REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SITUAŢIE BIZARĂ la Cogealac: Trei prieteni au murit în decurs de DOAR O LUNĂ!

SITUAŢIE BIZARĂ la Cogealac: Trei prieteni au murit în decurs de DOAR O LUNĂ!

Replica API 13 martie 2017 | 23:53 1717

Destin tragic pentru o gașcă de prieteni din localitatea constănțeană Cogealac! Doi băieți și o fată și-au pierdut viața, evenimentele dureroase având loc în decurs de doar o lună. Este vorba Alex, Nicoleta și Cosmin! Alex a murit într-un mod groaznic, departe de casă. Mai exact, la Cluj, la data de 9 februarie a.c., acesta a fost prins sub un mal de pământ care s-a surpat, în timp ce lucra la fundația unui bloc. La fix o lună după incident, Nicoleta a pierdut lupta cu moartea! Tânără a fost răpusă de o boală necruțătoare: cancer! Ultimul dintre ei, mai exact Cosmin, a decedat sâmbătă noaptea (11 martie a.c.) după ce, aflat la volanul propriei mașini, a pierdut controlul și s-a răsturnat!

Împreună și după moarte! Așa se poate descrie relația dintre trei tineri din Cogealac care, în doar o lună, s-au stins! Alex E. Se afla la Cluj și era constructor. În timp ce muncea la fundația unui bloc aflat în construcție, un mal de pământ s-a năpustit asupra sa de la o înălțime de aproape 6 metri. Din păcate, băiatul a murit pe loc! Nefericitul eveniment a avut loc la data de 9 februarie a.c. “Nici nu știu ce să mai spun! Ma uit la poză și îmi aduc aminte momentele de atunci , parcă nici acuma nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi. De ce Dumnezeu ia lângă el doar suflete tinere și pline de viață? De ce nu îi lasă să își trăiască viața cum vor ei? Să se bucure de frumusețea ei, de ce? În momentul de față, cuvintele sunt de prisos. Fie ca de acolo de sus să îți veghezi familia și prietenii. Odihnește-te în pace prieten drag. Ai plecat dintre noi, dar în gândurile și în inimile noastre vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a postat o prietenă de-a lui Alex, după aflarea tristei vești. La o lună de zile distanță, mai exact la data de 9 martie a.c., Nicoleta T. s-a stins și ea! Se pare că tânăra se lupta cu o boală necruțătoare și anume, cancer! “Dumnezeu mi-a promis că într-o zi va vindeca tot ce azi mă doare ! Eu mă încred în El!”, postase Nicoleta chiar în ziua de Crăciun a anului trecut. Din păcate, însă, trupul ei a cedat! “Mi-ai lăsat un gol imens în suflet! Te voi iubi mereu”, a scris iubitul fetei.

“Doamne, fă un miracol și adu-mi puiul acasă. Nu în SICRIU, ci pe picioarele lui”

Iar tragediile nu s-au oprit aici! Cosmin și-a pierdut și el viața în urma unui accident rutier grav ce a avut loc sâmbătă noaptea. Mai exact, la data de 11.03.2017, ora 23.00, Cosmin P., în vârstă de 22 de ani din localitatea Cogealac, a condus un autoturism pe DN 22 dinspre Tariverde către Mihai Viteazu, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto.Vestea a căzut ca un trăznet pentru rude și prietenii! “"De ce și tu Cosmine? De ce nu ne-ai ascultat? Ne-ai lăsat cu un gol imens în suflet! Dumnezeu să te ierte, fratele meu", "Dumnezeu să te ierte, fratele nostru! Aveai multe planuri în viață asta să le duci la capăt, dar nu a fost să fie. Ce se întâmplă că nu mai înțeleg, unul câte unul. "Mulți am fost, puțini am rămas. Ai fost un prieten adevărat", "Dumnezeu să te ierte, prietene drag! Offf, nu îmi vine să cred" sunt doar câteva dintre mesajele pline de durere transmise de aceștia.” Afectată de nenorocire a fost și iubita lui Cosmin care a postat un mesaj emoționant pe un site de socializare. “Puiul meu iubit, m-ai părăsit exact atunci când ne iubeam mai mult! Îți scriu acest mesaj pentru a-ți spune că ai fost viața mea. M-ai lăsat cu sufletul ars , mi-ai spulberat toate visele. Unde este casa noastră? Unde sunt cei patru copii? Unde ai plecat? M-ai lăsat singură și necajită. Am stat lângă tine până ți-ai dat ultima suflare. De ce ai făcut așa? M-ai aveai puțin pân ăla mine. Abia așteptai să mă vezi, să mă strângi în brațe. Mi-e dor de tine, sufletul meu, mi-ai distrus viața, visele noastre au rămas doar vise. Aș vrea să primesc un telefon să-mi spună cineva că te-ai trezit, că a fost un miracol. Doamne, fă un miracol și adu-mi puiul acasă. Nu în sicriu, ci pe picioarele lui. M-ai distrus, mă arde inima și sufletul. Puiul meu iubit, te voi iubi mereu până ajung lângă tine. ÎȚi mulțumesc pentru toate amintirile frumoase. Urma să facem un an, să-mi iei inel. Mă pregăteam să-ți cumpăr cadou pentru ziua ta. Ți-l voi aduce la cimitir. M-ai distrus. Te iubesc puiul meu, sufletul meu!”, a scris tânăra.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fericire maxima ! ... frustrare maxim mai bn ar trebui sa iti spui. Asta te arde pe tine ? Ca erau de bani gata?! Asa si ?! Daca era asa ce ctz ? Toti cei de bani gata trebuie sa moara ca sa traiesti tu fericit ?! Esti un cretin si un inapoiat caruia nu ii place sa avanseze si sa munceasca dar in schimb ii invidiaza pe ceilalti cand au mai mult ca el.
1
0
in Cogealac, mereu mor tineri in accidente...nu stiu de ce
2
0
Pentru toti cei care comenteaza de rau aici, da, stim cu totii ca in tara sau cine stie pe unde mor ''n'' persoane pe zi. Durerea noastra este ca ne erau prieteni, si intr-o luna sa pierzi atatea persoane dragi, nu cred ca este o bucurie pentru nimeni. Nu, nici unul nu era de bani gata, baietii munceau pentru un ban, iar fata a pierdut o lupta usturatoare cu o boala care a invis, si a facut-o sa cedeze. Ce va mai place unora ca-n mediul virtual sa comentati, si sa va bateti joc intr-un astfel de moment. Erau tineri, aveau toata viata inainte. Nu va vom uita ..
2
0
Nu mai vorbiti urat insultand pe altii, nu aveti grija, cei care doresc raul altora sau se bucura de tragediile acestor tineri vor plati la randul lor,pacat de ei,viata e nedreapta de cele mai multe ori.
10
1
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace !! Pacat ca din cauza unor persoane reduse mintal si care nu au avut ocazia sa ii cunoasca pe acesti copii minunati , nu pot avea liniste nici dupa moarte. Stim ca mor zeci de oameni in spitale dar noi plangem tineretea acestor trei persoane si chinul in care au murit , sa mori sub un mal de pamant , sa mor in dureri din cauza cancerului sau intre fiarele masinii este ceva de nedescris si da cazuri asemenatoare se intampla zeci in tara si in lume dar cea ce ne-a ingrozit pe noi a fost faptul ca s-a intamplat intr-un cerc restras si ca erau prieteni.
12
1
bagati frazele cu ingerii si alte abureli!
5
6
Cosmin nu era machisin si asi castiga bani singur lucra pe tir vizavi de un comentariu mai jos de la un post. Zi doamne fereste sa nu urmezi zi tu prostule.suntwm oameni asa cum suntem vai de noi daia nu ne mai rabda dumnezeu.
5
2
Dzeu sa i ierte e foarte greu sa mai spui un cuvant condoleante familiilor si multa putere dc doamne
8
1
Alex muncea cand s'a intamplat sa moara. Deci nu era de bani gata. L'am cunoscut personal. Cosmin avea putin timp de cand se angajaze ca sofer pe camion. Si el muncea, nu era de bani gata. Il stiu de cand eram mici. Pe fata nu o cunosc, dar il cunosc pe prietenul ei. Cine esti cu adevarat mai "fericitule maxim" ca sa iti pregatesc o groapa, bai, minte de cacat!
10
2
Fericire max un jegos labagiu sa putrezesti in chinuri nenorocitule dzeu sai ierte pe ingerasi si putere fam
6
2
Stiu ce-ai facut asta vara
5
2
CE MUIST POATE SA FIE ACEL FERICIRE MAXIMA FACUT DE TASU CU PULA SCULATA SA I DE DNZEU INZECIT CA DUMNAZEU NUI TIGAN CA EL JEGOSUUUUJU.
0
2
ce pacat...!cogealacul traieste o drama...acela ce a subscris,,fericire maxima,,trebuie internat saracul la psihiatrie.
5
3
Fericire maxima, sa de Domnul sa mori in chinuri cum au murit ei Ce vina a avut unul ca s-a surpat malul sau fata rapusa de cancer?
8
2
Sa va dea dumnezeu dupa sufletul vostru jegos asa cum vorbiti urat de acesti trei ingeri va vine si voua randul vor plange si parintii vostri cum plang si parintii lor rusine sa va fie
9
3
Fericire maxima , esti un dobitoc , un jegos , un om fara ne mila , o zdreanta ! Daca nu stii nu vorbii , ei nu au avut nici o vina de ce s-a intamplat , nimeni nu isi stie destinul , nu ai vrea sa stii ce este in inimile famililor lor... Nu judeca pe nimeni inainte de a te vedea pe tine , poate TU esti un retardat . Dumnezeu sa ii ierte , suflete tinere...
11
4
Bai prostule"fericire maxima"in primul rand nu erau machidoni si chiar daca erau ce conta tot oameni erau si in al doilea rand nu si-au facut.o cu mana lor ca moartea nu te intreaba daca te ia sau nu,fata sa imbolnavit de cancer si a murit si nu cred ca a vrut ea sa moara iar Alex a murit la munca cand isi castiga painea.Asa ca taci dracu din gura cretinule,ca nu au vrut ei sa moara de zici tu ca si-au facut-o ei cu mana lor.Si indiferent de etnie tot oameni suntem toti si nu putem sti cand moartea ne ia...Si asa cum pe tn te doare in pula asa o sa ne doara si pe noi de tn...
10
2
"fericire maxima" esti un retardat mintal, o zdreanta, ca om nu poti fi numit... Nici macar nu ai avut ocazia sa ii cunosti pe saracii copii,ei au luptat si au vrut sa castige singuri banii produsi din munca lor facuta cu sudoare,si nu stiu cine ti-a dat tie informatia asta falsa ca copii erau de bani gata, nu vorbi daca nu stii zdreanta oridara ce esti. Rog pe toti redardatii de acest gen sa se abtina din comentarii si sa nu mai vorbeasca asemenea lucruri in aceste situatii dramatice. Dumnezeu sa va ierte prieteni dragi!!!
13
2
Daca nici despre morti nu mai putem vb de bine ce ne mai miram ca nu ne mai rabda nici dumnezeu pe acest pamant
11
1
Nu boule, nu oricand poate fi altcineva! Prostii de mai sus si-au facut-o cu mana lor!
3
14
3 morti intr o luna? in spitalul judetean mor 3 oameni pe zi
3
20
Esti un gunoi ,nu te poti numi om "fericire maxima " daca te lasa rece moartea celor trei tineri ...oricand poti fi tu in locul lor nu se stie ce-ti rezerva ziua de maine !
16
4
Pentru"Fericire maxima"esti un tampit sau o tampita.In primul rand nu erau machidoni si in al doilea rand sunt oameni.Nu iti doresc sa fi in pielea parintior tampitule!Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!
30
4
Nu sunt cuvinte de spus dumnezeu sa va ierte suflete frumoase putere famililor sa treaca peste durere
16
2
Bai handicapatule de fericire maxima vezi sa nu ti se intample si tie.Oamenii sunt la fel indiferent de etnie.Pacat de parintii care te_au crescut.Si daca esti parinte ai grija cum iti cresti copiii.
17
5
pai prietene Hei! el cu moartea a prierdut lupta, drept urmare moartea a castigat lupta.
12
7
Pentru cel cu ,,fericire maxima'' ii dorim si noi sa aiba parte de tarana usoara ,ca sa scape de frustrari si de ficatii grei de invidie.
18
6
Trei machedoni jegosi.mare pierdere.copiii de bani gata.nici pula nu mi se rupe de ei.
7
75
...a pierdut lupta cu viata,nu cu moartea,ca altfel traia!Logica de ziarist!
19
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218