REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şoselele au încheiat un contract cu MOARTEA, înainte de sărbători! Patru TRAGEDII în doar câteva zile

Şoselele au încheiat un contract cu MOARTEA, înainte de sărbători! Patru TRAGEDII în doar câteva zile

Replica API 10 decembrie 2016 | 00:00 406

Inconştienţa ucide...

Inconştienţa ucide...

Tragediile se țin lanț la Constanța! În numai câteva zile s-au înregistrat patru accidente rutiere mortale. Două dintre ele au fost generate de traversarea neregulamentară a carosabilului, pe când celelalte de către șoferi ce au pătruns pe contrasens sau nu au acordat prioritate. În toate cazurile s-au deschis anchete. Din păcate, mai multe familii au rămas cu o durere imensă chiar înainte de sărbători.

Două evenimente rutiere mortale au avut loc în octombrie, după care "avalanșa" a început la finele lunii noiembrie. Mai exact, polițiștii rutieri și medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean au fost solicitați în dimineața zilei de luni, 28 noiembrie, la un accident rutier care a avut loc în apropiere de intrarea pe A4, lâgă reprezentanța Toyota, din Constanța. Conform autorităților, o persoană a traversat în mod neregulamentar strada, moment în care a fost lovit de un autoturism. În urma impactului, pietonul a decedat.

Totul s-a petrecut în jurul orei 6.22, când un bărbat în vârstă de 70 de ani a traversat prin loc nepermis, pe DN3. O mașină Renault care venea dinspre Valu lui Traian înspre Constanța pe banda unu a accidentat mortal bărbatul. Șoferul, în vârstă de 34 de ani, a fost verificat cu etilotestul, iar rezultatul a fost că nu a consumat băuturi alcoolice. Apoi, un alt accident s-a petrecut între Hanul Morilor şi Stupina. În urma tragediei, o maşină s-a răsturnat şi s-au înregistrat trei victime. Cele două autoturisme mergeau pe DN 2A, dinspre localitatea Crucea înspre Hârşova.

Un autoturism condus de Luciu-Florin Sandu, în vârstă de 25 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care mergea pe acelaşi sens, condus de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Mioriţa. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto din primul autoturism, dar şi rănirea uşoară a unui pasager de 23 de ani din aceeaşi maşină. Și încă un teribil accident rutier s-a petrecut pe raza județului Constanța, la Deleni de această dată, pe 5 decembrie. Șoferul, care a și decedat, avea 20 de ani, era din Castelu și nu avea permis de conducere, dar se afla la volanul unei mașini cu numere de Bulgaria, Alfa Romeo.

O altă persoană a ajuns la spital, un minor care se afla cu el în mașină, în Ibram S., în vârstă de 13 ani. Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut la ora 18.40, când Sunai Asan, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Castelu - județul Constanța, a condus un autoturism pe DN 3, pe raza localității Deleni, unde a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul tip cisternă, condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Lumina - județul Constanța.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului, rezultând decesul pe loc al conducătorului auto și vătămarea corporală ușoară a unui pasager din autoturism, un tânăr în vârstă de 13 ani, Ibram S., din localitatea Castelu. De precizat este că Sunai Asan nu avea permis pentru nici o categorie de vehicule dar conducea un Alfa Romeo cu numere de Bulgaria. Acesta locuia în Castelu și a beneficiat și de programul naţional de protecţie socială "Bani de liceu", el fiind elev la Colegiul "Dobrogea" Castelu, după care ar fi plecat prin Germania, acolo unde se află mai multe rude ale sale.

O nenorocire s-a petrecut și pe 8 decembrie. Un bărbat care a traversat neregulamentar a fost lovit de un autoturism și a decedat. Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la ora 21.38, când un bărbat de 38 de ani, din 23 August, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe DN39, dinspre Mangalia către Constanța. Ajungâd în dreptul intersecție cu DC4, drumul ce duce la Costinești, a surprins și accidentat un bărbat de 49 de ani, din Galați, Costică M., care s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, din partea dreaptă a conducătorului auto. Acesta a decedat pe loc. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108