REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronul Kirvad acuză că nu are cum să parcheze autocarele în garaj duminica. Bazarul blochează aleea de acces!

Patronul Kirvad acuză că nu are cum să parcheze autocarele în garaj duminica. Bazarul blochează aleea de acces!

Replica API 1 decembrie 2016 | 23:53 995

Patronul firmei de transport Kirvad, Daniel Tiberiu Vădineanu, consideră că incidentul care a avut loc duminică, 27 noiembrie, atunci când un autocar a ajuns într-un stâlp, după ce a tamponat ușor un alt autoturism, ridică o problemă cu care se confruntă de mai mult timp – acesta nu poate să își parcheze autocarele și microbuzele în garajul contractat. Acest lucru se întâmplă deoarece aleea de acces este blocată de bazarul care are loc în fiecare duminică. Din acest motiv, autocarul era parcat în afara firmei și, ghinionul face ca din cauza temperaturilor scăzute de afară, a explodat o conductă a autocarului, ceea ce a dus la deplasarea necontrolată a autocarului.

„Din punctul meu de vedere, vinovatul este una din instituțiile publie care au permis blocarea accesului către garajul nostru care îl avem în spatele reprezentanței Autoclass. Atunci, noi am fost nevoiți să parcăm autocarul în alt loc, care nu este al nostru și care nu este atât de sigur. Incidentul dacă s-ar fi întâmplat în garajul nostru, nu existau pericole. Așa am fost nevoiți să parcăm pe stradă pentru că noi duminică nu avem acces din cauza bazarului care se organizează în fiecare duminică. A crăpat o conductă și a luat-o la vale autocarul. Autocarul, în momentul de față, îl avem în service și se lucrează la el. Suportăm costurile în regim propriu. Șoferul a asigurat autocarul și plecase acasă. A pocnit o conductă. E frig noaptea, se mai întâmplă. Problema este că noi duminică nu avem acces în garajul pe care noi îl avem contractat. Autoritățile nu își fac treaba. Aleea de acces din spate de acolo este în fiecare duminică blocată de cei cu bazarul ăla. Vând toate furăciunile, toate se vând acolo. Tot ce se fură în orașul ăsta, acolo se vând. Ei nu se pot autosesiza? Ei nu văd ce se întâmplă? Noi dacă încercăm să intrăm cu mașinile mici acolo în spate, nu scăpăm ori de vreo zgârietură, ori să se ia șoferul la bătaie cu vreun țigan de acolo, ori ceva se întâmplă. Un autocar nu încape pe acolo duminica. Avem garaj contractat, dar pentru că a fost aglomerat, șoferul a lăsat mașina acolo. Drept dovadă, la o oră după incidentul nostru a fost și un accident acolo. Autoritățile se complac în situația asta”, a precizat Daniel Tiberiu Vădineanu, patronul Kirvad.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108