REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răsturnare de situaţie în privinţa Cazinoului din Constanţa!

Răsturnare de situaţie în privinţa Cazinoului din Constanţa!

Replica API 24 ianuarie 2017 | 03:10 315

La sfârșitul anului trecut după ce Compania Naţională de Investiţii a transmis tuturor ofertanţilor documentele de atribuire pentru lucrările de reabilitare şi restaurare a Cazinoului din Constanţa au început contestaţiile. Nemulțumiții au fost cei de la Corint SRL Alba, şi Euromateria SRL.

Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a emis, recent o decizie cu privire la cele două contestaţii depuse în cadrul licitaţiei pentru lucrările de reabilitare şi restaurare a Cazinoului din Constanţa. Astfel, contestația formulată de cei de la Corint a fost respinsă și admisă cea a celor de la Euromateria.

„Respinge, ca nefondată, contestația formulată de Corint SRL, în calitate de lider al asocierii Corint SRL în contradictoriu cu Compania Naţională de Investiţii SA. Admite contestația formulată de Euromateria SRL, în calitatede lider al asocierii Euromateria SRL în contradictoriu cu Compania Naţională de Investiţii SA. Anulează raportul procedurii de achiziție publică, în partea dedicată ofertei depuse de asocierea Euromateria SRL și adresa de comunicare a rezultatului procedurii de achiziție publică, ca act subsecvent al raportului procedurii. Obligă autoritatea contractantă ca, în termen de 10 zile de la primirea deciziei Consiliului, să reanalizeze oferta depusă de asocierea, Euromateria SRL cu respectarea dispozițiilor legale și a celor evocate în considerente“, se arată în documentul emis de CNSC.

Amintim că licitaţia pentru întocmirea fazelor de proiectare PT+DTAC+DE, asistenţa tehnică a proiectantului şi execuţia lucrărilor aferente obiectivului de invetiţie „Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa”, are loc peste aproape un an, mai exact pe data de 29.12.2017. De asemenea, menționăm că Compania Naţională de Investiţii a reluat licitaţia electronică pentru Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa şi a stabilit dată de începere a licitaţiei electronice pentru 26.01.2017 ora 14:00, cu o durata de o zi, şi dată de sfârşit 27.01.2017, ora 14:00.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana se apuca deel va cadea, cred ca asta se vrea
0
0
Cladirea simbol al orasului Constanta este o ruina de 20 de ani,a fost mazare care la intersat nu la interasat nu a facut-o in 15 ani, Rusine dar este egal cu zero la tupeul lui de hot de tara si tradator de patrie,acum domn' Fagadau 2-3 ani primar interimar , din primavara primar cu drepturi depline si cu cetatenii de partea lui care l-au votat , Chiar nu aveti curaj , putere ,ambitie sa va ocupati de inceperea lucrarilor si terminarea lor ????Va rugam ca cetateni ai orasului ne este rusine cu ruina pe care vin turistii sa o vada sa rada de noi ca in 20 de ani nu a-ti putut restaura o cladire
0
0
Sa se faca palat tiganesc pentru noi cu gusturi rafinate de la chilia din piata sa danseaza pe salam
1
0
Mazare mai poate face ceva , pacat ca numai este .
1
2
Ce balamuc daca ma apucam singura sa l reconstruiesc pana acum terminam
4
0
Autoritatile noastre o adunatura de neispraviti!
8
1
cu asa primar... o sa se prabuseasca singur
12
0
Multumitii lui Mazare.
12
2
Vreau eu Cazinoul sa-l transform in casarie. Si voi face un tunel subteran intre Cazino, Vraja Marii si incinta port pe unde sa scoatem marfa de contrabanda.
7
1
mai bine il darama si cu asta basta ce atat kikirez ptr un rahat costisitor...ce daca-l face credeti ca intra in circuitul popular, tot cine trebuie il va folosi in scop propiu si personal la saracime ceva pe buze, or sa ceara bani si daca faci poze langa el asta numai daca iti da voie sa ajungi acolo ascultati-ma pe mine om batran
2
15
cladirea asta nu este doar monument istoric, este mandria constantenilor, uitati-va si voi ce s-a ales de mandria voastra, acea cladire este un indicator al mandriei si demnitatii voastre de dupa 1989
22
1
Hai, la furat boilor
16
3
Se trage aiurea de timp! Intr-o zi o sa ne trezim cu el daramat! Chiar avem conducatori inconstienti! Rusineeeee!
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614