REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

20 de lei pe oră PARCAREA la Luna Park, din Satul de Vacanță. Cine-i FRAIER să intre, cine nu…

20 de lei pe oră PARCAREA la Luna Park, din Satul de Vacanță. Cine-i FRAIER să intre, cine nu…

Replica API 20 iulie 2020 | 01:19 4355

Parcarea auto situată în Satul de Vacanță, zona Luna Park a fost scoasă la vânzare în urmă 10 ani. A aparţinut societății All Providing SRL, administrată de Adriana și Vasile Știrbescu, însă a rămas fără ea în urma unor datorii la bănci, fiind scoasă la licitație. Cumpărătorul este societatea Win Zet SRL, din Constanţa, administrată de Izet Cadrie. Iată că proprietarul încearcă să-şi amortizeze repede investiţia, aşa că a stabilit un tarif...ca-n Poiana Braşov, zice el. 10 lei, până la ora 19.00, iar după ora 19.00 tariful se dublează. Un şofer a plătit, pentru peste trei ore de parcare, 70 de lei.

Proprietarul parcării spune că este liber să facă ce vrea, să pună ce tarif doreşte, căci parcarea este privată. “Suntem liberi să face ce dorim. Am avut controale peste controale, şi OPC, şi ANAF, ne-au spus să punem ce tarif vrem, cine e fraier, să intre, cine nu…”, a precizat, pentru Replica, Izet Cadrie. “Tariful e afişat peste tot, în cinci locuri, nu-i oblige nimeni să intre. Preţul e ca în Poiana Braşov. Am fost acolo şi am analizat", a mai continuat el.

Terenul, în suprafață de 3.894 mp, s-a aflat în proprietatea societății All Providing SRL, administrată de Adriana și Vasile Știrbescu. Societatea a intrat în insolvență, iar banca l-a scos la licitaţie. Familia Știrbescu a deținut și un restauarant, Terasa Crinilor, aflat în imediata apropiere a parcării, în dreptul trecerii de pietoni de la Satul de Vacanță. Odată cu probleme financiare, Vasile și Adrian Știrbescu au închis unitatea.

Potrivit anunțului postat, în trecut, la rubricile de specialitate, imobilul s-a închiriat astfel: suprafața de 230 mp, aflată în fața restaurantului La Steaguri (având ca reper următoarele coordonate: E: Bd. Mamaia, N: Restaurant La Steaguri; V: Spații comerciale fast food), fiind separată de restul parcării - la prețul de pornire de 1.480 lei, fără TVA. suprafața rămasă de 3.462,65 mp (din acte) – la prețul de pornire de 20.000 lei, fără TVA. Pretul total de pornire la negociere în vederea închirierii a fost de 21.480 lei, fără TVA.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt din Brașov, iar prețul parcării wste zona 0 adică 3 lei ora,dumknica este gratuit.Cine a zis ca parcarea Ela fel ca în Poiana Brașov este un mincinos,sper să nu parcheze nimeni.
0
0
Parcarea în Poian Brașov este de 3 lei ora,12 h 12 lei ,23 h 24 lei
0
0
Nici macar nu se da bon fiscal!
0
0
pe astia nu ii mai ia nimeni
0
0
La mata muia e moca
1
1
Asa stariune, asa turisti, asa operatori hotelieri. M-as bucura teribil sa fie un an cu o vara ploioasa zi de zi care sa dea toate socotelile asazisilor investitori estivali peste cap, sa raman cu tarifele lor exagerate, cu dughenele lor mirositoare si cu serviciile lor de kko. Exista alternative externe cu bani mai putini si cu calitate mai mare
3
0
Jaf ca in codru. Hienele au pus stapanire pe Constanta.
5
0
e cine da nu cine cere
3
0
E normal...cine isi permite plateste si sta cat vrea...cine nu, parcheaza aiurea si plateste 450 sau mai mult...nesimtirea si prostia costa.
4
0
va dau muie saracilor la mine la insignia e 100 de euro o bujie...cand o sa va permiteti sa ingrijiti 3 luni masina asta sa am sunati...luavas honda si passaturile'n pula
5
2
satul de vacanta.poponarii cu barbi si pensati nu au de unde sa stie.
4
0
Dia. Care nevasta a plecat ? ca e casatorit de 5 ani
4
0
Pentru OPEL parcarea este mai ieftina!
4
2
Este normal sa ceara cat vor pentru un loc de parcare . Este parcare privata si daca nu-ti convine , valea . Eu daca eram in locul lui ceream 50 de lei pe ora . Sunt destui care isi permit si pot sa plateasca . Asa ca , investiti si voi in teren . Romanu este suficient de potent incat sa plateasca cat cereti . Cine serveste masa la inpinge tava si mananca rosii cu branza nu va plati .
3
11
satul de vacanta , o mare aiureala . are 40 de ani vechime , pentru cine nu stie . nimic nou , totul ca la tara cu mici , gogosi , hamsie , si niste vechituri care se invart . BUCURIA POPORULI CARE VINE IN MAMAIA CA PE VREMURI
15
1
Cingheneul ala de izet, a scapat de puscarie? Ala caruia i-a plecat viitoarea nevasta inainte de nunta. Ha ha haaa
8
1
Prea multa baterie de joc la cat.
8
2
Daca treci cu rotile peste acea bordura colorata si te faci nevazut? Ce iti pot face? Iti pot bloca masina, sarind in fata ei, riscandu-si viata pentru cateva zeci de lei? Cheama politia, care si asa nu mai face fata solicitarilor pe teme infinit mai serioase? Iti loveste masina si iti provoaca paguba? Ce iti poate face?
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212