REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ursoi a lăsat un mesaj înregistrat! Se pregătise pentru înmormântare: era îmbrăcat în costum şi îşi aprinsese o lumânare

Ursoi a lăsat un mesaj înregistrat! Se pregătise pentru înmormântare: era îmbrăcat în costum şi îşi aprinsese o lumânare

Replica API 22 septembrie 2016 | 01:04 8444

De la campion la interlop şi apoi la sinucigaş

De la campion la interlop şi apoi la sinucigaş

Marius Iulian Ursoi, sursa foto: rtv

Marius Iulian Ursoi, fost campion mondial la kickboxing şi cercetat în mai multe dosare, chiar şi condamnat, nu a mai avut motive să trăiască şi asta o dovedeşte gestul său extrem din seara de marţi, 20 septembrie. Potrivit informaţiilor noastre, Ursoi se pregătise de înmormântare şi asta pentru că se îmbrăcase la costum iar în casă îşi aprinsese o lumânare, aflată lângă o cruce. Mai mult decât atât, ar fi lăsat un mesaj înregistrat, prin care explică faptul că nu suportă nici măcar ideea de a ajunge în arest.

După o perioadă în care nu prea i se mai auzise numele, a revenit în forţă odată cu începutul lunii septembrie anul curent. După ce a fost părăsit de concubină, Marius Iulian Ursoi a dezlănţuit un real uragan. Bătăi, ameninţări şi coroane funerare la uşa celei ce i-a fost iubită. Pe 2 septembrie a fost propus spre arestare, dar magistraţii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar. Numai că nu a respectat hotărârile judecătoreşti şi a continuat să-şi terorizeze fosta iubită, s-o facă să-şi retragă plângerea – cel mai probabil.

Dar femeia a ales să meargă, din nou, la poliţie, motiv pentru care, pe 16 septembrie, judecătorii i-au înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Decizia nu a fost definitivă, pe 19 inculpatul a depus contestaţie şi pe 21 urma să se judece. Ştiind că nu prea era cale de întoarcere şi că urma să ajungă după gratii, Ursoi ar fi intrat în panică. De fapt, potrivit informaţiilor noastre, el picase într-o aşa-zisă depresie, nu mai avea chef de nimic, era abătut şi asta pentru că, după cum le-a spus apropiaţilor, nu suporta gândul că va ajunge în arest.

Pur şi simplu îl îngrozea numai ideea. Prin urmare, ziua de marţi, 20 septembrie, a fost cea în care şi-a pregătit trecerea în nefiinţă. Şi-a curăţat locuinţa din Eforie, s-a îmbrăcat în costum, a aprins o lumânare în sufragerie, pe care a aşezat-o lângă o cruce, a înregistrat un mesaj şi apoi şi-a pregătit locul unde avea să-şi dea suflarea. Spre seară, s-a urcat pe un bidon mare cu apă şi s-a spânzurat de creanga unei salcii din curtea casei.

A fost găsit de către un amic, care obişnuia să mai treacă pe la Ursoi la o bere. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului şi i-a constatat decesul. Poliţiştii au declanşat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. Precizăm că la faţa locului au fost găsite mai multe notiţe ale lui Ursoi, dar care nu aveau legătură cu suicidul. Însă, el a lăsat un mesaj înregistrat, prin care explică faptul că nu suporta să ajungă în arest. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă şi, pe 21 septembrie, a fost efectuată necropsia. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la deces, conturându-se tot mai mult varianta suicidului. În zilele următoare se va stabili dacă a consumat băuturi alcoolice. Înmormântarea va avea loc vineri, 23 septembrie.

Precizăm că Marius Iulian Ursoi a fost implicat în mai multe scandaluri, alegând o viață tumultoasă și infracțională în locul celei de tată a doi copii și campion mondial. Spre exemplu, la începutul lunii octombrie 2012, Ştefan Georgescu, în vârstă de 31 de ani, împreună cu soţia sa Elena, angajată în cadrul IPJ Constanţa, fiul, în vârstă de două luni, dar şi finii cuplului, se plimbau pe strada Lirei, din zona Poarta 6. La un moment dat, drumul le-a fost blocat de portiera unui autoturism, lăsată deschisă.

Neavând pe unde să treacă, Ştefan a rugat femeia aflată în maşină, care era iubita lui Marius Ursoi, să o închidă pentru a putea trece, moment în care s-a aprins flacăra scandalului. Femeia şi-a chemat bărbatul în ajutor, pe Ursoi, care, ajutat de prieteni, a agresat familia Georgescu. Însă, punctul de vedere al lui Marius Iulian Ursoi, despre cele întâmplate, a fost cu totul altul, declarând presei că a fost implicat în scandalul din Poarta 6 ca urmare a faptului că iubita sa ar fi fost agresată de soţul angajatei Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Un alt scandal în care a fost implicat a avut loc în anul 2006, Ursoi fiind cunoscut ca având legături cu lumea interlopă constănţeană. Menţionăm şi faptul că acesta este fost campion mondial kickboxing, iar recent fusese trimis în judecată într-un alt dosar de ultraj.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahhahahahahahhahahahahha
3
0
Bai bulangiule cine pzm te crezi tu sa comentezi si sa mai scrii si de nume care nici in visele tale........baga....p...in rasa ta de gunoy uman,auzi tu vroia Ursoi sa fie baietas si sa vb de constiinta lui,Mars la kkt
0
4
L am cunoscut acum multi ani pe cand se invartea pe la Iceberg in ef nord, perioada in care fratii gheara impreuna cu machidonii din medgidia punea bazele celei mai mari structuri mafiote ce aveau sa vie...interesant ca pret de un an am aflat vazut informatii care daca le as transpune intr un text, probabil ca nu as mai trai 24 de ore Iulian la inceputuri ..dorea si el sa fie baietas, se vedea ca nu are multa scoala dar vointa f multa si un suflet mare. Si asta l a ucis, constiinta. Stia ca face rau, dar era o lupta interna pt ca vroia sa faca si bine in acelasi timp. Al de sus sa l ierte.
5
5
Campion mondial, emblema Constantei
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367