REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

A MURIT 'impresarul VEDETELOR'!

A MURIT 'impresarul VEDETELOR'!

Replica API 27 decembrie 2020 | 00:02 5746

Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc și cunoscut drept „impresarul vedetelor”, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta era internat în stare gravă la spital. Fiul său a fost cel care a făcut tragicul anunț, potrivit click.ro, citat de stiripesurse.ro.

Lucian Ionescu a murit, la 63 de ani. Acesta se afla internat în stare gravă la Spitalul Clinic 'Dr. I. Cantacuzino', din București, după ce fusese infectat cu COVID-19.

Fiul său a fost cel care a dat vestea, în mediul online, chiar de pe contul oficial ce i-a aparținut tatălui său. „Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul acestuia.

Impresarul se afla în categoria celor vulnerabili la COVID-19 din cauza diabetului și a greutății sale în exces. Acesta era internat la Cantacuzino, intubat. Şi soţia acestuia, Janine, e internată la Spitalul Victor Babeş. Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România, printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Dar sarac cu duhul mai esti, mai baiatule.... ca sa nu zic prostan rau de tot!!!! Ce biblie ai citit tu, mai baiatule, mai?
3
1
Nu ma,conform bibliei omul este format din trup pe care il avem de la parinti si suflet care este de la Dumnezeu si ce este facut din pamant in pamant se intoarce iar ce este de la Dumnezeu la Dumnezeu,puteai sa spui ca atata timp cat traim pe pamant noi oameni ne putem mantui sufletul care este nemuritor prin dragostea fata de aproapele nostru si faptele noastre bune,daca spuneai asa,da aveai dreptate.
4
1
iliutza esti pus pe hartza. Sarmalele au fost reci?
13
3
Conform bibliei, este in van sa te rogi pt sufletul unui om decedat. O facem cand suntem in viata.
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407