REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Avea DITAMAI INDICATORUL în faţă, dar tot a intrat cu maşina pe plajă!

Avea DITAMAI INDICATORUL în faţă, dar tot a intrat cu maşina pe plajă!

Replica API 19 aprilie 2017 | 21:07 514

sursa foto soferi de wekend constanta

„Şmecherii” continuă să sfideze legile! Weekendul acesta au venit pe litoral mai mulți turiști din toate colţurile ţării, pentru a se răcori şi a se relaxa în minivacanţa de Paște. Ei bine, au existat şi câţiva cocalari care au considerat că legile sunt făcute pentru a fi încălcate. Deşi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a anunţat, şi nu o dată, că circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje sunt strict interzise, iată că duminică, 16 aprilie, în prima zi de Paște un autoturism cu numere de Ialomița a intrat pe nisip, în apropierea mării, pe plaja din Mamaia Nord!

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca legea se aplica dupa trecerea indicatorului , dar daca omul isi ia amenta din cauza dobitocului care a facut poze , sunteti niste idioti
2
0
cu toate aceste amenzi colosale,care se varsa tot in buzunarele machidonilor de la apele,tot sunt o gramada de smecheri atrasi de mare,s-o priveasca in ochi sa-si faca baia anuala care nu este recomandata si taraboantelor carora nu le prieste apa sarata
0
0
Dar murdaria dupa plaja nu o vede nimeni!
2
0
Fhai botanisto nui mai kema pa taranushi da ialomita jmekeri k ne jicneshti jmekeria
2
1
Masina data in consemn la Giurgeni, Cernavoda, si Calarasi. Omul nu mai are ce sa caute pe litoral. Sa se duca la bulgari, turci sau greci sa faca din astea.
3
1
Dar cand vezi ditamai indicatorul dece mai intri?
6
0
Si ce sa intamplat? V-a mancat plaja?
2
12
Asa se face si la munte.Educatia se face numai si numai cu amenda.Unde sunt autoritatile in drept sa aplice legea.
7
0
trebuie manifestata un pic de intelegere ptr cei care vin de la tara de la ialomita nu are omul de unde sa stie interdictia sau nu stiu ce HCL. solutia ar fi bariere fizice sau perdele forestiere care sa nu permita accesul pe plaja, nu amenzi.
4
8
Cand ti-ai luat cotetz, in bloc, ca atat ti-ai permis trebuia sa te gandesti k o sa dai de smekeru nepot a lui GhitaS care isi pune javra de caine sa se pise si sa se cace pe tine...k nu merita sa se pise el p tine, retardule... Baga politialocala ct, daca ai auzit de net... Si da-te-n gunoi de grajd de parvenit mutat deasupra la TrocaderoPatisery
0
10
Prin impuscare se rezolva aceste nelegiuri nu cu amenzi ...
13
2
Daca mergi cu 200 kmh in localitate primesti 800 lei amenda daca intri cu masina pe plaja iarna sau cu un caine primesti 10000 lei. Nu ne pricepem noi sa facem legi si aia e
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614