REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un individ din Năvodari, INTERLOP TEMUT în Brăila: trafic de persoane şi proxenetism!

Un individ din Năvodari, INTERLOP TEMUT în Brăila: trafic de persoane şi proxenetism!

Replica API 15 martie 2017 | 00:00 2139

Panaghiotidis Petruş Serea

Cinci indivizi au fost condamnați definitiv într-un mega-dosar instrumentat la Brăila! Este vorba despre clanul "Bogățeanu", unde un membru important era un bărbat din Năvodari, fiind vorba despre Panaghiotidis Petruş Serea, acum în vârstă de 39 de ani, care a primit 5 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

Decizia definitivă a fost dată pe 13 martie anul curent de către Curtea de Apel Galați, fiind vorba de apelul din dosarul 216/113/2015, în care, inițial, magistrații Tribunalului Brăila s-au pronunțat pe 15.03.2016. Dosarul a ajuns în instanță la data de 28.01.2015, fiind atunci trimiși în judecată, pentru trafic de minori, Radu Bogăţeanu (cel care a pus bazele clanului interlop), Cornel Amza, fost Ionescu, Nicolae Pătraşcu, Liliana Graur, Alina Serea, Cătălin Pradaiş, Mihai Tănase, Sorin Alexandru Botea, Ionel Graur și Panaghiotidis Petruş Serea din Năvodari. În aceeași zi în care au fost condamnați definitiv, cinci dintre ei au și fost prinși de oamenii legii din Brăila.

" La data de 13 martie, în urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au depistat patru persoane care erau urmărite în temei legal, deoarece pe numele lor au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, după cum urmează: un bărbat de 46 de ani, din comuna brăileană Chişcani, condamnat de Tribunalul Brăila, în ziua de 13.03.2017, la executarea pedepsei de 6 ani şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane; un bărbat de 39 de ani, din oraşul Năvodari, judeţul Constanţa, pe numele căruia aceeaşi instanţă a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane; un brăilean de 37 de ani, condamnat la executarea pedepsei de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane și un brăilean de 39 de ani, faţă de care instanţa de judecată a emis mandat de executare de 6 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism în formă continuată, complicitate la trafic de persoane şi spălare de bani", potrivit reprezentanților IPJ Brăila.

Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Radu Bogățeanu, Ionel Graur, Nicolae Pătrașcu, Cătălin Pradaiș și Panaghiotidis Petruş Serea, care este din Năvodari. Toţi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. De asemenea, poliţiştii au mai depistat un bărbat de 38 de ani, din municipiul Brăila, condamnat, în aceeaşi cauză, la pedeapsa de 4 ani şi 2 luni închisoare, pentru infracţiunea de trafic de persoane.

În prezent, acesta se află internat într-un spital din municipiu, unde poliţiştii îl supraveghează, şi urmează ca, după externare, să fie pus în aplicare mandatul. În fapt, în perioada 2003-2006, indivizii au constituit un grup infracţional care avea ca scop racolarea de tinere, din Brăila, şi exploatarea lor sexuală pe teritoriul altor state. Aceştia le făceau victimelor diferite promisiuni false şi, ulterior, prin exercitarea de acte de violenţă, le obligau să practice prostituţia în ţări europene, pentru folosul lor material. Precizăm că este vorba despre un clan interlop vechi, cunoscut și drept "Cațali".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta din foto e temutul interlop ? Taranusul asta ?
2
0
Nu arestati bastinasii penali si corupti ca ramane orasul fara investitori iar PSD-ul fara membri fondatori.
7
1
Pedepsele pentru trafic de persoane sunt ridicol de mici. Ar fi bine sa se coaguleze niste grupuri civile care sa administreze niste batai crunte cu schilodiri pe viata celor care fac trafic de persoane.
8
0
In Navodari e plin de pesti da pe astia nu i arestam ca sunt localnici
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614