REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O PROFESOARĂ S-A ALES CU DOSAR PENAL: A PUS UN MINOR SĂ-I CONDUCĂ MAŞINA!

O PROFESOARĂ S-A ALES CU DOSAR PENAL: A PUS UN MINOR SĂ-I CONDUCĂ MAŞINA!

Replica API 30 martie 2017 | 00:21 2771

Aşa ceva…

Aşa ceva…

Cei care au rolul de a contribui la baza de cunoştinţe a unui elev au ajuns să fie exemple negative. Mai exact, este vorba despre un cadru didactic de la Colegiul Economic Mangalia, care s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a încredinţat maşina unui minor. Contactat telefonic, directorul unităţii de învăţământ a precizat că… nu ştie nimic!

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia, la data de 28.03.2017, ora 20.00, l-au identificat pe Dragoş Ionuţ T., în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism, având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care facea parte vehiculul respectiv, adică avea pentru moped. Totodată pe locul din dreapta faţă se afla Delia Casiana Florea, în vârstă de 38 de ani, care i-a incredinţat acestuia autoturismul. Oamenii legii au întocmit dosare penale. Potrivit art. 335 din Noul Cod Penal 2014, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. „Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) sau sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive", potrivit Noului Cod Penal. Precizăm că Delia Casiana Florea este cadru dicatic la Colegiul Economic Mangalia, pe Socio - umane - istorie. Aceasta este din Iaşi şi a absolvit Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice. Contactat telefonic, directorului unităţii de învăţământ, Raluca Simona Ciobănel, a spus: „Nu ştiu despre ce vorbiţi, eu sunt în Constanţa momentan, am fost până la Inspectorat să iau nişte documente. Suntem în perioada şcoala altfel şi nu ştiu nimic despre ce-mi spuneţi…”. Din câte se pare, cadrul didactic şi minorul sunt apropiaţi, inclusiv pe reţelele de socializare, acolo unde ţin legătura, discută despre muzică cât şi despre alte aspecte.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare ma trece pentru un oral?
2
0
Jigodie nenorocita.Ajunsese sa se creada un semi-Dumnezeu prin scoala dar e doar o panarama inutila.
4
0
Asa ii trebuie daca a lasat pe un minor sa conduca.. la pus.carie cu ea..cat despre partea cu motocicleta.. e foarte adevarata...asta e cand vrea o pu.la de copil trebe sa il mai si indulceasca s-o fu.ta cat la capitolul de profesoara. mai bine sa mearga dracu' la maturat strazile.. deci sa vedem daca intra la puscarie.. sau poli.tia din mangalia..cel mai sigur..o s-o ierte.. ca jig.odia aia are ceva relatii..
7
0
ce tare... 80% din commenturile de pe pagina asta sunt de pe acelasi ip si iau partea bagaboantei....
5
1
asa natie de oameni prosti sa moara fratii mei de am mai vazut. femeia e majora. face ce vrea muschiu' ei. sariti voi repede, ca la comentat suntem nr. 1 ca de, suntem romani
1
7
Sa inteleg ca a ti fi preferat sa ramana cu drogurile...sa moara in cel mai bun caz din cacaturile alea decat sa fie fericit in pnm..si ea la fel.Altii omoara...altii fura..judecati bai perfectilor
1
10
E o tar.fa de profesoara care se fu.te cu un pustan de 17 anisori. La ce poti sa te astepti de la una care are o relatii cu un minor, caruia i-a cumparat motocicleta, dar si pe care l-a ajutat sa scape de dependenta droagelor. Asa ca eu personal as fu.te-o.
13
4
Uite ca nu mai poate trai omul-femeia de gura satului-prostilor. Ia vedeti-va de izmenele voastre murdare si lasati femeia in pace, natarailor !
8
6
Sminteala la greu,smintitii au ajuns profesori...Cine sa mai stie treaba cu "piatra de moara legata de gat pentru cine sminteste pe acestia mici ?"..nimeni..Ce poti tu sa ii inveti pe altii in timp ce tu umbli cu minori? Macar sa aveti bunul simt sa nu le spuneti copiilor despre modul cum vedem voi viata sau ce idei aveti prin cap,sa va vedeti strict de materie si atat.
8
2
profesor bun,femeie proasta.pacat de pata de pe cariera ei acum.
7
5
Si pe aceasta cale , eu si alti colegi din scoala, ii multumim profesoarei pentru ca ne-a aratat totul despre sex si ce trebuie sa facem pentru ca o femeie sa fie satisfacuta dpdv sexual !
7
0
Este un profesor foarte bun, eu am fost si sunt foarte mandra de ea.
3
4
Toata lumea face atata caz pentru nimic,altii omora,fura,dau in cap sau chiar si mai rau,toata lumea comentaza acum cu anonim,daca aveati ceva cu ea de ce nu ii spuneati fata in fata?
3
8
Asa zisa profesoara e f atrasa de minori
9
0
comentati toti repede, ai dracu. cea mai de treaba profesoara, "nu stie sa predea" oh, stie chiar FOARTE bine sa predea. duceti-va dracu cu tot cu inutilele astea comentarii, numai la asta sunteti buni!!
12
8
Nu are treaba cu predatul ! E praf !
19
5
Asa ceva nu poate fii trecut cu vederea ..
8
1
In primul rand ei au o relatie serioasa de ceva vreme si nu e prima oara cand ii da masina. In al doilea rand femeia sta in colonisti acum pentru ca a preferat sa se desparta de barbatul ei pentru un elev. Toata scoala stie inclusiv directorii si profesorii. Candva trebuia sa apara si stirea asta. Dar cu siguranta va fi mai rau cand se va afla adevarul tot. Nu vad sa fie ceva ok ca o profesoara si un elev sa aiba vreo relatie. La televizor apar mereu stiri si sunt sanctionati...Oricum..urat ce se intampla
16
5
nu mai fiti rai, femeia chiar stie sa predea si este o profesoara buna, chiar cea mai buna din liceu. Speram sa nu aiba urmari actiunea asta si sa ramana in continuare in invatamant fiindca noi elevii avem nevoie de ea
9
10
i se facuse rau dupa sex..
21
4
Daca i s-a facut rau dc nu a dus-o la spital ? Sau daca voia neaparat acasa, de ce nu a chemat un taxi ?
7
3
In primul rand parca se puneau initialele persoanelor implicate, iar in al doilea rand dnule Ion, doamnei daca chiar i se facuse rau si trebuia si sa fie dusa acasa a cam gresit traseul, deoarece locuieste pe strada Rozelor si nu avea de ce sa treaca calea ferata.
4
8
Baiatul era cu mama lui la Kaufland si a gasit o pe profesoara careia i se facuse rau,in mintea lui de ,,salvator" sa oferit sa o duca acasa,dar la calea ferata...ghinion
5
4
Daca era cioara nu se scria numele de familie...,oare nu este putina discriminare?.Scrieti si numele ciorilor si talharilor din Mangalia care patrund ln case.... sa stim unde sunt de gasit...
16
3
profa de .... logica
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108