REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

REVOLTĂTOR! Elevi şcoliţi de profesori cu note de 1 şi 3 la examenul de definitivat

REVOLTĂTOR! Elevi şcoliţi de profesori cu note de 1 şi 3 la examenul de definitivat

Replica API 4 mai 2017 | 11:52 609

Situația învățământului românesc este în degradare! Iar acest lucru este accentuat nu numai din cauza elevilor care abandonează cursurile, dar și din cauza cadrelor didactice care obțin note rușinoase la diferite probe. Astfel de cazuri s-au înregistrat și la Constanța, la examenul de definitivat. Mulți părinți sunt revoltați și susțin că este de neimaginat faptul că profesorii care iau astfel de calificative le predau copiilor lor.

Lista rușinii a profesorilor din Constanța! Rezultatele examenului de definitivat ce a avut loc la data de 20 aprilie a.c. sunt de-a dreptul strigătoare la cer! Mai mulți profesori care au susținut proba scrisă și nu au reușit să obțină nici măcar nota 5. Locul “fruntaș” îl ocupă Alexandru Cătălin Minea care a obținut numai 1,55, el fiind profesor de Educație Fizică și Sport la Liceul Teoretic “Ovidius” din municipiu. Următorul loc este ocupat de Lăcrămioara Melania Ioan care a obținut 2,75, fiind profesor pdihopedagog la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Delfinul”.

Cu puțin peste nota 3 a obținut Sema Soium care a susținut proba la materia psihopedagogie specială, ea fiind profesor educator. Nota de 3,25 i-a “revenit” lui Necla Monomer ce a susținut proba scrisă la Limba română și Matematică (metoda predării acestora- învățămâtul primar) și care este învățător la Școala Gimnazială nr. 12 “B.P.Hașdeu”. Următoarea în top se regăsește Carmen Alexe care a obținut nota de 3,65 la proba scrisă la Limba și literatura Română pentru copii, activând la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazu” din localitatea cu același nume.

Nota de 3,90 a obținut-o Daniela Nebunu, profesor la Școala “Sfinții Martiri Brâncoveni”, la Limba și Literatura Română. Părinții elevilor sunt oripilați de astfel de rezultate. “Cum poate un profesor care obține nota 1 sau 2 să îi predea copilului meu? Este incredibil!”, a precizat tatăl unui copil din Constanța.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre cine vorbim? Despre Minea? protejatul inspectorului ciucan? cine i-a favut inspectia ? Nu domnul inspector ciucan? cum a luat notele?
0
0
Intrigat sunt si eu de ocupantul catedrei de Educatie fizica de la Liceul Ovidius.A ajuns aici ca urmare a unei testari la care a obtinut nota.. ?,, Cat dai sa te fac ispravnic "
0
0
Si program de 16-18 ore pe saptamana, munca, nu gluma! Altii lucreaza 16 ore pe zi. Mai vor si pensii speciale!
1
1
Lasa ca le cresc salariile in continuare. 4 luni vacanta pe an, 4 ore de munca pe zi si vor salarii cat mai mari. Nu e prost cel ce cere ci cel care da. Salarizarea sa se faca dupa performanta.
3
4
Sunt si medici care au avut niste rezultate dezastruoase si profeseaza!
3
1
De ce la sate merge sa predea un prof cu note mici? Unul din comentatori a facut afirmatia asta. Cu ce sunt mai prejos copiii de la sat??? Ce au in plus cei din oras???? Si la sat sunt copii foarte buni!!! Rusine acelui comentator!!! Iar cei care au picat la def sa puna mana pe carte....ca de altfel sunt buni sa injoseasca copiii de la sate!!!
5
0
Rusinos! Din pacate acesti profesori cu note de 1 si 2 mai sunt si titulari pe posturi. Ce pretentii sa mai avem la copii cand au asemenea dascali?
3
2
Mare si tare e scoala asta cu sfinteala facuta din pohta unui parlit de calugaras cantacios plecat de acasa de foame. Si a ajuns in pelerinaj la DNA sa spovedeasca mincini. ca la slujba bisericeasca !
0
3
Ne-am saturat de fata ta obosita de baba psihopata. Pleaca si lasa-ne sa ne facem meseria. Nu te vrea nimeni din ISJ sau de pe Terra!
1
1
Dar cum a ajuns profesorul ala de 1.55 sa predea la Ovidius ? Asta e nivelul la acest liceu ? Cum preda daca nu e profesor cu drepturi depline ? Daca era prin vreun sat pe undema mai mergea... Si cati or mai fi ...
6
0
sa inchida scolile ,
4
0
ce nume e asta monomer? nu o cheama polimer?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614