REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SUICID din dragoste, la 80 de ani: un bărbat din Negru Vodă s-a spânzurat după ce i-a INCENDIAT casa fostei iubite!

SUICID din dragoste, la 80 de ani: un bărbat din Negru Vodă s-a spânzurat după ce i-a INCENDIAT casa fostei iubite!

Replica API 13 august 2015 | 13:14 451

Un bărbat de 80 de ani din Darabani, Negru Vodă, a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa după ce i-a incendiat casa fostei iubite. Vârstnicul s-a spânzurat în curtea locuinţei sale, de crengile unui nuc, pe care le-a legat între ele cu gândul să nu se rupă. Acesta a lăsat un bilet de adio de 4 pagini, în care îşi recunoaşte fapta şi îşi cere iertare de la fraţi.

Gheorghe Jianu, de 80 de ani, era cunoscut de locuitorii din Darabani ca “Didi”. Om gospodar şi la locul lui, spun locuitorii, dar până la un moment dat. Din câte se pare, totul s-a schimbat în momentul în care vârstnicul a cunoscut o femeie, mai mică decât el cu vreo 15 ani, tot din Darabani, cu care a început o relaţie şi de care s-ar fi îndrăgostit nebuneşte. Au locuit împreună şi totul a decurs aşa cum trebuia. Însă, în urmă cu câteva luni, femeia l-a părăsit pentru un bărbat mai tânăr. S-a mutat la locuinţa ei împreună cu noul concubin, pentru Didi începând calvarul. De atunci, bărbatul a trecut prin mai multe episoade de tristeţe, furie şi a avut mai multe tentative de suicid. Potrivit vecinilor, vârstnicul a vrut să se spânzure de câteva ori, dar de fiecare dată au reuşit să-l oprească. Nu la fel s-a întâmplat şi în noaptea de miercuri spre joi, 12 spre 13 august 2015. Supărat, Didi a decis să-şi pedepsească fosta concubină. S-a înarmat cu o sticlă cu benzină, a pătruns în bucătăria acesteia şi i-a dat foc, după care a fugit. Ajuns acasă, bătrânul a început să se agite, gândindu-se că a omorât doi oameni. Prin urmare, acesta a scris un bilet de 4 pagini, în care îşi explică fapta, cere scuze fraţilor şi îşi relatează drama ce i-a luat minţile. Ulterior, acesta s-a spânzurat de crengile unui nuc, din curte. Trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Jianu a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei iar oamenii legii au declanşat cercetările pentru a stabili condiţiile în care s-au petrecut evenimentele. De asemenea, menţionăm că, în urma incendiului provocat de acesta, nici o persoană nu a fost rănită. Au ars decât câteva obiecte din bucătărie, între care şi aragazul.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367