REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Râşnoveanu de la Gardă ajunge în instanţă cu un cunoscut om de afaceri, pentru un pumn în figură!

Râşnoveanu de la Gardă ajunge în instanţă cu un cunoscut om de afaceri, pentru un pumn în figură!

Replica API 6 martie 2017 | 10:10 1337

Istorie de acum 5 ani, din campania de la locale

Istorie de acum 5 ani, din campania de la locale

Actualul şef al Gărzii de Mediu Constanţa, Marian Râşnoveanu, are „meci greu” cu un cunoscut om de afaceri local şi politician înregimentat în partidul lui Traian Băsescu. Totul a început în campania din mai 2012 pentru alegerile locale, când, la acea dată, Marian Râşnoveanu era şef la Poliţia Locală. În această calitate, ca urmare a unei sesizări din partea Primăriei Constanţa, care primise adresă de la Biroul Electoral, s-a solicitat prezenţa Poliţiei Locale, respectiv înlăturarea a două bannere electorale amplasate pe bulevardul Mamaia.

A fost o acţiune contestată de Claudiu Palaz, preşedinte al PMP Constanţa, şi candidat la acea vreme din partea partidului. Palaz a susţinut că totul este o acţiune de intimidare venită din partea primarului de la acea vreme şi a preşedintelui Consiliului Judeţean de la acea dată, fiind de notorietate conflictul dintre liderul PMP şi echipa Radu Mazăre –Nicuşor Constantinescu. Din nefericire însă, situaţia de la faţa locului (pe bulevardul Mamaia, unde se aflau bannerele) a degenerat, Marian Râşnoveanu fiind bruscat.

A depus plângere, iniţial nu s-au descoperit elemente care să conducă la acuzarea cuiva, însă, ulterior, la dosarul instrumentat de procuror au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă. A fost pus sub acuzare... Vasile Roşu (patron al firmei Rovas şi lider al PMP Constanţa). „În imagini se vede că domnul Roşu este cel care m-a lovit cu pumnul. Am avut ochelarii sparţi, faţa tumefiată. Incidentul a avut loc în mai 2012. Eu mă prezentasem pe bulevardul Mamaia cu hârtie, legal, ca reprezentant al Poliţiei Locale, având misiunea de a înlătura două bannere.

Era o sesizare a Primăriei ca urmare a deciziei Biroului Electoral”, a declarat, pentru „Replica”, Marian Râşnoveanu. „Acum dosarul a ajuns, după 5 ani de aşteptare – incredibil aşa ceva! – în instanţă”, a mai spus actualul şef al Gărzii de Mediu, care a adăugat că va solicita şi daune morale. „Nu m-am gândit încă la o sumă, voi vedea pe parcursul procesului”, a conchis Râşnoveanu. De precizat că Vasile Roşu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RASNOVEANU ESTE UN GAINAR O SLUGA CARE CERSESTE CATE UN CASTRON DE MANCARE VEZI PESCARIA LUI MATEI UNDE BEA MANANCA SI NU PLATESTE ESTE SI PRIETEN CU CARJALIU
5
2
Rosu este karatist. Se antreneaza de 4 ori pe saptamana la sala din Poarta6. Foarte violent si sangeros in lupte. Intrebati de cate ori le-a rupt mainile pe saltea adversarilor. Loviturile dure si agresivitatea sunt caracteristice. Toti angajatii suntem speriati cand se enerveaza. Este un pitbull.
2
4
Ex-Politistule, rolul tau era sa calmezi spiritele si nu sa le inflamezi! N-ai invatat NIMIC din principiul PREVENTIEI! Vasile Rosu este un tip civilizat si extrem de calm, pe care cu greu il scoti din sarite, daca tu ai reusit sa faci asta, atunci locul ti-ai gresit LOCUL! Ai reusit sa-ti faci din nou breasla de ras!
8
4
io stiu cum e so ceri si so meriti !
1
2
chiar e hilar sa vezi ca este acuzat Rosu de violente, toata lumea stie ca e un om pasnic. rasnoveanu, sluga, si-a facut datoria si in continuare face jocuri. poate trec procurorii astia vigilenti pe la mediu, sau nu au voie acolo?
5
3
rasnoveanu,sluga hotilor mazare si porc betiv.
10
2
Risnoveanu un nenorocit de om! Sper sa fie demis cat mai repede! Un retardat!
14
4
In 2012 Palaz si cu Rosu erau la UNPR, colegi cu Gabi Oprea! Nu mai mintiti cititorii!!!
20
2
Exista PMP in 2012 cum sunt eu popa!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218