REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

40 de MINCIUNI care l-au FĂCUT pe FĂGĂDĂU PRIMARUL CONSTANȚEI!

40 de MINCIUNI care l-au FĂCUT pe FĂGĂDĂU PRIMARUL CONSTANȚEI!

Replica API 16 septembrie 2020 | 00:20 12885

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fagadau a facut blat cu chitac - iesiti la vot ca daca nu urmeaza inca 4 ani de praduiala
2
0
nu mai stergeti postarile mele in care il fut in gat pe hotul felicsel. Stergand postarile nu faceti decat sa ma convingeti ca am dreptate. Sterse sau nu, porcul tot hot ramane !!! Si acum vrea la judet !!!
7
0
Sa l aresteze pe Fagabou ... sigur v a da pe goarna toate spagile luate ai de la cine !
8
0
Fagadau spagar si Corupt - banii ai ia prin arhitectii de casa - Parandarat in stil mafiot !
11
1
Electorala televizata cu cei care vor. Sa vada Constantenii cine se ascunde.
4
0
Vrea primar iaradi, dupa ce 4 ani nu a facut nimic si a lasat machidonii sa distruga orasul!
8
2
Ce - i replica, va ofticati ca Fagadau nu va plateste, ca se pisa pe voi si ca ii da flit lui Babu? Sau ca sunt cateva proiecte pe spatii verzi unde stapanii vostrii au luat-o in bot? Sau poate hienele se zgarie pe ochi ca se face inventarul la ANLuri si coclitii zboara iar cei cu concesiuni pe locatiile din oras si Mamaia ori platesc la chiria zilei ori dispar din piesaj , cu tot cu cotinetele lor? Spune-ti sclavilor, i-a lovit la potofel Fagadau pe papusarii vostrii? Vede-ti ca vine DNAul la Raja, atunci sa vezi jale si " anisori"!
6
4
sclaveti ordinari!!!
2
5
Slugilor, pupti-l in cur pe Stroe, viermele Ctei..Muistilor
8
2
CEL MAI MARE FATALAU!
8
1
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
2
0
Mai schimbati...placa. Fagadau, 40 de minciuni si hoti... Poanta-i veche prostul nou....
3
6
DECI PANA LA URMA FATALAU SIA GASIT MAGARUL PIERDUT IN TOMIS NORD ... DA LA MINE DE CE NU LASATI COMENTARII VREAU SI EU SA FIU BAGAT IN SEAMA ... IMPREUNA CU SLUGA MEA COMANESCU - MINCIUNA ASTA FACE CAT TOATE CELE 40 ALE LUI FATALAU - NA CA LAM INTRECUT !!! HAHAH CHITZ CHITZ !!!
3
5
IESTITI LA VOT DACA NU VRETI CA BABU SA FIE DIRECTOR IN PRIMARIE DUPA ALEGERI!
8
2
Babu este cel mai mare hot. Fagadau si Babu trebuie sa plece. Au distrus orasul acesti makidoni.
15
3
ce va mai ofticati ca tot eu castig alegerile
11
8
Sunt PSD-ist, si nu voi vota cu Fagadau. Exagereaza cu proiectele mincinoase. Nu a facut nimic din ce a promis in 2016.
13
5
dar de ce nu spuneti ce programe au chitac sau stelian ion? dor sa ia ciolanul? poate ne va interesa peste 4 ani care sunt mincunile cu care va spala creierele acum?
11
8
MARS Fagadau! Mars naibii din Constanta !
17
6
uau ce latra hienele pnl-iste cu gandul la ptinele spatii verzi care le-au mai ramas si lor de vandut cdar si la alte afaceri dubioase pe care abia asteapta sa le ia de la actuala conducere a orasului
7
13
De la Replica lui Tiberius Nemernicus, dar toate bulelile date de RAJA porcului de Stroe Felix nu le vedeti, viermilor? Pt ca stie ca PNLul va lua puterea si il va scuipa de la RAJA, porcul de Stroe Felix vrea la CJC. Nesimtitul asta cu Moga Nicolae, Babus jr , Tit Brailoiu si restul atarnatorilor psdisti nu au facut nimic pt oras. Niste javre ordinare care o vor lua m m m muie!
14
1
eu cu cine votez?
1
4
cel mai slab primar din toate timpurile
17
6
Nu ai cu cine vota !---toti candidatii sint mediocri nu ies pe strada sa vorbeasca cu lumea ce planuri au ----Un oras distrus de Mazare nu-l poti reface usor !Centrul orasului e plin de cersetori drogati tiganci cu copiii la cersit mizerie cit cuprinde si nimeni nu-i vede ----Pol locala inexistenta polarisul se face ca da cu maturoaela de sorg ca pe vremea lui Decebal Radetul isi bate joc de noi toata iarna cu avarii ----Bancile ce sint amplasate sint facute de mintea unor handicapati ----cladirile parasite pe St cel Mare stau sa cada sau locuite de tigani cu refele pe tratuar etc----
7
2
Rares Bogdan si cei din acest partid de mincinosi si borfasi!
7
6
Dupa 24 de ani de STAPANIRE MAFIOTA PESEDISTA, constanta este o RUINA !!! constanta a ajuns CEA MAI INAPOIATA CAPITALA DE JUDET DIN ROMANIA !!!! Pana si Vasluiul arata de zeci de ori mai bine !!! NU MAI SUNT PARCURI, NU MAI SUNT TROTUARE, NU MAI ESTE PETIC DE VERDEATA, NU MAI SUNT STADIOANE, NU MAI ESTE FOTBAL, NU MAI ESTE SPERANTA, NU MAI ESTE NIMIC BUN IN CONSTANTA !!! CEL MAI MARE PORT al Romaniei a ajuns o RUINA, datorita CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky, care l-au capusat si FALIMENTAT !!!
17
3
Sa mergem la vot si sa votam in conformitate cu OMUL care face ce trebuie pt orasul nostru.Cei care halesc maron si vor facute lucrurile fara acte si fara aprobarile necesare sa ne pupe in rect.Succes dnl-e DECEBAL leprelesa spumege.Cum cum care dealde Chitac pardon Comanescu si dealte Ion cel bolnavior pt garsoniera.
5
13
Iesiti la vot cat mai multi, dragii mei. Sa gandim bine cum votam. Depinde doar de noi.
14
3
Constantenii au aratat la europarlamentare ca sunt o forta, ca sunt uniti , ca isi doresc ceva mai bun. Haideti sa aratam incaodata ca sunt uniti si reprezentam o putere la alegerile din 27 septembrie.Sa iesim masiv la vot indiferent cu cine votam.TOTUL DEPINDE DE NOI!
16
2
Incapabil sa struneasca putin RADET ul si sa functioneze in favoarea platitorilor. Numai ageamii si diletanti care inlocuiesc 2 tevi si uita apa inchisa dupa aia. Huoooo
15
0
STROE nu vrea da citesca si parerea noastra despre el? COMUNISTUL ASTA CORUPT crede ca ne pacaleste iar? Du te TATAIE in parc cu nepotii si lasa ne! Daca ti e frica de parerile noastre atunci nici NOUA NU NE PASA DE TINE, IA MILIARDELE PROMISE SI DU TE CAT MAI DEPARTE DE CONSTANTA, SA NU MAI AUZIM DE TINE!!!
22
1
VA PLACE NU VA PLACE , EL VA CONDUCE INCA 4 ANI DE ACUM INCOLO . AM SA SPUN SI DE CE VA IESI . PENTRU CA INTRETINUTI SOCIAL VOR FII INTERESATI SA MEARGA SI SA VOTEZE PENTRU CA PSD-ISTI AU UN PROTOCOL CU INTRETINUTI . LI SE OFERA LOCUINTE SI TOT FELU DE FACILITATI . CEILALTI LOCUITORI , ORI NU VOR IESI DIN PREA MULTA LENE , ORI VOR SPUUNE CA NICI UN CANDIDAT NU MERITA . SI CU 10 % DACA VA FII TOT FAGADAU VA FII PRIMAR IN CONSTANTA . ASA CA LUATIVA GANDU CONSTANTENILOR . LENEA ESTE CUCOANA MARE . LA CONSTANTA .
8
15
Fagadau va ramane Primar si dupa alegeri , ce este asa greu de inteles....
3
24
Dak mai iese primar Fagadau, Constanta in 4-5 ani se scufunda de tot in gunoaie,betoane, constructii facute aiurea, sa nu mai zicem de mizerie! Groapa de gunoaie vom deveni! Pana si judetele invecinate ne vor depasi! Rusine ca Constanta a avut parte de acest primar incompetent!! Pacat de acest oras,mare pacat!!
23
3
fagadau are sanse sa fie reales datorita pensionarilor si cazurilor sociale. cei cu cazurile sociale sunt de inteles, oameni fara scoala, dar pe pensionari nu-i inteleg, oameni trecuti prin viatta accepta sa umileasca atatia cetateni prin realegerea lui fagadau ca primar. pensionarii nu se gandesc la tineri? ar trebui..
16
3
Avea corijente peste corijente, un analfabet, de-abia a trecut clasa. Lingusitor desavarsit al lui Mazare si Asociatii parveniti, alti repetenti
24
4
Intr o tara normala,intr un oras normal,aceasta nulitate nu era primar,ba mai era si cercetata pt activitatea prestata..dar ct e un oras de asistati sociali,pomanagii si grupuri de interese
26
2
Articolul este manipulare si comentariile apartin postacilor platiti ptr astfel de munca. Pai cum sa alegi candidati care sustin manipularea? Faga va iesi primar, asa ca joc de glezne, baieri!
7
26
41.Continuarea repatrierii si inmultirii ciorilor in centrul constantei. Realizat
22
5
Capiii tai ai gandit sistematizarea strazilor?Ne scoti ochii acum si 4 ani nu ai facut nimic
15
3
Ati vazut ceea ce a facut.Trebuie sa mergem inainte cu alt primar pana gasim acel om care sa poata sa faca acest oras frumos sa inceapa sa semene cu Clujul.
16
3
Tarade cacat si asa vom putrezi? Eu imigrez, idiotule. Cu atat mai bine daca iese Fagadau primar. Sa putrezeasca MA-TA.
7
9
mwepnl!!!!!
8
8
Slab ca primar fagadau. Nu are viziune deloc. E omul clasic care face lucrari urate si banale pt oras. nu merita reales
29
6
Iesiti la vot pe 27 sept! Indemnati si pe altii sa iasa la vot! Parinti, bunici, alte rude. Daca dorim sa se schimbe ceva. Cum dorim sa fie in casa noastra, asa ar trebui sa ne dorim sa fie si orasul nostru.
29
5
In afara de aprobarea hg pt a incasa bani din parcari desi parcari noi nu a construit, nu a facut nimic altceva. Politia locala in loc sa aiba alte activitati, stau cu aparatul in mana si s-au transformat in hingheri, vaneaza doar daca cetatenii platesc parcarea, altfel ii amendeaza... au nevoie de bani la buget!
25
5
Daca iese oricare dintre mincinosii astia Primar, cu exceptia lui Chitac, veti vedea numai grozavii de-astea. O sa ajungeti sa va construiasca blocuri si-n propriile voastre balcoane si veti avea masini parcate pana si la voi in dormitor. Treaba voastra.
19
7
DORELE , te-am intrebat noi cum esti ?
4
4
nu se face nici macar curatenie,avem un oras mizerabil
17
2
Fagadau zice: Nu am abandonat proiectele. Cu alte cuvinte vrea sa fie primar pana iese la pensie ? Tare Fagadu asta !
17
2
Ese clar ca e campanie electorala, dar trebuie evaluate pozitiv realizarile orasuluj. REPLICA e citita de sustinatorii opozitiei...aia care cica e la constanta si vorbeste o data la 4 ani. VOTEZ FAGADAU
5
25
VA PLACE NU VA PLACE , EL VA CONDUCE INCA 4 ANI DE ACUM INCOLO . AM SA SPUN SI DE CE VA IESI . PENTRU CA INTRETINUTI SOCIAL VOR FII INTERESATI SA MEARGA SI SA VOTEZE PENTRU CA PSD-ISTI AU UN PROTOCOL CU INTRETINUTI . LI SE OFERA LOCUINTE SI TOT FELU DE FACILITATI . CEILALTI LOCUITORI , ORI NU VOR IESI DIN PREA MULTA LENE , ORI VOR SPUUNE CA NICI UN CANDIDAT NU MERITA . SI CU 10 % DACA VA FII TOT FAGADAU VA FII PRIMAR IN CONSTANTA . ASA CA LUATIVA GANDU CONSTANTENILOR . LENEA ESTE CUCOANA MARE . LA CONSTANTA .
12
31
Fagabou va fi ales primar. De ce? Simplu. Traiti intr o tara de cacat si asa veti putrezi voi si copii vostri. Seara buna
8
27
Fagadau are majoritate in consiliu...voteaza ce vrea...usr nu are reprezentanti in consiliul local ...asa ca nu are scuze
3
14
ia cautati voi sedintele de la PRIMARIE si vedeti cate proiecte au trecut la vot si cate nu,dat mai ales cine a votat contra !Penelisti useristi nu aveti nimic de comentat?
15
7
Cat de prost pot sa fiu sa ma duc sa votez un primar mai prost ca mine ?!
23
9
Ca de obicei zi de zi comenteaza aceeasi TONTI . De ce nu spuneti ma Javrelor ca opozitia formata din , PNL , USR si PMP nu au votat niciodata favorabil priectele lui Fagadau ! Asta nu stiati sau faceti pe PROSTI ? Sictir JIGODIILOR .
12
19
Schema Hagi, va duceti dupa fenta. Votul este simplu ca buna ziua. SINGURUL despre care stim cu adevarat ca nu a furat nimic si nu a primit - deocamdata - spagi este Stelian Ion. Orice alte criterii de departajare sunt secundare.
11
15
Stop vot psd fadadau
21
5
Sub acoperire ne indeamna sa stam acasa, sa nu votam. La munca, hotilor! Ati furat destul orasul asta!!!
20
5
Sunt un machidon de cacat de cacat ca tot tribul de oieri. Fur si gata.
20
3
si totusi eu cu cine naiba votez ca toti sunt prafff . toti sunt o mare familie daca intri in amanunte si dezgropi mortii constati ca toti au prieteni si interese comune . deci cu cine votam ?
7
10
O rusine virala
19
3
SA VI-L PUPATI IN CUR!
9
13
Bai muistilor, razuitori de haznale ce sunteti, fituica ordinara Replica, pe rahatii de parlamentari psd de Cta de ce nu ii intrebati ce au facut pt Cta? Ordinarilor, de porcul de Stroe Felix de la RAJA , de manglitorul si nesimtitul de Moga Nicolae, de nesimtitii Babus jr, Visan George , Tit Brailoiu si restul atarnatorilor psdisti ati auzit? Cate minciuni au turnat ordinarii astia , ce dezastru face prin asfaltul strazilor RAJA porcului de Stroe- care va da bani de mancare si ...cacare, astea nu le vedeti? Slugi proaste si oarbe ce sunteti!
33
4
cum ar zice unii, SICTIR FAGADAU! E pe intelesul tuturor!
26
8
Festivalul FAGADAU e Festivalul Neputintei su Festivalul Desertaciunilor. Acum iese pe televizoare si face ce stie el mai bine: MINTE si BATE CAMPII. Sper sa se duca din nou ma-sa aia nepedepsita pentru vot multiplu si sa-i bage 5000 de voturi de data asta. Pentru ca nici ASA NU va iesi PRIMAR.
30
6
Fagadau este zdreanta de mukan koorva incompetent arogant Draq de neam de zdrente si secaturi
19
10
Punctul 1 este acelasi cu 19 si 2 cu 20.
3
5
FAGABOU asta isi va lua O MARE FAGAMUYE fara lamiie in toaleta aia dr 50000 dr KOKO
17
5
Daca un angajat nu isi indeplineste atributiile este sanctionat, inlaturat. Oriunde nu faci ce trebuie esti marginalizat. Numai in politica este posibil sa promiti, sa nu realizezi nimic timp de PATRU ANI ... 1460 zile .... si sa ai tupeu sa spui ca vei face... Cine crede este ori nebun ori masochist. Au avut guvern, parlament, prefectura, primarie, consiliu local si judetean, totul rosu .... si!? Realizari aproape ZERO.
34
4
PAI MELTENILOR VA PISHATI PE EL DE VOT ...AU VOTAT PENSIONARII FOMISTI SI CIORILE DIN HENRI COANDA
28
3
sclaveti imputiti!!!!
16
18
ba prostule, doar Babu este machidon? Fagadau ce este? american? si Fagadau este machidon ca si Babu
30
9
Babu este responsabil pentru nereusite. Elntrebuia sa se ocupe de multe proiecte ratate. A facut intentionat. Babu eate un mizerabil de makidon imbecil. Adica makidon.
26
6
Pentru PSDisti nu conteaza realizarile,ei stiu sa faca progragrame adica minciuni care sa prinda la fraieri care sa ii voteze din nou,nu ati citit de cate ori ataca astia un partid sau altul ca nu are programe sau ca le-au copiat ideiile,defapt PSDei se mandresc ca ei stiu sa ii minta cel mai frumos pe romani prin programe inainte de alegerile locale sau parlamentare pentru ca oricum odata ajusi la putere ei au alte prioritati in nici un caz ce au promis in programele lor,care sunt in fapt minciuni electorale.
23
5
Nici unul dintre actualii candidati la functia de primar al Constantei nu sunt buni. Dar totusi trebuie sa ajunga unul din ei primar.
21
3
lasati prostiile, insiruiti hotiile !!!
41
5
redactie replica???fereasca dumnezeu ce v ati pus pe fagadau de vreo 2 saptamani.fix de cand tutianu nu mai candideaza... curios aspect voi fiind o redactie pro psd sa nu sprijiniti candidatul psd mi se pare destul de bizar.in fine,una peste alta aveti dreptatae , a promis si au ramas la stadiul de promisiuni,si a avut si majoritate in consiliul local deci aia e. se pare ca trebuie o schimbare,
26
3
Observ ca primarul nostru a pus in aplicare cele mai banale lucrari. Nu are scuze pt mega proiectele promise in 2016, a avut 4 ani la dispozitie. Este slab ca primar, nu merita reales.
37
5
Pacat ca presa e impartiala..faceto o campanie agresiva lui chitac...si intrebarea este de ce o faceti? fiti corecti si impartiali, dat si bune si rele de la toti candidatii. asa vom alege in cunostinta de cauza.
17
8
Catre Amici :Cetatean si Vlad Nu Sustin Nataraii Chitac PNL-istul idiot carein Trecut a avut Probleme cu Legea Politia si a fost Arestat valea cu idiotul asta Nu are ce cauta in Constanta si Nu il sustin Fuck Vergil Chitac PNL-istul Muist si Fuck Stelian ion Nu are Ce cauta in Constanta dobitocul asta Nenorocit. Ma Animalelor Tot Psd-ul va Castiga prin Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei ca sa-si indeplineasca Misiunea sa Aduca in Constanta Autobuze Alea Noi Electrice Promise inca din 2018 Fraiierilor!
9
41
iepurele lui Fatalau, o sa ia procente chiar de la muschiuletul de Beidaud.
20
9
90% din pomii plantati in oras,parc Tabacarie,sunt uscati.Dupa chipul si asemanareaPSD.Pe unde trec astia,totul se usuca.
42
12
Cu alte cuvinte...NE A CAM PROSTIT DOMN PRIMAR! Una spune si alta face! Atunci sa ne lase in pace si sa alegem o persoana care STIE SA SE BATA PENTRU NOI, CETATENII! Asta e motivul pentru care trebuie sa alegem persoana care a aratat ca a facut ceva in cariera, care stie sa duca lucrurile pana la capat, care stie sa se puna in slujba noastra nu numai in ultimul an de mandat ci tot timpul! VOTEZ PROFESORUL CHITAC CU SIGURANTA CA VA REUSI SA SCOATA ORASUL DIN MOCIRLA IN CARE L A ADUS GASCA LUI MAZARE SI FAGADAU!
36
17
Culmea este, ca dupa ca nu a realizat ce a promis, are tupeul sa candideze din nou. Adica, daca tie, ti-a data tzeapa un meserias, de exemplu un tamplar cu mobila, tu te duci ca belemecul tot la ala. Asta inseamna ca esti batut in cap sau masochist. Am vazut ce cohones are, daca ii se pune o intrebare la care nu poate sa raspunda, o da la intors ca e suparat cu jurnalistul. Daca il trage de urechi electoratul, ii trimite la plimbare. Pai noi avem nevoie de o marioneta sau de un gospodar? Mare curva e politica asta!
41
7
gata, ne-am saturat de minciuni, lumea s-a mai desteptat si ea, altul
37
10
Cum se face ca tu ai comentarii si sefu nu?! Ori sefu nu te iubeste, ori esti prost si te sapa lumea!
19
3
Daca tre sa judecam drept tre vazute si actele.Daca vreti sa fiti inocenti datii inainte.Por sa va spun asa sinteti niste lepre ai cu comentari kkcioase dar nu va spun javrelor
7
25
sa se ducaaaa... unde a dus mutu iapa si sa nu mai auzim de el...ever!!!!
35
6
CONSTANTA TREZESTETE! HAIDETI SA TERMINAN CU CONSTRUCTIILE URATE ALE MACHIDONILOR.IESITI FRATILOR LA VOT SA NU MAI PLANGEM DUPA.
51
8
Pista de alergare in Tabacarie...
29
5
Sfanta deontologie!De ce reprezentarea voastra foto nu-l arata pe Decebal Fagadau calare si pe Virgil Chitac cu izoleta?Sau ati ramas la nivelul povestilor cu Ali Baba...
17
26
sa votam stelian ion? dar ce am inebunit? se tot aude ca isi face vila in compozitorilor. e adevarat?de ce nu a tinut conferinat de presa din fata vilei chiar si in constructie?stelian ipocrit ion
21
25
Cei care il voteaza pe fagadau, urasc Constanta sau au un interes ! O sa ne ingropam in gunoaie in cartiere, daca mai iese asta primar si degeaba s-a apucat acum de asfaltarea celor 2 bulevarde mari inainte de alegeri, ca nu convinge pe nimeni...
53
15
Fagadau va ramane Primar , nu are contracandidati credibili , pur si simplu nu ai variante !
19
50
ne trebuie Stelian Ion? asta sa explice cum a luat casa aia de la ANL cu acte false de handicapat. Sau daca actele nu sunt false atunci ce ne trebuie ? un altfel de primar? adica hadicapat? pai asta mai lipsea, dupa atatia hoti hai sa incercam si cu un HANDICAPAT
28
25
Babu unde e pe lista de realizari? Cu costul stalpisorilor? Si cu combinatorii lui de la cafea? Aia care stiu toate terenurile si puz urile ? Si Vanturache subordonatul lui? Pai da ca doar de Babu asculta incurca oras. De ce oare?
42
5
Ne trebuie alt tip de primar. Votam Stelian Ion!
21
43
a avut la dispozitie un mandat, cate manate ii trebuie sa faca ceva? ii trebuiesc doua mandate ? sau poate trei, ca si dupa un al doilea mandat o sa se prezinte pe dinaintea voastra cu aceleasi minciuni
40
5
unziar platit,de jigodia de arab anticrist mohamed murad nu dati comentarii.Toti candidati vorba lui statia,curve si curveti.
17
28
Ok, Fagadau nu face nimic, sau , oricum, nu prea multe. Asa este, ee misca greoi, este tolerant cu tamptii , gen Babu, are consilieri buni sa te stergi la fund cu ei, gen Petre Mihai care nu a realizat nimic in viata personala dar acum este plin de ifose. Un prost! Mai este si o politie locala care freaca menta si da amenzi din masina in loc sa patruleze PE JOS prin locurile unde golanii si tiganimea misuna. Mai sunt si blocuri care se construiesc pe peticile tot mai rare de iarba si tot asa . Sunt si lucruri bune facute, gen bd Tomis, locuri de joaca, trotuare pavate. Vedeti-le ma si pe astea
26
32
vi le spune cei doi atleti klaus si orban...luati si paine sa le papati.succesuri va astepta la vot sa va mai minta cate ceva si prostimea sa le inghita
17
30
Fiindca este primar trebuie sa suporte toate criticile. Iti asumi in aceasta importanta functie publica, a facut sau nu a facut v-a fi taxat de cetateni care voteaza dar cand te uiti la contracandidati te apuca plansul. Chitac, un amiral expirat care a condus o academie de marina destul de prost sub el fiind multe scandaluri pentru spaga de la studenti, licitatii cu cantec, etc dar cel mai grav este ca acesti oameni nu au capacitate manageriala, nu cunosc administratie si in general nu sunt pregatiti pentru viata civila. Stelian Ion, un impostor care vrea sa parvina, Fratila, un mascarici.
32
16
O dramba pentru Decefalus
29
9
As vrea sa stiu cati dintre voi chiar cred ca alegerile sunt pe bune ? Puteti sta acasa, puteti merge la vot, puteti anula votul...tot cine trebuie iese. E atat de simplu, dar si atat de trist...
24
24

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212