra documentelor necesare şi a procedurilor de îndeplinit pentru obţinerea tuturor avizelor.

Astfel, dorim să vă asigurăm că s-au purtat toate discuţiile necesare cu autorităţile competente şi că nu vedem nici un impediment în obţinerea tuturor avizelor şi autorizaţiilor. Nu există nici un motiv de îngrijorare în privinţa organizării evenimentului NEVERSEA, acesta va avea loc în perioada 7,8,9 iulie 2017. În plus, ca măsură de siguranţă suplimentară, avem luate în calcul încă două plaje ca locaţii alternative pentru acest an. Anul 2017 va rămâne în istorie cu prima ediţie a celui mai mare festival organizat pe litoralul românesc, NEVERSEA”, au transmis organizatorii evenimentului.

Diana NEAŢĂ

Mai multe detalii despre NEVERSEA:

http://www.replicaonline.ro/cei-mai-buni-artisti-de-techno-house-si-deep-house-urca-pe-scenele-neversea-316275/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai exista lege in Romania, primaria , spital etc.. la picioarele unei firme private. Galagie la greu cand in lege spune clar ca dupa ora 22:00 nu ai voie sa depasesti 35 decibeli. cu toate ca primaria a aprobat. Dar ma intreb cine este primaria sa aprobe un festival in apropierea orasului si sa depaseasca 35 decibeli face primaria cumva lege si nu stiam? pai sa dea primaria legii in loc de guvern si aprobe tot ei legile la nivel local daca tot da autorizatii pe banda rulanta cu toate ca nu aveau voie sa faca asa ceva.
0
0
Bine le mai zici Vasile! Citesti comentariile si te crucesti cat de idioti sunt unii dinte constantenii astia. Orice le ar face, nimic nu le convine! Scarboasa si a dracu specie de oameni!
0
1
toti bosorogii astia care comenteaza pe aici o sa iasa cu cheile pe marginea drumului sa prinda vre-un fraier care vine la festival .ba da nimic nu va convine ,strugurii sunt acri ,totul va pute si doar bombaniti .cind o sa fie plin de turisti care isi lasa banii pe aici cum o sa fie?
2
1
Mai grav e ca riscam sa trebuiasca sa innapoiem banii europeni cu care s-au largit plajele.. conditia de finantare era ca 5 ani de zile aa nu se desfasoare activitati economice... alooo Primariaaaa.. da-ne un raspuns... vom returna banii catre UE daca organizam concerteee ?!?!?!
2
1
Bravo bai primar fa concerte ca altceva mai bun nu exista ....vai de fundu nostru cu orasu asta, s-a apucat sa refaca parcul de la primarie si a ramas in paragina acum cu podul de la butelii ramas in paragina bravo cica s-au sistat lucrarile adevarul este ca mult au mai lucrat...3-6 ore pe zi si dupa era pustiu,chinezi fac un pod in 2 saptamani si noi renovam in 10 ani hai si cu asta cum a fost cu podu de la ipmc... iti bati joc de noi...
4
1
...faceti cate festivaluri doriti voi...dar toate pe malul giholu-lui sa fie...in fata casei mascariciului...ca tare ii mai place distractia...!!!
3
0
Hai blocati-l si pe asta, ca sa nu mearga nimic in Constanta.
14
6
Parca plajele au fost renovate cu fonduri europene si timp de 5 ani nu se pot inchiria. Cum sa elibereze aviz? DNA?
17
5
Pe noi, cetatenii din zona ne-a intrebat cuneva daca dorim asa ceva ? NU avem nevoie de asa ceva. Organizati-l pe o plaja pustie in zona Tuzla - 23 August. Nu in buricul targului. Dar deh, noi suntem buni numai la votare.
14
12
se tine pe plaja faleza nord, faceti macar comentarii pertinente PUNCT
12
4
cum unde? In mamaia nord, acolo sunt oameni influenti, isi permit sa dea unde trebuie ca se li se aduca banii la nas, clienti egal bani multi
1
12
Tot ce inseamna plaja trebuie pishata de tinereii frumosi si liberi.Nu conteaza avize,conteaza sa vina dobitoci cu bani
10
8
astia de la ape.. ai dracu
9
2
Sa spuneti exact unde se tine dezmatul ca sa fugim de acolo.
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367