REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
7.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

100.000 de euro găsiți vineri la percheziția casei unui medic din Botoșani

100.000 de euro găsiți vineri la percheziția casei unui medic din Botoșani

Virgil STOIAN 19 mai 2023 | 14:27 3277

Poliţiştii din Botoşani au efectuat percheziţii la cabinetul medical şi la locuinţele unui medic din judeţ, vineri, 19 mai. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunii de obţinere ilegală de fonduri, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

100.000 de euro gasiti vineri la perchezitia casei unui medic din Botosani

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară la locuinţa persoanei bănuite de comiterea infracţiunii, precum şi la alte imobile aparţinând acesteia, din comuna Mitoc şi municipiul Botoşani".

"Din probatoriul administrat, până în acest moment, a reieşit faptul că în cursul anului 2020, bărbatul bănuit de comiterea faptei, a solicitat spre decontare servicii medicale care nu au fost prestate în mod real, prejudiciul estimat fiind de peste 150.000 de lei", a precizat Nenişcu.

În timpul percheziţiilor, într-o locuinţă a medicului au fost găsiţi peste 100.000 de euro.

"În cadrul activităţilor desfăşurate, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, printre care înscrisuri medicale şi de evidenţă contabilă, precum şi peste 100.000 de euro. Suma identificată la locaţiile percheziţionate a fost indisponibilizată în vederea acoperirii prejudiciului cauzat prin activitatea infracţională", a adăugat oficialul IPJ.

Medicul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
asa si , asta e o suma mare ? pe parlamentarii care au 10 mii pe luna,si spaga nui mai vede gaborii? oricum doctorii si dentistii e cei mai mari evazionisti ,cu axte legala, dar as pamant pi ei
0
0
Asta este fata urata a capitalismului, lacomia lipsita de scrupule si nu se limiteaza la medici; oamenii de afaceri de orice fel conduc detasat in top dar si pfa, meseriasi si simpli angajati oriunde ar fi; peste tot sunt astfel de oameni chiar daca majoritatea sunt cat de cat corecti si cinstiti impresia generala este ca societatea asa cum este organizata rasplateste hotia si pedepseste munca cinstita si nu numai la noi ci in intreaga lume
6
1
Nu mai importam si noi vreo 50 de milioane de doze de vaccin anti-Covid? Sa fie acolo,poate pe viitor se scumpesc!
9
0
Erau de tigari
10
1
100.000 de euro au fost gasiti,cine stie cate sute de mii o mai fi obtinut medicul asta tot prin incalcarea legi si daca nu au fost si altzi medici prinsi asta nu inseamna ca asta este singurul cum s-a spus si in primul comentariu,ar fi fost bine sa aiba romani o politie asha eficienta care cum incalca unu legea ala este prins,mai devreme sau mai tarziu nu conteaza cand dar tot il prind politisti.
8
3
salarii mari ca cica daca au salarii mari nu fura nu iau saga.ia uite.si nu e un caz izolat.vrei salon auto cu cele mai noi modele?parcarea de la judetean
12
3
Se fac doar cu girul sefului casei de asigurari. Probabil medicul fie nu a mai decontat cat trebuie fie unde trebuie. Astea nu rasufla decat de la cei implicati
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407