REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL în ALDE. Banias nu îl recunoaşte pe Learciu drept preşedinte la municipiu; Banias, contestat la judeţ

SCANDAL în ALDE. Banias nu îl recunoaşte pe Learciu drept preşedinte la municipiu; Banias, contestat la judeţ

Replica API 25 martie 2017 | 11:14 488

Este agitaţie în toate partidele politice. Alegerile interne din anumite formaţiuni politice au stârnit nebunia. Deputatul Mircea Banias, care este preşedinte al organizaţiei judeţene a ALDE Constanţa, a convocat vineri, 24 martie, o şedinţă în cadrul căreia s-a votat anularea decizilor luate în data de 12 martie. Banias a anunţat că întrunirea din 12 martie a fost nestatutară şi că toate deciziile luate la acea dată (inclusiv ca Daniel Learciu să devină preşedinte la organizaţia municipală, în locul lui George Fulina) sunt lovite de nulitate absolută.

“Tot în biroul politic de astăzi (24 martie – n.r.) au fost aprobate, cu unanimitate de voturi, deciziile luate de Biroul Politic Local al ALDE Constanţa, statutar convocat de președintele organizaţiei, George Fulina, vizând sancționarea unor membri de partid. În cadrul aceleiași şedinţe a fost dezbătută situaţia partidului la nivel central. Concluzia care s-a desprins este că actuala stare de fapt este de natură a aduce grave prejudicii de imagine unei formaţiuni politice aflată la început de drum”, a transmis Banias prin intermediul unui comunicat de presă. “Solicităm conducerii centrale a ALDE să-şi asume rolul de garant al respectării statutului partidului şi să întreprindă demersuri în vederea convocării unui congres legal şi statutar, la care membrii cu drept de vot să se poată exprima liber, iar rezultatul să fie unul care să creeze premisele unui parcurs ascendent, în perspectiva viitoarelor confruntări electorale”, a adăugat Banias.

De cealaltă parte, cei care au convocat şedinţa din data de 12 martie, ăntre care se numără Daniel Learciu, Jean Paul Tucan Gigi Chiru etc., susţin că lui Mircea Banias i-a fost retras sprijinul politic şi se va cere schimbarea acestuia din funcţia de preşedinte la judeţ.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machidonii,o rasa de minoritari din Albania,veniti de unde,,s-a inventat foamea,,toti papagalii obositi se reped sa ,,gospodareasca,,orasul.Jos labele,mancatori de branza cu ciorba!
0
0
esti o javra.
0
0
Uite ce se bat astia pentru ''popor''. De fapt e o ciolaniada in care toti isi dau functii in partid , devin presedinti si care este scopul. Da ei fac asta pentru ''binele'' poporului. Mai ma lasi.......ipocriti marunti
1
0
Pe unde umbla Tucan totul se distruge!
1
1
Mariana e sefa o recunoaste Toti consilierii , eu sunt o cioara obosita se stie !
0
0
De acord ca i un scuipat de cur Banias, dar cel mai infect personaj al regiunii e betiva de Mariana Mircea de la Cernavoda. Asta i lepra ce va va trada cel mai urat , acum e conserva PSD ului.
3
0
Oaaau Mircica esti tareeee in clanta.Ai scapat de dosad si ai glas.Da da la motoarele alea din port fac referire,reti tu draga demult atunci venise la cab tau de parlamentar unul ff bolnav cu un copil minor dupa el si a cerut ajutor.Ai memoria buna cu siguranta rezolvarea ta a fost sa il trimiti la plimbare.Atunci erai in PDL erai pe val ce mai conta pt tine.Japita oportunista ce esti ai pacalit constantrni iar sa te voteze.Bugetar facator de nimic ce esti
5
0
Dupa cum gandesc niste .... identic Liceanu inseamna ca ne consideram inclusiv niste oameni de ultima speta de mana a treia,prosti, lenesi inculti, eu cred ca intai sa analizam la ceeia ce a spus in PPE si apoi sa luam decizia corecta !
0
1
gelil ne scapa daca e bine strans cu usa di sa spuna cat a primit de la mircea pt cacealmaua Ersun anefi.A fost doar prostirea tatarilor ca sa ia el spaga de la banias .Anefi a fost PROSTANACUL.dintata Ilici citire.
3
0
Cine ne scapa de hoitul banias are de la mine o bere! Cel mai infect si nul om politic dobrogean din toate timpurile
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102