REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A MURIT dr. TANER CHEMAL, unul dintre cei mai APRECIAȚI MEDICI din ROMÂNIA!

A MURIT dr. TANER CHEMAL, unul dintre cei mai APRECIAȚI MEDICI din ROMÂNIA!

Replica API 24 iulie 2020 | 01:53 13967

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în chirurgie orală din România, a murit în seara zilei de joi, 23 iulie, la spitalul Colentina. Implantologul Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, a decedat fiind internat cu COVID-19.

"În această seară a încetat din viață dr. Taner Chemal. Membru de seamă al comunității tătare din Constanța, Dr. Taner Chemal a fost o personalitate a lumii medicale din România, evoluția sa profesională si performanțele în domeniul implantologiei făcându-l cunoscut și peste hotare. Și-a asumat întotdeauna cu mândrie identitatea etnică, promovând valorile tradiționale tătărești și îndemnând tânăra generație să le ducă mai departe.

Ce a propus UDTTMR

În semn de recunoaștere a calităților și realizărilor sale, în anul 2018, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România l-a propus pentru proiectul inițiat de Departamentul pentru Relații Interetnice și dedicat Anului Centenar. Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România își exprimă profundul regret la aflarea veștii decesului dr. Taner Chemal și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate! Allah rahmet eylesĭn!

Scurt istoric

Dr. Taner Chemal s-a născut la data de 29 mai 1971, la Constanța. A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie dr. Carol Davila din București, promoția 1991 – 1997. Din anul 1998 își desfășoară activitatea în mediul privat, punând bazele unei afaceri de succes în domeniu, Implantodent Medical, care funcționează la București și Constanța. În perioada 2006 – 2008 a urmat un program de masterat în parodontologie la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, iar în perioada 2011 – 2012 un masterat în implantologie la GIDE – UCLA, Los Angeles.

A urmat doctoratul în implantologie dentară la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Dr. Carol Davila din București. A fost unul dintre cei mai renumiți specialiști în implantologie. De-a lungul timpului, a urmat numeroase cursuri de specializare în străinătate: SUA, Israel, Suedia, Corea, Gemania, Franța, Anglia, Portugalia, Italia. A fost membru al Societății Române de Reabilitare Orală, Societății Române de Implantologie Orală și Biomateriale, Societății de Stomatologie Estetică din România, Academy of Osseointegration, European Association for Osseointegration, International Team for Implantology, International Congressof Oral Implantologists și American Academy of Implant Dentistry.

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa l odihneasca .Dumnezeu sa I fie cu familia lui s o antareasca an ancercarile prin care trec.
0
0
De ce avea spitale covid?? Dar fara tratamente??? Adica sunt spitale goale care nu salveaza
0
0
alo, colentina? trebuia sa stati pe langa el doctorilor, sa nu-l lasati sa moara, acest stomatolog valora cu mult peste greutatea lui in aur, asa ceva nu lasi sa moara, e o pierdere imensa pt societate pt ca facea bine, nu baga mana in buzunar la nimeni, altii fura si de frica ii ingrijiti cum trebuie.
4
1
M-am convins ca evolutia umana are si partea regresiva la stadiul de flegma infecta pe care eviti sa o calci pentru a nu iti murdari talpa pantofului.As fi zis ca sunteti niste animale dar nu pot sa jignesc atat de tare regnul asa ca va clasific simplu.sunteti niste infectii jegoase pe acest pamant,in acest oras si mi-e rusine ca traiesc in aceeasi lume cu voi.Cat de nenorociti puteti fi?A murit un om,jegurilor.Taceti macar din gura aia spurcata si nu mai improscati cu scarboseniile infecte care va colcaie sub limba.Scarbe ordinare,jeguri de doi bani.
5
0
Chiar asa HATERI DE doi bani! Am auzit k era in doctor foarte bun dar si cu tarife pe masura ! Acum ALLAH SA IL ODIHNEASCA!
2
1
Cine scrie asemenea mizerii e o mizerie si el si familia lui
2
0
Subscriu la jalnice jigodii...oameni de nimic !
7
0
Taner a ridicat nivelul stomatologiei romanesti prin tehnologia de ultima generatie folosita in premiera autohtona si a deschis noi orizonturi in ceea ce priveste implantologia dentara! Javrele care il vorbesc de rau sunt mediocrii si frustratii care tin tara asta pe loc! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, MARE OM!
15
0
toata stima pentru oamenii care mai fac si ceva pozitiv pentru societate ca de gunoaie cu pensii si salarii speciale suntem satui.
11
1
cat de neam prost poate un om sa fie sa scrie mizerii despre cineva care a murit? de fapt neamul prost nu este om normal, este un bolnav ros de invidie ca el, neamul prost, nu a realizat nimic in viata. hateri de doi lei...
19
1
Drum bun cap de oaie,pula in groapa ta sa fie
2
25
sunt un sclav homosexual care imi place sa sug maciuca la bagabonti
4
4
Bagami as pula mea mare si roz in taneru pulii
2
31
sunt minciuni
0
12
bai nene, un avocat securist hodorog nu moare, un bisnitar ordinar, nu moare, si e lasat sa moara un om care face mult bine.
20
4
in tara asta daca nu esti mafiot sau politruc mori cu zile indiferent de performanta ta umana si profesionala! E tara lui dragnea, vantu si basescu!
11
5
La incasari din servicii stomatologice pe 2019, Implantodent al Doctorului Chemal le-a devansat pe cele 2 mari clinici din Bucuresti!
12
0
Petre, ce a facut de l-au avansat asa rapid? Merita ca lumea sa stie. Eu chiar sunt curios si o spun fara a fi tendentios.
3
12
De ce nu se spune unde s-a infectat? Marea petrecere de la Olimp. Cea cu Andreea Esca.
11
5
pe omul acesta, sa fii bogat de bogat si sa mori la spitalul colentina, eu nu prea imi explic cum de n au putut sal mentina in viata, era tanar nu era un bosorog...
14
1
" MULTUMITA " CRIMINALILOR PESEDE, care au FACUT TOTUL pentru a MURI cat mai multi oameni in Romania !!!
15
10
si cand te gandesti la cati au murit si vormai muri datorita presului dorneanu si a neispravitilor ciumati- pe care nu ar strica sa-i atinga acest virus
14
3
Nasol akai
2
1
Allah rahmet elyesin! Odihneste te in pace!!!
19
0
covidului afacerile mergeau f prost ,inima nu a putut suporta stresul Deci tot covidul e de vina dar indirect,in rest condoleante
7
13
Un gigant al stomatologiei romanesti! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
32
3
Condoleante familiei colegilor si tuturor celor care sufera pentru pierderea unui OM care avea inca atat de mult de facut .sa i fie somnul linistit ..................Nu l cunosteam am auzit de el si se vede cat de bonom era ,cat de rafinat si de inteligent ..............Pt cei cu venin perfectionarea din America nu cred ca a fost gratuita deci preturile si le putea face ca avea varsta obtima a unui profesionist pasionat , Sunt destui dentisti aveti de ales. Ca fapt divers la Paris plombare sub microscop 700 euro .abtineti va de la rautati nu sunteti perfecti nu sunteti pe placul tuturor
45
0
Dumnezeu sa-l odihneasca! Sincere condoleante familiei!
37
1
Allah rahmet eylesin!
23
1
Allah sa-l odihneasca!Mare pierdere!
26
0
ceea ce nu spune nimeni e ca afost plimbat intre 4 spitale din constanta pentru ca n-a avut nimeni coaie sa-si faca meseria.
30
3
O somitate, toata viata a invatat, a vrut sa vina cu ceva nou, sa aplice tehnicile cele mai avansate. Uite ca asemenea valori pier prea devreme. Pacat!
59
2
Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Comentariile unora arata ca Prostia nu a murit!!
42
5
Ii spuneam turcu. N-a murit de nici un covid, avea inima distrusa. Pacat de el, un tip inteligent si ambitios...RIP
28
13
Allah rahmet eylesin! Bashiniz sawbolsin!
22
4
Mare OM, mare caracter.Nu l-am cunoscut ca medic.L-am cunoscut ca si coleg de armata in timpul revolutiei.Pe atunci nu facuse facultatea dar se vedea ca va ajunge mare.Avea o ambitie iesita din comun.In timpul revolutiei a dat dovada de mare curaj.Pentru meritele lui a fost avansat in grad imediat dupa revolutie....Pe atunci era un simplu biban cu trei luni de armata dar ce a facut el este de povestit nepotior.....Dumnezeu sa te odihneasca in pace,Taner!
54
0
APARATURA DIN ROMANIA SI NORMAL SA AIBA PRETURI MAI MARI FATA DE ALTI DOCTORI DE LA COLTUL BLOCULUI
42
2
MARE OM, mare caracter, vizionar, genial pe marketing medical, pe stomatologie - numarul 1 din Romania! Obsedat de performanta, dedicat complet meseriei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, MARE OM!
65
2
Allah fie cu el!Pregatire de exceptie tarife asemenea!
14
9
De ce nu-l vezi in prispa iurtei cautandu-si stramosii la dinti?
4
36
Cel mai apreciat medic din Romania ? .....mai taiati-o mai fratilor cu titlurile astea idioate. Era un doctoras din Constanta, cu cabinet privat si preturi de statea pisica in coada!!!! Alah sa-l odihneasca !
12
51
Dumnezeu sa l odihneasca!
30
4
Dumnezeu sa l odihneasca!
35
0
... te-ai dus uitarii ! Alah sa il odihneasca in tihna !
25
6
Drum bun prietene!...fie ca sufletul tau sa-si gaseasca linistea in stepele nemuririi...parca te vad in fata iurtei inchinand o cupa de cumas acrisor alaturi de strabunii tai de care te simteai atat de mandru...
67
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108